Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebieglaPani

Z POWODU ZAZDROŚCI O MOJEGO CHLOPAKA PRZESTALAM BRAC TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE. Z

Polecane posty

Gość przebieglaPani

witam Was... Pisze tutaj po to aby podzielic sie z Wami co narobilam... Nie zalogowalam sie, bo moj nick jest trochę znany na kafe i nie chce robic zamieszania... Jestem z chlopakiem ponad rok. Ja mam 19 lat a on 24. Jest przystojny, ma dobra prace, a ja niedawno skonczylam liceum. Wiem, ze on ma powodzenie u dziewczyn, a ja sie dziwie co on we mnie widzi... Nie chce go stracic... Nasze życie seksualne jest bardzo udane, wrecz idealne. Bralam tabletki antykoncepcyjne, o ktorych On wiedział. Lecz ja bez jego wiedzy przerwałam ich branie, aby zajść w ciaze. Udalo sie po dwoch miesiącach :) Teraz nie wiem jak mojemu o tym powiedziec. Wiem co sobie teraz myślicie, ze zlapalam go... DORADZCIE..

Gość sikaczek
zapewne oszaleje z radości :D

Gość przebieglaPani
przecież podczas brania tabletek antykoncepcyjnych też można zajść w ciaze :-) powiem ze bralam prawidlowo a i tak zaszlam ;-)

Gość wiśnieska
niestety nie złapałaś go - teraz zostaniesz samotną mamusią

Gość trzeba wyczuć granicę
co te baby mają w głowach?

Gość przebieglaPani
żadna antykoncepcja nie daje w 100% zabezpieczenia. Wątpię żeby mnie zostawil, najwyzej będzie alimenty placil bo to jego dziecko :-)

Gość wiśnieska
"Wątpię żeby mnie zostawil, najwyzej będzie alimenty placil bo to jego dziecko" och! no to cudownie! cóż za fantastyczny pomysł na życie - gorzej jak płacić nie zechce - w tym kraju to bardzo częste

Gość przebieglaPani
musi ponieść konsekwencje z takiego udanego seksu, ja nie, dobrze to przemyślalam. Jego rodzina jest taka pobozna to mysle ze on nie odejdzie :-)

Gość xx123xx
zbita z tropu - normalnie mam ochotę dać "lubię to" dla Twojej wypowiedzi ;D

Gość przebieglaPani
wisnieska, jakies konsekwencje jednak musi poniesc... w końcu to jego dzidzi...

Gość przebieglaPani
jakie to nasze dziecko będzie ładne... ja ladna, a on taki przystojny...:)

Gość legalna metoda
no cóż...teraz nie pozostaje nam nic innego jak życzyć ci by chłopak cię nie zostawił. zrobiłaś bowiem najgorszą rzecz ,jaką mogłaś w takiej sytuacji zrobić. on nie jest jeszcze w takim wieku w którym rodzinę, dziecko traktuje się priorytetowo. powinnaś go przy sobie zatrzymać ciekawym związkiem bez rutyny, zgrabnym ciałem i tym świetnym seksem, a za kilka lat kiedy dojrzeje zaciskać więź przez wspólne dziecko. a tak? do waszego życia wkradnie się , nerwówka, brak czasu i chęci na zabawę, fajne ciało i ten seks też pójdą w niepamięć. miejmy teraz nadzieję że cię nie zostawi

Gość legalna metoda
*wkradnie się rutyna , nerwówka, brak czasu i chęci na zabawę, tak miało być

Gość przebieglaPani
Przecież takie wpadki sie zdarzają, jakby co to ja wszystko dobrze robilam, punktualnie zazywalam....

Gość przebieglaPani
On taki pobożny jak jego rodzinka i zdrada? no nie bardzo :)

Gość przebieglaPani
Ja uważam ze dobrze zrobilam, w końcu będziemy prawdziwą rodzina :)

Gość legalna metoda
23:18 [zgłoś do usunięcia] przebieglaPani On taki pobożny jak jego rodzinka i zdrada? no nie bardzo no niestety... u mnie w rodzinie jest taki "pobożny", rwie panny o połowę młodsze od żony a rodzina katolicka z zasadami E, ą itp. Nie mówię oczywiście że tak będzie w twoim wypadku ale tak czy inaczej zrobiłaś głupio, skoro chłopak taki porządny to pewnie nie rzuciłby cię bez powodu, mogłaś go przy sobie zatrzymać sobą a nie dzieckiem. Ja mam trochę inne chyba podejście do związku niż ty, ale nie chciałabym być z kimś kto nie odszedł tylko dlatego, że zaszłam w ciążę, kto nie jest ze mną bo widzi we mnie świetną kobietę tylko przez wpadkę, zero w tym przyjemności jak dla mnie. No ale już za późno na takie słowa, szkoda że nie założyłaś tematu zanim zrealizowałaś swój plan, może ktoś by ci do rozsądku przemówił.

Gość przebieglaPani
Tylko nie wiem kiedy i jak mu to powiedziec. moze pierwsze będę dawać takie znaki, ze mi nie dobrze, ze mam zachcianki...

Gość przebieglaPani
nie wiem jak mu to powiedziec. najlepsze będą objawy wskazujace na ciaze...

Lepiej udawaj załamaną tym faktem. Powiedz ze Ci się okres spóźnia, ale ze przy tabletkach czasem tak jest ze sie wcale nie dostaje.

Lepiej udawaj załamaną tym faktem. Powiedz ze Ci się okres spóźnia, ale ze przy tabletkach czasem tak jest ze sie wcale nie dostaje.

Gość przebieglaPani
Mariiika, nawet dobry pomysł :) no przez najbluzsze miesiace nie dostanę okresu :-) to jest pewne...

Mówi ciągle o tym okresie i o mdłościach az sam powie zebys zrobiła test. Chociaz pewnie nie wyjdzie ci udanie szoku odpowiedniego

Gość przebieglaPani
No z tym udawaniem to będzie problem :-) ale dla chcacego nic trudnego...