Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech płaci...

Ale jaja!! starszy przystojny gość zaproponował mi kasę za seks

Polecane posty

Gość moniura..
płacić to oznacza szacunek?, zastanów sie co piszesz ;P

Gość gość
k...a jesteś i tyle

Gość gość
wiekszosc to d****i, moja mówi mi, ze mnie kocha, ze teskni a bierze kasę bo ciagle ma jakies kłopoty wiecie... a ja jej pomagam. Manipuluje i ma. Ale za cienka jest w łózku i mam tego dosyć koniec sponsoringu. Więc się postaraj to moze bedzie ci płacił za seks. Ale bedziesz dla niego tylko d****a. Kopnie Cie w d**ę kiedy tylko bedzie chciał. Ale jak Ci to pasi.

Gość gość
.. a ja kocham wszystkie d****** Jestem przystojnym 42 latkiem moge miec nie jedna ..ale to nudne trzeba z nia gadac pisać sms potem kolacja hotel .. strata czasu i kasy lepiej zapłacic panience 150-300 zł i ma sie to co sie chce i czasu sie nie marnuje i nie spedza go na idiotycznym puszczaniu sobie serduszek oczkami

Gość gość
A ile masz lat? ;)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz