Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech płaci...

Ale jaja!! starszy przystojny gość zaproponował mi kasę za seks

Polecane posty

Gość Niech płaci...

Co najlepsze on mi sie bardzo podobał i właśnie szłam mu zaproponować seks a on do mnie "pragnę Cię tak bardzo, że gotów jestem zapłacić, i to nie jakieś 100,1000zł....mów ile chcesz, dam Ci wszystko, byle byś tylko była moja" :D

Czyli zaproponował Ci zostanie prostytutką. No i co ? Zgodzisz się?

Gość Niech płaci...
nie prostytutką, bo nie robię tego wbrew sobie, on mi sie podobal ;) gdyby był bardziej cierpliwy miałby mnie za darmo :D

Seks za kasę = prostytucja. Prostytutka też robi to bo tak wybiera. Nie uważaj się za lepsza od prostytutki bo "sposoring" to jest oszustwo. Jak weźmiesz kasę - niektórzy nazwą Cię "dziwką". Wybacz, że tak brutalnie - jednak jeszcze nie podjęłaś decyzji i staram Ci się pokazać negatywne konsekwencje. Kasa za seks jest uprzedmiotowieniem czegoś ważnego. Po drugie jak spróbujesz - może Ci się spodobać. Nie ma łatwej kasy bez ryzyka i bez problemów.

Gość senseii
ale jak bardzo starszy? tak pod 50-tke, 60-tke? chcial byc twoim suggar daddy :D

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwvwwwwwww 32856
JacekJ na biskupa:classic_cool: !!! ...i to natychmiast

Gość Niech płaci...
Nie no bez przesady :D z 50latkiem bym nie poszła do łóżka, ten ma 38lat... Jednak dobrze sie trzyma.

Gość To ty zobacz mosznę
Mastera111 Zobaczysz co to są JAJA! ;)

Gość Uuuuuu........
Tania gaka zeby zlapac naiwna dziewczyne na numerek. Ja na twoim miejscu dala bym mu kopa w jaja bo przez to co powiedzial zrobil z ciebie kurwe, a jesli sie tym tak jarasz to musi ci sie podobac taki uklad. Gdybys mu sie naprawde podobala to najpierw chcial by cie poderwac a nie odrazu z tekstem sex za kase. Booosze co to sie dzieje na tym swiecie.

Gość Niech płaci...
Poderwać? Żartujesz...mam mnóstwo propozycji od facetów, ale szkoda mi czasu na randki, lubię konkretnych facetów :) Nie martw się naiwna nie jestem, najpierw zaliczka potem numerek. Zresztą najpierw będzie tylko pocałunek bez języczka. Mam swoje zasady :)

Gość Uuuuuu........
HeeHe... Czyli facet nie jest głupi., Wie na kogo trafił. Szkoda mi takich jak ty... Sorry

Pamiętaj proszę że godność i honor traci się raz. Jak pójdzie opinie za Tobą że sypiasz za kasę, będziesz żałować.

Gość Jolanda:D
A mi lesba 2tyś za numerek z nią,no i co?:)nawet mi się podobała jako kobieta:P

Gość Niech płaci...
Powiedzial mi ze zaplaci mi dodatkowo za wsadzenie mu jezyka do ucha. Jak myslicie, mam sie zgodzic?

Gość hdbdbdd
mam swoje zasady hahahha smiech na sali:)

Gość Niech płaci...
No bo mam zasady! Np. nigdy nie zgodze sie na sex na dwa baty. Nigdy tez nie polkne spermy. Czy to takie dziwne? ludzieee wyluzujcie :)

Gość Uuuuuu........
Wole być nie wyluzowana niz wyluzowac tak jak ty... Rob co chcesz, twoje zycie, cialo, zdrowie ale nie dziw sie ze tylu ludzi na forum cie potepia i sie smieje z twoich ,,zasad'' bo teraz je masz a jak dostaniesz 2 razylyle za 2 baty to o nich zapomnisz. I nie chwal sie bo nie masz czy, zero godności.

Gość djdjjfdfgff
Gardze toba, szmato

Gość Niech płaci...
Jak pójdzie opinie za Tobą że sypiasz za kasę - to sie nazywa darmowa reklama

Gość Niech płaci...
Obrażacie mnie z zazdrości, was codziennie posuwa ktoś i to za free, a wy jeszcze połykacie, skubiecie ustami łoniaki, pierzecie im majty i gotujecie ;)

Jeśli poprzez branie kasy chcesz pokazać swoją wyższość, to jesteś naiwna. Zyskasz kasę - stracisz w zamian szacunek.

Gość Niech płaci...
JacekJ nie perdol mi tu, sam pewnie chcialbys mnie puknac ;)

Gość Uuuuuu........
ex uprawia sie z milosci i/lub dla przyjemnosci a nie dla kasy i tu nie ma nic zazdrosc do tego. Bo czego można zazdroscic dziwce?! Zrytej psychy?! Widac masz za bardzo wyimaginowane zdanie na swoj temat a faceci to sprytnie wykorzystuja.

Gość Niech płaci...
Z iloma ty spałaś a z iloma ja? Pewnie przez 3 mogłabym twoich podzielic zeby wyszla liczba moich partnerów :) szanuje sie :D

Gość Uuuuuu........
Spałam z 8, ale każdy był moim chłopakiem i obiecywał ślub :classic_cool:

Miałbym płacić za coś co mam w domu za darmo? Po drugie - seks za kase, a seks z kimś kogo pożądasz i kochasz ze wzajemnością - jest czymś cudownym. Twoje życie, twoje decyzje. Tak jak pisałem - nie ma coś za nic. Nie ma tak, że weźmiesz 1000zl, zaliczy Cię i zapomnisz bez konsekwencji. Może złapać aids, zajść, może zrobić Ci potajemnie fotki i puścić w internet. Pomyślałaś o tym? Ale tak szczerze...

Gość Uuuuuu........
Weź sie podszyw schowaj... Jestes pusty jak autorka.... A co do mojej osoby to gruuubo sie mylisz.

Gość Niech płaci...
Może złapać aids, zajść, może zrobić Ci potajemnie fotki i puścić w internet. Pomyślałaś o tym? Ale tak szczerze... Aids złapie ode mnie? Ciekawe :D jak zajdzie w ciążę to jego problem :) fotek nie musi robić potajemnie, może mi zrobić jawnie, nie wstydze sie niczego ;) a pożądam go to już mówiłam, bardzo mi sie podoba i ma fajny charakter ;) w dodatku jak bedziemy parą to nie bede stratna tak jak mowisz o swojej ukochanej "mam w domu za darmo - po co placic" - to oznacza brak szacunku

Gość hdbdbdd
gdzie go poznalas? pochwal sie ;)