Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adkshgfwkyuebyu

Kto zna Rhovanion?:) Wejdzcie

Polecane posty

Gość uysgysggsuux
a od kiedy to boderline = rozdwojenie jazni?:O

Gość passe
a właśnie nawiązując do gwiazdowania ,na czym wielu tu bradzo zależało,to kiedyś zacząłem rozpytywac wśrod znajomych i znajomych znajomych i wśród róznych środowisk co sądza o tym forum i co sie okazało,ze nikt tego w ogóle nie czaji :-D a przkrój ludzi wypytywałem przeogromny i nikt ,dosłownie ani jedna osoba nie powiedziała,ze tak wiem,same zjeby,albo fajne forum,nic kompletnie nic i nkt nie wiedział,że takie coś istnieje:-D

Gość marlennnka
passe moi znajomi wiedza i sami tez tu wchodza:)

Gość passe
spoko,widocznie obracamy sie w róznych środowiskach :-D

Gość passe
w kazdym bądż razie znajomych nie zazdroszcze :-D

Gość marlennnka
passe to kim ty jestes ze tu wchodzisz nie zazdroscisz znajomych to co o sobie myslisz w takim razie

Gość sfddfs
ma faceta nie ma faceta robi loda nie robi loda to nie jest zaburzenie osobowosci tylko osobowosc podwójnie sprzeczna . czyli tzw doubleline lol

Gość passe
tylko i wyłącznie dla zabicia czasu,raz mam go w nadmiarze raz wcale,innych powodów brak,no czasami mozna sie czegoś dowiedzieć to trzeba szczerze przyznać i tyle w temacie

Gość marlennnka
takk kazdy tak gada sam sie oszukujesz jestes uzalezniony lubisz tu siedziec hipokrytooo

Gość uysgysggsuux
wsrod moich znajomych tez nikt nigdy o kafe nie slyszal i znajomych znajomych tez nie :D

Gość passe
marlenko mozesz mi wierzyć,ale nie musisz,mozna tu posiedzieć pośmiać się,załozyć temat prowokacyjny lob podszyć się ale to jest dobre na 1h rano 1h wieczorem to tak w przyblizeniu,ale siedziec tu cały dzień i pieprzyc bezsensowne głupoty czy nawet podszywac się ,to ci powiem ,ze nie dałbym rady

Gość uysgysggsuux
Wsze4dzie musi byc klotnia?:O

Gość passe
:-D tylko marlenka ma znajomych o wspólnych zainteresowaniach,pewnie nie rozmawia z nimi wrealu tylko przez kafe :-D:-D

a ja tej Rhov wierzyłam, współczułam, naprawdę, a tutaj taka historia... smutne

Gość uysgysggsuux
hgg, mi sie tak samo wydawala fajna i normalna wlasnie, strasznie mi jej bylo szkoda, nie wylapalam jej klamstw bo nie sledzilam jej wpisow na tyle, zeby bylo dla mnie jasne, ze to fake

Gość pani bezczelnego kota
na przestrzeni miesiecy, jak sie ja poczytalo, to mozna bylo wylapac pewne niescislosci. ale jako ze nigdy z nia blisko nie pisalam, na maila czy na gadu sie nie spoufalalam, to sobie tym glowy nie zawracalam. a w sumie mozna bylo podrazyc troche, moze wczesniej by sie udalo ukrocic ten projekt. bez sensu, szkoda bo na kafe jest kilka fajnych i wartosciowych ludzi a przez takie akcje czlowiekowi odechciewa sie traktowac powaznie kogokolwiek z tego forum

Gość passe
jak traktowałaś tutaj kogokolwiek poważnie to wszystko na temat,powazni ludzie nie siedza w takim szambie

Gość marlennnka
pani bezczelnego kota masz racje tutaj przez takie akce lepiej nie ufac tym ludziom

Gość marlennnka
passe ty dalej swoje to znaczy ze tez jestes w tym szambiei nie jestes powazny wezzz wyluzuj

Gość nic czyli konsekwencja
Nie rozumiem w czym widzicie problem. Jakie środowisko, jego cechy, takie w nim pływają rybki. Tutaj można kreować postacie, więc ludzie z pewnymi problemami emocjonalnymi, robią to. Mnie to nie przeszkadza, nie czuję się oszukany. Oczywiście jest to jakoś tam ciekawe, bo wyszła prawda na jaw i także mnie to trochę intryguje. Jednak nic nie przebije moszny mastera, który także jest strasznym nieszczęśnikiem, skoro posunął się do czegoś takiego. Ja nie czytałem jej wypowiedzi na tyle, by się w czymkolwiek zorientować. Kolejna śmieszna i smutna historia o człowieku, któremu czegoś w życiu brakuje. Mnie też brakuje, więc tu się onanizuję emocjonalnie :D

Gość passe
własnie dlatego tu jestem,uwielbiam takie gnioty gdzie mozna sie pośmiać chociażby z tych co sa tutaj na powaznie:-D

passe na fora internetowe wchodzi sie czasem nie tylko dla smiechu czy po porade, ale zeby miec kontakt z ludzmi, jak np ma sie taka sytuacje ze sie siedzi w domu. nie wchodze tutaj by nawiazywac jakies glebokie, wiazace znajomosci, ale jesli mi sie z kims dobrze rozmawia, to chcialabym miec z ta osoba kontakt czasem byc moze przeniesc do zycia rzeczywistego (a zdarza sie) i nie chce, by sie okazalo, ze taka osoba jest po prostu sciema... :O

Gość passe
obciągam z połykiem:classic_cool:

Gość marlennnka
popieram pania od kotaa ty passe sam siebie oszukujesz

Dopiszę jeszcze, że tutaj też są w miarę normalni ludzie, w miarę zrównoważeni. Wiem, bo sprawdziłem. Często są to osoby, który tylko tu wpadają, czytają jakiś jedne temat, lub mają trochę czasu w ciągu dnia, na banalną zabawę. Osoby, które tu siedzą bez końca, mają coś z głową, tak jak ja ;)

Gość serek czosnkowy
Jako R. często pisała do rzeczy. A to, że okazała się projektem to mnie nie zaskoczyło, bo pewnie wiele osób tak tu robi i nikt się o tym nie dowie dopóki się nie pomylą.

ja też:classic_cool:

Gość passe
pani od kota,mogę ci co najwyżej wspólczuć i zyczyc abyś nie trafiła na kogoś takiego jak ten koleś co zabił faceta bo zakochał sie w nim jako dziewczynie,lepiej nie mieć kontaktów wcale niz jakiekolwiek bliższe w necie

wy też z połykiem? :D ło matkoo jaki ten świat jest mały.