Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adkshgfwkyuebyu

Kto zna Rhovanion?:) Wejdzcie

Polecane posty

Gość pani bezczelnego kota
hahahah :D nawet mnie rozsmieszyl ten podszyw hahahah :D ja tez mam cos z glowa bo ciagle tu siedze, nie zaprzecze :D

Gość nic czyli konsekwencja
pani bezczelnego kota Bez obaw. Osoba, która wykreuje tu nową postać, nie będzie chciała przenosić relacji do życia realnego. Co najwyżej maile, komunikatory, telefon. Ale to nie jest satysfakcjonujące, gdy chcemy kogoś poznać, polubić, pogadać, pobyć z kimś.

passe chyba nie przeczytales ze zrozumieniem mojego postu ;) wiec to ja Ci tylko moge wspolczuc braku tej umiejetnosci 🖐️

Gość uysgysggsuux
Mozesz napisac dokladniej o co chodzi z tym masterem?:O

generalnie to trzeba przyznać, że mam sobie w głowie najebane niczym dorodny baran w napuchniętej od ciśnienia torbie, ale jak widzę nie jestem sama:classic_cool:

zeby byla jasnosc, nie wchodze na forum po to by kogos poznac :D ale jesli sie trafi ktos z kims poczuje te silniejsza nic porozumienia, to fajnie jesli mozna to przeniesc do reala, o to mi chodzi :)

Gość passe
marlenka oszukujesz to ty siebie,chociaz może i nie bo sama przyznajesz,ze nie masz nic prócz tego forum,żałosne? nie ,tragiczne? tak

Gość passe
ja natomiast uwielbiam zapach swieżych fekaliów. chyba nic w tym dziwnego?

master wrzucil na zbiornik filmiki na ktorych spuszcza sie do szklanki mleka oraz naciaga moszne na sloik po majonezie (firmy winiary :classic_cool:🖐️) i link do zbiornika dal w stopce. nie wiem co on ma w glowie i chyba nie chce wiedziec :P

oj bez przesady to forum jest dla wszystkich, są tutaj na pewno normalni ludzie Ja lubię to forum, mimo że jego poziom jest żenujący, ale kiedy się nudzę w pracy to miejsce jest dla mnie zbawieniem ;d

master wrzucil na zbiornik filmiki na ktorych spuszcza sie do szklanki mleka oraz naciaga moszne na sloik po majonezie (firmy winiary ) i link do zbiornika dal w stopce. nie wiem co on ma w glowie i chyba nie chce wiedziec widziałem, super filmiki, szkoda, że je zablokował

Z Masterem? To przecież największa afera na Kafe, od kilku tygodni. Chyba, że coś z czasem pomyliłem. Master 111 popisywał się swoim politycznym blogiem, gdzie pisał błahe tekściki i fanatycznie popierał i nadal to robi PO. Jednocześnie ujawnił swoje konto na zbiorniku, gdzie zamieścił filmy na których rozciąga swoją mosznę i naciąga ją na słoik po majonezie Winiary. Konto na zbiorniku miał podpisane własnym nazwiskiem, oraz wkleił tam zdjęcie swojej twarzy. To ja się pytam, co trzeba mieć w głowie, żeby takie coś zrobić? Żal mi go, chociaż do dziś się śmieję :D

Gość passe.
pani od kota zaciśnij więzi ze swoim psychiatrą,a lepiej na tym wyjdziesz niż na zacieśnianiu wiezi z kimkolwiek tutaj

Gość marlennnka
passe nie napisalam ze nie mam nic oprocz forum siedze tu czesto ale ty tez tylko udajesz ze jest inaczej haha

nie jest zdrowy na umysle jak dla mnie

O, już zostałem wyprzedzony z wyjaśnieniami. Ja jestem tak pieprznięty, że ściągnąłem te filmy na dysk :D Nie wiem po co, bo trudno to oglądać :D Może wysłać to do działu marketingu Winiar? :classic_cool:

Gość uysgysggsuux
a na tym filmiku bylo widac jego twarz? Moze ktos mu taki kawal zrobil..:O

Gość passe.
:-D marlenka ty fajna dipa musisz być :-D

passe. wroc do szkoly co by sie nauczyc czytania ze zrozumieniem, na lepsze ci to wyjdzie niz wysiadywanie na tym forum 🖐️

Gość jeśli chodzi o
Tomka to nikt mu żartu nie zrobił, bo to on sam założył temat na kafe i podał link do zbiornika

Gość uysgysggsuux
Ale z 2 str powiem Wam, ze dzieki niektorym przypadkom na kafe utwierdzilam sie w przekonaniu, ze poza moja nerwica lekowa wszystko ze mna jest jak najbardziej Ok i ciesze sie;)

na filmiku twarzy nie widac, natomiast tlo jest to samo co w filmikach o polityce, ktore wrzucal na you tube...

Gość marlennnka
wlasnie passe ty nic nie kumasz ahaha

Gość marlennnka
widac twarz na filmiku jak naciagal moszne widzialam ten film

uwielbiam smak ciepłego jeszcze stoltza:classic_cool:

Nikt, nie zrobił mu kawału, bo on się do tych filmów przyznawał. Nawet deklarował na jakimś topicu, że on ma odwagę pokazać jaki jest, gdy inni tego nie robią. Nie widać na nich twarzy, tyle dla niego dobrze, ale jasne jest, że to on i u niego w domu. Teraz zaprzecza i pyta z niewinną minką: jakie filmy? :) :D

Gość passe.
no własnie to jest cały obraz tutejszych stałych bywalców:-D nie ma sensu kopać się z koniem

no wlasnie, nie widzialam jak sie przyznawal, natomiast widzialam teksty ze on o zadnych filmach nie wie :D