Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adkshgfwkyuebyu

Kto zna Rhovanion?:) Wejdzcie

Polecane posty

Gość fffffffffffffffff
bo one się w różnych tematach udzielały. Jedna ciągle tylko o samotności, biedzie, dziewictwie, a druga o ślubach, budowie domu, organizacji wesela. Totalnie dwa różne bieguny. Jakby to dwie osoby pisały, tylko z jednego kompa.

Gość ixyyyyyyyyyyy
to musi byc jakis projekt modek Rhovanion vel Kemma juz pare razy wpadla i jakos przeszlo to bez echa, a przeciez jak mniej znane nicki okazywaly sie kims innym to bylo wiecej szumu

Gość pani bezczelnego kota
to by sie moglo zgadzac. te wpadki byly kilkakrotnie, moze jednak celowo?

Gość ixyyyyyyyyyyy
no wiec cos jest nie tak

Gość uysgysggsuux
na 100% celowo:O kafe to dno

Gość hepate
kafe to totalne dno,wystarczy poczytać te topici co istnieja już na setki stron np,kobiety po 40,fajansiarz,globus itp,przeciez tam pisze moze dwie góra trzy osoby,a moze nawet jedna,tworza jakiś chory świat zidiociałych przyjaciół,którzy jak wynika z ich dialogów maja swietne zapracowane zycie,ale mimo wszystko znajduja czas aby siedziec na kafe 24h

Gość hepate
jem qpę.

Gość sssssssssssssssssssssssssssd
tu wszytsko jest chore,mozna jedynie popodszywać się i pośmiać,reszta to są prowokacje albo psychole

Gość uysgysggsuux
zgadza sie, topiki na tysiace stron to 2-3 osoby i reszta ich projekty, zeby nabijac posty reszta topikow ginie, bo malo kto sie wpisuje, a na jakims durnym temacie typu "kto pije browara" albo poranna kawka nagle tysiace osob ?:D

wlasnie z tego powodu wole traktowac kafe po czesci z przymruzeniem oka

Gość uysgysggsuux
Juz tyle bylo projektow, Carrie dYrektore proszek do prania Jennifer zapewne tez anime boy kogos pominelam?

Gość ixyyyyyyyyyyy
pani tzkawka

Gość sssssssssssssssssssssssssssd
to jest tylko dobry zabijacz czasu,ciekawe tylko co chcą osiągnąć własnie ci co zakładaja te tasiemce,albo oni sa psychicznie chorzy,albo to sa projekty modertarów po to by utrzymywac przy życiu to forum,wiadomo przecież,ze ktos z tego żyje i nie dopuści do upadku,dlatego jak się tu wejdzie w sezonie ogórkowym gdzie teoretycznie na kompie cały dzień moze siedziec tylko ktoś chory,to mozna odczuć,ze wszystkie tematy są podobne i odkurzane takie,które były najbardziej prowokacyjne

Gość uysgysggsuux
ja siedze czasem caly dzien na kompie i nie jestem chora:O ale w zyciu z najwiekszych nudow nie przeszlo mi nawet przez mysl zeby zakladac falszywy temat albo nick fake:O

Gość passe
może jesteś chora,a o tym nie wiesz ?

Gość anuuuśkoowwaiakw
Ja piernicze, pokazywała tu swoje zdj- udaje wielką cnote a tu taki zjeeb :classic_cool:

Gość uysgysggsuux
nie.. ze mna jest wszystko ok;)

Gość passe
ja myśle,ze 20% wpisów to osoby z zewnatrz a 80 % to wspomaganie moderatorów

Gość anuuuśkoowwaiakw
Carrie To byłą tłusta zakompleksiona maszkara. taki no live- wpadła przez nick allegro, tłusta locha

Gość uysgysggsuux
a po za tym, napisalam, ze czasem siedze caly dzien na kompie, ale nie caly dzien na kafe

Gość passe
kojarze taka laske jasmina,wypisywała,ze mieszka w jakiejś starej ruderze na odludziu,a pózniej gdzieś tam napisała,ze ma ogrzewanie gazowe(sic! w ruderze na odludziu) i musi iśc do roboty bo zima idzie,za tydzień pisała ,ze juz ma robote i szuka telefonu dla swojego kochasia tak do 1000 zł jako prezent na urodziny :-D

Gość passe
tu same świry,albo zabawa moderatorów jak ktoś napisał,napewno tez wąskie grono stałych bywalców właśnie takich jak zdemaskowana carrie,czyli obleśne lochy i do tego pasztety 100%owe

Gość uysgysggsuux
:O Tu nikomu nie mozna wierzyc

passe przypuszczam ze tez jest stalym bywalcem skoro tak dobrze sie orientujesz, wiec obrazasz takze siebie. a ja mam "wolne" i potrafie siedziec caly dzien na kompie i miedzy innymi na kafeterii. fakt, ze sie lecze u psychiatry :O ale tak poza tym to wszystko ze mna ok ;)

Gość passe
w expresie reporterów ostatnio był program jak koles zakochał sie w lasce z neta,która okazała się facetem,koles go namierzył i zadzgał nożem w jego domu,więc w necie komuś zaufać to tak się moze skończyć

Gość passe
nopewnie,mam dużo czasu to siedze byle gdzie,zaczałem tutaj tak 3 lata temu,ale z bardzo dużymi przerwami,ale to nie ma znaczenia bo wejscie tutaj po oł roku czy nawet roku to tak jakby cie dzień dwa nie było :-D

Gość passe
co jest dowodem na to,ze moderacja czały czas kręci tymi samymi tematami

no co Ty piszesz, przeciez co chwila kto inny jest gwiazda i inny temat jest na topie :D

Gość sfddfs
nie mitomanka tylko ma zaburzenie osobowości typu borderline .