Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dębilakqqaa

mój brat ma żonę tzw -rycząca czterdziestkę-masakra

Polecane posty

Gość dębilakqqaa

ona ciągle pruje tego ryja i wymaga od niego żeby dużo zarabiał, żeby mial luksusowe auto brat zbudował dom , pracuje , zarabia , auto może nie jakies extra a ta go yebie caly dzień i noc, on sie jej boi i przychodzi do nas po kase bo żona mu karze czy wy też znacie takie ryczące czterdziechy ?

Gość GFREE
Twój brat to pantoflarz:P

Gość jo wi
Tak znamy.ale one są ryczące w inny sposób ;)

Gość mowie niee koltunom
moze nie czteredziecha ale 20 mojego meza bratowa prawdziwa bicza. pracowala w lubelskim leclercy nakradla kasy, wywalili ja, wprowadzila sie do tesciow bezz pytania i postawila caly dom na nogi. ostatnio odwiedzilismy z corka tesciow a anka wyprosila nas z domu bo moja 3letnia corka spiewala

Gość dr s. Fiutancja, wizytatorka
widać, że nie jesteś , żeglarzem, bo mi żeglarze wiemy co to "rycząca czteredziestka"

Gość dębilakqqaa
bo ja pod ta nazwą rozumiem własnie taką kobietę -czyli ryczy bez przerwy, nie wiem czy to z hormonami czy coś w pracy tez mam szefową ryczącą czterdziechę i jest podobnie

Gość włos_na_4
kobiecie nie dogodzisz ciągle wszystko źle i nie pasuje, podobno to wina jej ciężkiego dzieciństwa, gdy chodziła pod górkę do szkoły

Gość ryczaca czyli
nie zapuszczona Matka-Polka a jej odwrotnosc, buchajaca seksapilem, czasem natretnym az, stawiajaca na seks, na cielesne przyjemnosci. Widac to po niej, co moze powodowac niewybredne zarciki - jak owe okreslenie wlasnie

Gość dębilakqqaa
rycząca czterdziecha to buchająca seksapilem ? nie wiedziałam

Gość ryczaca czyli
tak, ale podkreslajaca to w przesadny sposob. Np.strojem nieodpowiednim do jej wieku, bardziej pasujacym do nastolatki, solarem, obwieszona zlotem, bardzo glosna, dominujaca na imprezach itp. A powiedzenie wzielo sie od "ryczacych czterdziestek" na morzu, silnych wiatrach na polkuli poludniowej

Gość lubiczovka
ryczaca czterdziestka to taka co krzyczy???? alez ty autorko glupia jestes, jak but. najpierw doczytaj co ten termin oznacza, a potem go uzywaj.

Gość gość
Co ma do tego czterdziestka? Swoja droga niezle ubarwiona opowiastka ; )

Gość gość
ale idiotka ten temat zalozyla