Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość Całkiem zwykły pan
Swoją drogą, Mórlant, skoro nie wierzysz, to nie zostaniesz nie tylko zdobyta ale nawet zdobywana. Choć istnienie bądź nieistnienie czegoś nie jest zdeterminowane faktem wiary bądź niewiary. Inaczej mówiąc, Mórlant, zjawisko zdobywania kobiety przez mężczyznę istnieje niezależnie od faktu, iż Ty w nie nie wierzysz.

a możesz odpuścić sobie robienie prowokacji z rodzaju "każda rozmowa z kobietą to flirt" i odpowiedzieć na proste pytanie? Jak ma wyglądać to zdobywanie?

Nie można człowieka zdobyć, możesz się z człowiekiem zaprzyjaźnić, możesz pracować nad stworzeniem więzi. Tylko,że "zdobywanie" sugeruje, że możesz przekonać do siebie nawet kobietę która ma Cię centralnie w dupie i to nie w tym erotycznym znaczeniu. Nie można nikogo zmusić żebyś mu się podobał, jeżeli kobieta sama z siebie się nie zainteresuje. Inaczej - facet może się starać okazywać swoje zainteresowanie,przynosić kwiatki, czekoladki i inne bajery, ale jeżeli się nie spodoba to cokolwiek by nie zrobił to nic to nie da.

Gość Całkiem zwykły pan
Nie mogę sobie, Mórlant, niczego odpuścić. A już na pewno postawienia znaku równości pomiędzy moją skromną osobistością a zacytowanym powiedzeniem. Co Ci przyszło do głowy wieczorową porą?

Gość Całkiem zwykły pan
Słusznie, Fikumiku. Mężczyzna działa w sposób logiczny, czego wyrazem jest racjonalność. Na czorta się męczyć i przepłacać, skoro można mieć to samo taniej, szybciej i przyjemniej?

Gość Całkiem zwykły pan
Mórlant? Rolą mężczyzny, jego powołaniem, jest zdobywanie kobiety. W naturze kobiety jest bycie zdobywaną przez mężczyznę. Czekoladki mogą być jedynie czwartorzędnym rekwizytem.

Gość Całkiem zwykły pan
A w czym niby przeczy, Fikumiku?

ale dlaczego kobieta ma zostać zdobyta przez faceta który jej się nie podoba, skoro może skokietować takiego który jej będzie pasował?

Gość Całkiem zwykły pan
(Pod warunkiem, Mórlant, że mężczyzna da się kobiecie skokietować. Jeśli sądzisz, że to takie proste, to proszę bardzo, weź i mnie skokietuj.)

Jasne, że nie każdy da się skokietować. Więc jaki z tego wniosek? Muszą się znaleźć dwie osoby które będą się sobie nawzajem podobać i o siebie nawzajem starać. Ja tylko jedna strona jest zainteresowana to idea leży.

Gość Całkiem zwykły pan
Generalny błąd w założeniu, Mórlant. Nie zgadzam się z nim, ponieważ przeczy fundamentalnym obserwacjom naukowym w tej dziedzinie.

o, lubię takie teksty. Dawaj wyniki tych obserwacji (nazwiska, daty i detale tego, jak to zdobywanie ma wyglądać).

Gość Całkiem zwykły pan
Znaczy, FikuMiku, Twoim zdaniem, przyjemniej jest z gilami długimi do pasa od wysiłku i jęzorem szorującym po gruncie?

Gość Seksoholiczkaaaaaaaaaaa
Pytanie do autora: zawsze jestes taka meska piczka zasadniczka?

przyjemniej jest jeść obiad w 5 gwiazdkowym hotelu niż zupkę z kubka :) ale niektórzy nei widzą różnicy :)

Pytanie nr 2 do autora: zawsze prowadzisz badania naukowe na kobietach??

Gość Całkiem zwykły pan
To żaden problem, Mórlant. Ale zważ na fakt, że zdobywanie kobiety przez mężczyznę przy pomocy cyferek, tabelek i wykresów jest ani efektowne ani - co gorsza - efektywne.

To jak nie problem to dawaj i nie pierdol :D Swoją drogą już widzę jak facet "zdobywa" kobietę która daje mu "do zrozumienia" żeby spadał. :D

Czy ja stwierdziłam, że jest dla mnie udręka środowisko, które posługuje się poprawną polszczyzną? Bynajmniej. Nie przeszkadza mi poprawna polszczyzna, tylko ludzie, którzy się nią posługują są zbyt poważni. Nie potrafią wyluzować i pójść czasem do pubu na drinka. Tacy już są i nic na to nie poradzę i tylko to mi w nich nie odpowiada. Moorland: popieram. Jak się kobiecie nie spodobasz, to nawet "święty Boże" nie pomoże. Ona musi coś w Tobie widzieć, ale i to działa w obie strony. Obecnie jakieś 95% facetów bez problemu można skokietować tak, że będą myśleli, że to oni złowili rybkę. A im dłużej trwa połów, tym większa duma :)

Gość Całkiem zwykły pan
Prawdziwym majstersztykiem jest, Fikumiku, zaserwowanie zupki w proszku tak, aby kobieta była święcie przekonana, iż spożyła pięciogwiazdkowe danie oraz sfinansowała poczęstunek.

wcale, ale to wcale nie czuje sie zignorowana :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
Tak od ręki się nie da, Mórlant. Grono koleżanek się systematycznie rozrasta a ja jestem tylko jeden. Symultana zawsze wymaga nieco dłuższego czasu.

Gość Całkiem zwykły pan
Matacharakiri? Chcesz popróbować, do jakiej części populacji należę? I na jakiego czorta chodzić do pubu? Jakby co, mnie na takie atrakcje nie namówisz.

Gość Całkiem zwykły pan
Upraszam się wybaczenia, Mórlant, ale nie zrozumiałem.