Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość wiesz co???
Skoro sam kaprawy autor zastanawia sie nad tym, co może wnosić ta dyskusja, to moż epora zamknąć ten kaprawy wątek? o o o Może nie cóś, a kogóś kecę?

Gość wiesz co???
Uprawia się buraki. Wdziałeś kiedyś pola uprawne obsiane seksem?

Gość Całkiem zwykły pan
Może i kecisz, Wiesz co? A może i nie kecisz. A z uprawą seksu jest dokładnie, jak piszę. Termin: "uprawianie seksu" jest równie romantyczny, jak: "uprawa seksu", jednakowoż powszechnie używany w naszym nowoczesnym języku. Skoro można więc seks uprawiać, to mówienie o uprawie seksu jest jak najbardziej dopuszczalne. Podobnie, jak uprawa okopowych albo kukurydzy.

Gość Całkiem zwykły pan
Swoją drogą, Wiesz co? Popadłem przez chwilę w lekką zadumę i zacząłem się zastanawiać, kogo takiego Ty możesz kecić. Ale nic nie wymyśliłem. Podpowiesz?

Gość wiesz co???
Może kęce, a może nęcę? Nie bądźmi tak drobiazgowi i nie podniecajmy się literówkami :) o o o Czymże się, w takim razie, nawozi seks? Ileż to się rolnik czasem musi natrudzić, by z małego ziarenka wyrosła piękna roślina. Niektórym nigdy nie będzie to dane.

Gość Całkiem zwykły pan
Uprawę seksu nawozi się aktualnie nowoczesnymi poglądami w tej oraz wielu innych kwestii. A jakie nawożenie, takie i rezultaty uprawy.

Gość wiesz co???
Jeśli ktoś chce nawozić seks poglądami to ... uuuu, marne widzę zbiory. A gdzie miejsce na praktyczne zastosowanie nawozów? no chyba, że kogoś podnieca i zaspokaja tylko umysłowa część tejże uprawy.

Gość To jak to?
Przecież tłumaczę cierpliwie, że uprawa seksu jest nawożona postępową nowoczesnością.

Gość wiesz co???
"postępowa nowoczesność" - termin szroko rozumiany. Czy masz na myśli seks w nowoczesnej hali produkcyjnej, czy może na wyżynach współczesnej myśli ekonomicznej, a może to seks w nowoczesnym burdlu, tudzież seksualne uniesienia w oparach powszechnie występującej erotyki?

Gość To jak to?
Nie żaden seks ale uprawę seksu. Miejsce tej uprawy nie ma znaczenia, jakkolwiek wg niektórych nowoczesnych zwolenników, im dziwaczniejsze miejsce do uprawy seksu, tym lepiej. A nowoczesna ideologia jest z gruntu szeroka. Na tym, między innymi, polega jej nowoczesność.

Gość wiesz co???
A widzisz, to ja w takim razie zaliczam się do grona głosicieli, że miejsce uprawy jest ważne i ma bezpośredni wpływ na wzrost uprawianego ziarna. Nawet tego seksualnego. Aby on (ten wzrost) postępował ważna jest żyzność gleby, jej nawodnienie, oraz ważny czynnik - nasłonecznienie. Zmierza to do wniosków, że miejsce musi być odpowiednie, starannie wyselekcjonowane i zadbane. Nie może to być przypadkowa pierwsza lepsza gleba. Jeśli te czynniki współwystępują progres gwarantowany.

Gość Całkiem zwykły pan
Z tego, coś na pisała, koleżanko, wynika niezbicie, iż jesteś zwykłą przeromantyzowaną panienką. Zalecam pilną wizytę u znajomej fryzjerki, celem uzupełnienia sobie wiedzy w wiadomej dziedzinie, o najświeższe wiadomości w dziedzinie uprawy seksu, która to wiedza dostępna jest w zasobach prasowych kobiecych pism fryzjerskiej poczekalni.

Gość wiesz co???
"wynika niezbicie, iż jesteś zwykłą przeromantyzowaną panienką" o o Jak mnie podnieca Twoje wyciąganie wniosków. Masz za mało danych żeby mnie podsumowywać :) Ale nie - Ty używasz nawet terminu "niezbicie". o o Być może: - ani przeromantyzowana -ani panienka - ani (nwet to, tak tak) "ona" Każdy może używać końcówek żeńskich. Nie ma ustawy, która by tego zabraniała.

Gość Całkiem zwykły pan
Danych mam mało, ale dzięki przenikliwości umysłu i ostrości sądu mogę się z całym spokojem ducha upierać przy tym, co napisałem.

Gość Całkiem zwykły pan
Co do ustawy - nie ma takiej i z całą pewnością nie będzie. Za to, i to wnet, będzie inna ustawa. A przebieranie się w nieswoje szaty, to gra ani nowa, ani bulwersująca. Możesz, A wiesz co?, być dla mnie i facetem. Ja jestem bardzo nowoczesny, tolerancyjny i liberalny.

Gość Całkiem zwykły pan
A podniecenie, Wiesz co?, niedobrze służy racjonalnym procesom intelektualnym. Może dla uspokojenia napij się zimnej wody.

Gość wiesz co???
"A podniecenie, Wiesz co?, niedobrze służy racjonalnym procesom intelektualnym. Może dla uspokojenia napij się zimnej wody." o o U mnie dobrze w tej materii. Podniecenie w żaden widoczny i niewidoczny sposób nie wpływa źle na moje procesy myślowe. Rzekłabym nawet, iż posiada wpływ pozytywny na w/w proces. o Zresztą, nie wszystkie procesy intelektualne zachodzą na polu racjonalnym.

Gość Całkiem zwykły pan
U kobiety zapewne. :)

Gość wiesz co???
:)

Gość Całkiem zwykły pan
Np intelektualny proces trawienia pokarmu w przewodzie pokarmowym wcale nie ma podłoża racjonalnego.

Gość wiesz co???
:D kafe-gastrolog? Nie zgodziłabym się z tym stwierdzeniem, przy współczesnej technice badania zachodzących procesów w organizmie ludzkim wszystko jest nudne i racjonalne. Nie ma tajemnic. o Poza tym cóż to za termin "intelektualny proces trawienia pokarmu "? Nie przemawia do mnie to sformułowanie.

Gość Całkiem zwykły pan
Oczywiście miałem przewód pokarmowy kobiety - żeby nie taplać się w nowych wątpliwościach.

Gość Całkiem zwykły pan
Kolejny suplement: miałem na myśli.

Gość Całkiem zwykły pan
Sformułowanie ani nie musi trafiać, ani być zrozumiałe. Ważne, że zostało zgrabnie skonstruowane i jasno tłumaczy choć malutki fragment pogmatwanej, babskiej rzeczywistości.

Gość wiesz co???
Lepiej taplać się w nowych wątpliwościach, niż szusować intelektualnie po kobiecym przewodzie pokarmowym. o Kobieta ma w swoim ciele lepsze przewody do szusowania :D

Gość Całkiem zwykły pan
Nie rozumiem?

Gość wiesz co???
Widocznie nigdy po nim nie szusowałeś :p Albo - nie szusowałeś zbyt dobrze. I to jest chyba bardziej prawdopodobna odpowiedź.

Gość Całkiem zwykły pan
Nic nie rozumiem, Wiesz co?, z tego, co ostatnio piszesz. Skoro nie potrafisz przystępniej wytłumaczyć, to proponuję zakończyć ten niezrozumiały dla mnie wątek i zająć się konkretami.

Mnie zadnen kretyn nie osaczy,mam wstret do mezczyzn.A zabawy w zwiazki mnie nie bawia.

No proszę... to żyje :D A od kiedy Ty taki konkretny się zrobiłeś, co? ;) Zresztą dziewczyna właśnie do konkretów przeszła, gdybyś nie zauważył :classic_cool: