Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość wiesz co???
wiesz co Wzorrowa - bo trzeba być mężczyzną, nie tylko panem żeby zrozumieć pewne aluzje :D Widać u pana już dawno w tej materii nic się nie dzieje. Albo trzyma kontrolę nad wątkiem, coby nie zostać samemu, przez nieuwagę, zbajerowanym.

Gość wiesz co???
Notabene, Wzorrowa - znacie się?

Że ja z Powszednim? Nic mi o tym nie wiadomo. "A ja się jednak upieram, że właśnie Wzorcowa. Wiem cóś o tym." Odpowiem słowami klasyka: "A co Ty wiesz o WZorrowej." :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
Do jakich konkretów dziewczyna przeszła, Wzorcowa? Na litość, wytłumacz mi, do jakich konkretów? Cześć, Wzorcowa, dawno Cię tu nie było.

Gość Całkiem zwykły pan
Wiesz co, notabene? Poczytaj z uwagą i zrozumieniem wcześniejsze strony tłopika a rzecz Ci się wyjaśni. Wzorcowa niegdyś usiłowała mnie usilnie przekonać, że może każda inna tak, ale jej żaden mężczyzna nigdy nie zdobędzie. Dobre sobie.

Gość Całkiem zwykły pan
(Dziękuję, Wzorcowa, za wciągnięcie mnie na listę cytowanych klasyków, ale zabij, nie mogę sobie przypomnieć gdzie i w jakich okolicznościach posłużyłem się przytoczonymi przez Ciebie słowami.)

Gość Całkiem zwykły pan
Trzeba Ci także wiedzieć, Wzorcowa, że koleżanka Czy wiesz że? nie przepada szczególnie za Louziją, mając ją publicznie za słodką idiotkę. Louizja po babsku odpłaca koleżance pięknym za nadobne.

Cześć 🖐️ 1. Ale cóż moje oczęta widzą? Czy miszczu podrywu ucieka się do prymitywnych i szowinistycznych zagrywek względem płci bajerowanej? To się nie godzi... miszczuuuuu... Wiesz, jaki nasuwa się wniosek? Że Ty polowanej "zwierzyny" nie lubisz nawet. Aż strach iść dalej w kierunku tego wnioskowania... :classic_cool: 2. "ale jej żaden mężczyzna nigdy nie zdobędzie" Pysiu, zagalopowałeś się mocno. A gdzież ja napisałam, że żaden? Bądź łaskaw uważniej czytać ;) 3. Nie zabiję, ułaskawię, bo nie Tyś autorem owych. :classic_cool: Wnioskowanie wybiórcze, takaż i pamięć... bajeruj, póki poznajesz siebie w lustrze :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
Zatem nie ja jestem autorem przytoczonej cytaty? Oddycham z ulgą - te słowa nie są jakąś szczególną mądrością, Wzorcowa. A na mój męski szowinizm, Wzorcowa, to sobie trzeba ciężko zasłużyć.

"Cześć, Wzorcowa, dawno Cię tu nie było." Wyczywam nutkę radości z mojego pojawienia się :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
Owszem, Wzorcowa. Twoje kolejne pojawienie się tutaj jest jednym z małych dowodów na prawdziwość tezy naszego tłopiku.

Gość Całkiem zwykły pan
A kto Ciebie, Wzorcowa, w ogóle pyta o chęć bycia zbajerowaną, co?

Rozumiem, że Ty decydujesz, o miszczu! :D Ale... wszak jakieś pobudki mną kierują, skoro się pojawiłam, prawda? Racz zatem udzielić konkretnej (sic!) odpowiedzi ;)

Gość Całkiem zwykły pan
Kiedy, Wzorcowa, ja udzieliłem konkretnej i jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie.

Opisujesz siebie jako konkretnego i rzeczowego samca, a krygujesz się i w podchody bawisz jak płonne dziewczę :classic_cool: Krótko ma być, bez odwracania kota ogonem: Jak sądzisz, dlaczego tu jestem?

Gość Całkiem zwykły pan
Ponieważ, Wzorcowa, poszukujesz towarzystwa zapłonionego dziewczęcia. Może teraz być?

Gość stockholm stad
Autor okazał się zapłonionym dziewczęciem, nie dziwi mnie to zbytnio:)

Gość Całkiem zwykły pan
A mnie to zupełnie nie dziwi. Skoro jest zapotrzebowanie na zapłonione dziewczę, to dlaczego nie miałbym być zapłonionym dziewczęciem?

Gość uważam, że
"Nic się nie dzieje bez powodu". Friedrich Nietzche

Nie, nie może być. Moje pytania traktuj wprost i udzielaj rzeczowej odpowiedzi. Nie dociekaj, co chciałabym przeczytać, albo co lepiej by zabrzmiało. Po prostu odpowiedz. W przeciwnym wypadku możesz wpaść we własne sidła, Pysiu :classic_cool:

Gość wiesz co???
wiesz co Zwyczajny? Z dziejszą Twoją sentencją się w pełni zgodzę.

Witam Państwa ! Jeszcze topik nie umarl ?? Jestem pełna podziwu :P Wiesz co ?? wyczytałam, że wyglądałaś za mną wczoraj kochana ;) Co za zaszczyt mnie kopnął ;) 👄 Autorze, więc masz poniekąd swoją odpowiedź - nie "Po jaką", ale dla jakiej "cholery" tutaj przyłażę :P Może WZorrowej uda się zmienić Twój pogląd na pewne sprawy ;) Miłego uprawiania "bajeru":)

Gość Całkiem zwykły pan
Dobrze, Wzorcowa - oto moja odpowiedź: jestem zapłonionym dziewczęciem. Czy teraz masz już dostateczną jasność i Twoje serce przestanie gubić się w czeluściach wątpliwości?

Gość wiesz co???
Cześć B-Oska :) sorry za kąsanie dla Ciebie 🌻

Gość Całkiem zwykły pan
Rozumiem, Louizjo. Wiesz co? Louizja przychodzi tutaj regularnie z Twojego powodu. Nie wiem, co by to miało oznaczać, ale może Ty to bardziej rozumiesz?

wiesz co??? również dla Ciebie 🌼 jestes fajna laska i przyznam Ci, że jestem pełna podziwu i sympatii dla kobiet stanowczych - tak trzymaj :D To się zwyczajny zdziwi, że weszłyśmy w taką dobrą komitywę :D

Gość Całkiem zwykły pan
Nie zdziwi wcale a wcale, Louizjo.