Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliaana

Dobre sklepy z obuwiem dla dzieci

Polecane posty

Czy macie sprawdzone sklepy z obuwiem dla najmłodszych? Najlepiej by miały sprzedaż przez internet. W sieciówkach te lepsze markowe buty jednak drogie.

Gość kasikowa23
Czego szukasz, patrzałaś na ofertę smyk, bartek? Ja najczęściej na aukcjach kupuję, czasem można kupić tzw. nietrafiony zakup.

Gość kimkimki
W jakim wieku dziecko, jakich konkretnie butów poszukujesz? Stacjonarny czy internetowy.

Bartek, elephanten....te u mnie się sprawdzały ,ale lepiej mierzyć bo córci czasami w Bartku stopka cierpiała na podbiciu..miała wysokie..sandałki jej się wbijały w nóżke i miała je może 2 razy...:(

no własnie,przez internet czasami można kupić nie to co wydawałoby sie dobre a w ciemno na oko nie ma co Syn ma 5 lat i szukam odpowiednich bucików na jesień W smyku nigdy nie kupowałam(apropo tez mają buty?) a co do BARTKA ponoć dobre ale drogie Raz zrobiłam drogi zakup firmy geox i nie polecam ,nie warte swej ceny A na co zwracacie uwagę jak kupujecie buciki wyprofilowana wkładaka, twardy zapietek Czy cos jeszce jest ważne?

Gość zonaKraka
Ja zwracałam uwagę tylko na to jak dziecku się chodzi, nie krzywił nóg ani samych stópek więc nie trzeba mu było kupować obuwia ortopedycznego... Sandałki z Bartka kupiłam mimo że wydawało mi się że za sztywne dla niego- i jednak takie zostały, nie lubi ich, za to najchętniej w trampkach biega...

Gość KasiaWawka
Moim zdaniem najlepiej iść do sklepu i przymierzyć. Szukasz bucików na jesień/zima to wybierałabym taki bucik aby był też oddychający a nie przemakał. Dobrze jeśli będzie miał membranę. Z warszawskich sklepików polecam sklep na Ursynowie, Bossanoga - niestety chyba nie prowadzą sprzedaży online. Za to ceny dobre i co ważne, pani Hania cudna i cierpliwa do dzieci. Szukasz butów dla dziewczynki czy chłopca? Zwróć uwagę na wyprzedaże.

Gość Rukinek
Jak Bossanoga, to najlepiej Ecco, Geox. Z tego co pamiętam prowadzą sprzedaż na allegro, jednak jeśli masz możliwość lepiej wybrać się do sklepu i dobrać but.

Gość kominka
Ja kupiłam kiedyś u nich przez allegro kilka par. Dzieci moje dobrze się w nich czują. Raz byłam na miejscu, teraz zamawiam przez maila, telefon. Bardzo miła obsługa i doradztwo.