Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_myslec_o_tym_wszystkim_

Facet bez samochodu.

Polecane posty

po raz 101 pisze, ze dziewczyna szuka auta do kupna !!! cizia mizia jesli jej by nie zalezalo na nim, to nie byliby para 4 lata!

Gość :/:/:/
Nie ma to jak szukać problemu tam gdzie go nie ma :/

Nie ma problemu? Jest i owszem. 4 lata dziewczyna kombinuje jak moze by tylko cos odlozyc, a facet? dziewczyna mysli jak zarobic na wsplony dom/mieszkanie, a facet ni nie odklada. cizia idiotko naucz sie czytac!

Przeczytalas pierwszy post i udajesz madra!

Bo pierwszy post wystarczy, zeby stwierdzic, ze ma wozic Twoja dupe :O widocznie mu nie przeszkadza, ze tego auta nie ma. myslisz ze facet nie ma swojego rozumu? a nie sorry tys najmadrzejsza

A skąd wiesz, że np. on nie dokłada się rodzicom do rachunków czy coś. Ach no tak, piszesz o sobie i swoim facecie, tylko z niewiadomych powodów piszesz oni, ona, zamiast my, ja. Najpierw piszesz, że problemem jest brak auta i konieczność dojeżdzania autobusem, krótsze wieczory a teraz nagle o odkładaniu na wspólną przyszłość. Zdecyduj się :/

Gość mmmmorela
No to akurat prosta sytuacja. On zarabia swoją kasę i przeznacza ja na co ma ochotę. Jakby chciał tego domu, samochodu to by odkładał. Z tego wniosek że plany dziewczyny nie pokładają się z planami chłopaka. A ona wymyśliła sobie jakąś tam wizję przyszłości i jest po prostu ślepa. Nie da się kogoś przymusić do takich rzeczy. Jeśli widzi, że od 3 lat się nic nie zmienia powinna zmienić plany albo zacząć jak on wydawać na siebie. Sama nie zarobi na to czego oczekuje a on widać nie garnie się i tyle. Jedyna opcja zmienić faceta albo czekać na cud.

No i temat jest "Facet bez samochodu." a nie, "Facet nie odkłada na przyszłość." Kolejne durne dziewczę.

cizia dupe to masz ty, ja mam tylek ;/ spierdalaj stad jak ci nie pasuje!

Sorry, ale to forum ogólnodostępne i mogę sobie pisać gdzie chcę ;] A skoro piszesz z jakimś śmiesznym problemem, to mogę napisać co o tym myśle ;]

;/ To naucz sie czytac, a nie gadasz jak potluczona bo nie czytasz moich wypowiedzi !

Ależ oczywiście, że czytam i mam niezły ubaw ;]

Gość Autorkę pierdyknelo!!
Pierdolnieta szmata chce zeby facet ja wszędzie woził. Księżniczka pieprzona. Zarob sobie na samochód krowo.