Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini kimi

polsat cyfrowy dekoder ............

Polecane posty

Gość mini kimi

Czy ktoś może wie,czy jakiś lepszy dekoder polsatu chyba hd pojdzie na starym telewizorze ? Bo mam dekoder już trzeci z kolei ten mini i ciągle się albo pali albo wcale nie działa i wciąż go tylko wymieniają a toto i tak sie psuje i mam dosc tego czy maja jakies lepsze te dekodery ? ale telewizor mam stary nie ten płaski jeszcze na chodzie no ale czy dekoder hd pojdzie na to ?

A na pewno z siecią masz wszystko ok? Bo to nie jest normalne by nowe dekodery ciągle się psuły. HD Ci pójdzie, ale nie będziesz miała tej jakości po prostu.

Gość mini kimi
jest ok z siecią a dekoder 2 razy się zepsuł jeden wcale się nie włączał a drugi zacinał no to dali mi trzeci póki co działa od wczoraj ale jak długo nie wiem .... :(

E, no to poczekaj jeszcze. Wymiana dekodera wiąże się z przedłużaniem umowy(nie wiem jaki też masz abonament,ale jak mini to sądzę, ze dość niski), więc tu zależy jakie masz plany co do przyszłości. http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,11815705,Telewizja_cyfrowa_w_starym_telewizorze__prosto_i_niedrogo.html Z tym się zapoznaj może.

Gość a co ma dekoder do telewizora
masz po prostu pecha i tyle, a Polsat generalnie olewa klientów a jak ci się zacina dekoder to odłacz zasilanie na chwile albo dłużej, albo w menu wybierz przywrócenie ustawień fabrycznych - tylko wtedy kasuje ci się lista Twoich kanałów