Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola8712

czy jeśli owulacja wystąpiła w terminie to okres może się spoźnic?

Polecane posty

Gość karola8712

pare dni po tym jak powinnam miec owulacje czyli wg mnie byly to juz dni nieplodne, wspolzylam bez zabezpieczenia ale wyszedl wczesniej... za kilka dni nabawilam sie zapalenia pecherza ktory jest ponoc przyczyna opoznienia okresu... jest 42 dzien ja okresu nadal nie mam, robilam test wyszedl negatywny, nie wiem martwie sie i tak... dziewczyny piszą ze to nie okres sie spoznia a owulacja.. dziwne to jest... przez jesli to zapalenie pecherza wplynelo na to opoznienie to ono przeciez pojawilo sie po owulacji.... kurde poradzcie cos bo juz sama nie wiem :(

Owulacja mogła się przesunąć z innego powodu. Mogło jej w ogóle nie być. Idź do ginekologa, bo wygląda na to, że spóźnienie jest już ponad 10 dni, chyba, że normalnie masz długie cykle.

Gość podstawowe pytanie
Skad wiesz,że była owulacja?

Gość karola8712
nie wiem czy owulacja wystąpiła, ale mam wlasnie pytanie czy jesli wystapila to moze sie okres spoznic?? bo jesli zapalenie pecherza(ktore przyczynia sie do opoznienia okresu) wystapilo po owulacji to nadal moze okres sie spoznic???

Gość karola8712
powiedzmy jesli owulacja byla w 14 dniu to okres zawsze bedzie 28 dnia czy moze wystapic 40-go???

Gość karola8712
np po owulacji dostalam infekcji ktora przyczynia sie do opoznienia okresu , moze tak byc mimo ze owulacja byla w terminie?

Gość podstawowe pytanie
Nie. Nie może tak być. Jak minie 2tyg i dalej nic proponuje odwiedzić lekarza

Gość do autorki....
jesli owulacja wystąpiła -tak okres może się spóźnić ! Nie jest nigdzie napisane ze jak jest owulacja w 14 dniu to okres musi przyjsc w 28!! Ludzie douczcie sie

Gość karola8712
dziekuje, pocieszylas mnie, czyli moze moje opoznienie okresu jest spowodowane zapaleniem pecherza...

Gość bialamasajka
Zgadzam się z postem perwersji. Ja właśnie dlatego w każdym cyklu określam sobie owulację. Szybciej mogę wychwycić anomalie :) Tobie też to polecam. Fajne są testery ze sliny - przydają się, szczególnie na początku