Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi smutno.....

Mam 19 lat jestem dziewicą i jestem obiektem kpin koleżanek...

Polecane posty

Gość ale mi smutno.....
Nie to nie jest to samo. Dawanie dupy to wulgarne określenie kojarzy sie wręcz z burdelowym bo dziwka łaskawie daje dupy za hajs. A ja nie uznaje seksu w którym kobieta daje dupy bo facet co wtedy robi? bierze dupę? :D i kobieta i facet dają i biorą więc nie pasuje określenie kobieta daje dupy.I jak same o sobie tak mówicie "dałam dziś dupe Piotrowi" no to gratuluje :D:D

Gość ale mi smutno.....
rcs zaprasza - nie jestem katoliczką i nie potrzebuje czekać do ślubu ani nic z tych rzeczy więc wybacz ;)

Gość ghhgjhjk
o koorwa, ruch czystych serc 🖐️

Gość rcs zaprasza
wpierw zapoznaj się ze stroną, a nie od razu odrzucasz. nie wymagana jest wiara katolicka :)

Gość ghhgjhjk
załóżcie ruch czystych cipek 🖐️

Do Ale mi smutno!! Nie przejmój się gadaniem koleżanek!! Jak dla mnie to Idiotki!! Jak na 19latkę to masz poukładane w głowie i dbasz o swoją godność i trzymaj tak dalej. Nie masz się co spieszyć. Kiedyś pojawi się ktoś kogo pokochasz. przyjdzie odpowiedni dzień i odpowiednia pora kiedy poczujesz że nadszedł właśnie ten dzień by doznać tego pierwszego razu. Tej przyjemności którą doznasz ze swoim facetaem.

Nie czytałam całego tematu, ale powiem Ci jedno. Ja dziewictwo straciłam rok temu - w wieku 20 lat. Z chłopakiem ,którego kochałam i kocham nadal. I nigdy nie żałowałam, że czekałam na niego, zamiast szaleć i robić to z kim popadnie :). A Nie zdziwiłabym się, jak połowa tych Twoim "mądrych" koleżanek tylko tak gadała, a w rzeczywistości jeszcze z żadnym nie była ;]

Gość polidaktylia
burdele sa przeciez dla prawikow

Gość ale mi smutno...
burdele nie są dla tych prawiczków którzy są nimi z wyboru tylko dla tych którzy są nimi z braku jakiejkolwiek okazji a jednak są tak zdesperowani i tak ich ciśnie że w końcu muszą pójść na dziwki seks z miłości a seks w burdelu to są dwa skrajne bieguny i po prostu prawiczek z wyboru będzie jeszcze czekał a jak mu sie odwidzi nie będzie musiał iść do burdelu tylko wykorzysta okazje jakie dotąd odrzucał ;)

Gość Wiesz, nie chce tego czytać
Nie masz się czym przejmować, to Twoje życie. Ze mnie też się śmiał jeden koleś, bo nie podobało mu się to co robię, on umarł na raka, a ja mam teraz fajną pracę. A umarł przez swój styl życia.

Gość Wiesz, nie chce tego czytać
Musisz się też zastanowić czy chcesz być jak ta cała tępa, bezmyślna masa czy wolisz być sobą. Sama decydować o swoim życiu.

Gość upupupupuphkhk
ghf

Gość piłeczka7890
Witaj. Jestem w Twoim wieku i powiem Ci tak. Nie przejmuj się. Dziewictwo straciłam mając 18 lat czyli rok temu z nieodpowiednią osobą, w nieodpowiednim miejscu i czasie, choć zawsze chciałam to zrobić przy świecach i zapachu kadzidełka z ukochanym. Tak się niestety nie stało no i żałuję. Ty nie powinnaś zwracać uwagi na koleżanki. Poznasz odpowiednią osobę i zobaczysz że warto było czekać.