Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi smutno.....

Mam 19 lat jestem dziewicą i jestem obiektem kpin koleżanek...

Polecane posty

Gość no widzisz jak jesteś głupia
i żądasz za rozdziewiczenie takiej ceny, że cie olewają , to się nie dziw że kpia z ciebie, głupia pisdo

Gość Goergegertt
To ja mam podobna sytuacjw tylko w odwrotna strone, mam 21 lat. Mam kumpli ktorzy to chwala sie jakimy wyrywaczami sa a potem okazuje sie ze to byly same brzydkie i puszczalskie laski. Ja nigdy nie uprawialem seksu a niektore dziewczyny na mnie leca. 1na mi oferowala seks, 2ga bardzo chciala jak juz bylismy u mnie i jeszcze ze 2 przyklady byly takie. No ale czy to ma sens? seks zeby sie stracilo prawictwo? e tam wole poczekac niz puscic sie z niewiadomo kim. Teraz mam sporo na glowie i nawet nie szukam dziewczyny wiec prawiczkiem dalej bede bo z 1sza lepsza jak juz mowilem nie chce.

Gość ale mi smutno.....
teraz większość ludzi sie i tak zdradza,najgorsze jak krzywdzone są te kobiety co czekały na jedynego a ten sie okazał szują :( nie chce żeby tak było ze mną,nie wiem czy mam takiego pecha do ludzi czy co..ale wydaje mi sie teraz że bardzo mało prawdziwych dobrych związków a większość jest za rozrywkowym życiem ale mimo obaw i tak czekam i jeszcze wierze że może GO znajdę :) czasem tylko wątpie

Gość ale mi smutno.....
dlaczego nie byłem jej pierwszym ? kumasz ? no kumam bo sama z racji tego że będe dla kogoś pierwsza moge mieć podobne myśli.."dlaczego on już kogoś miał,czemu jestem pierwsza dla niego a on dla mnie nie" chyba najbardziej chciałabym prawiczka :D

Gość moniczka :P
i dobrze lepiej być dziewicą jak dziwką :) przynajmniej nie masz benkarta jak połowa nastolatek

Gość Gośćzjowisza
Młoda jeszcze jesteś, bardzo młoda. Masz mnóstwo czasu:)

Gość Są k.u.r.w.a.m.i
tak jestem prawy;) też mam nadzieje że trafie na tą jedyną bo nie sztuką jest sie pie.przyć z byle kim ja mam jeszcze takie coś że jestem w stanie sie otworzyć tyko przy osobach na których mi zależy .Nie ważne jest dla mnie kiedy ją znajde czy przed 30 czy po mam nadzieje że jak najszybciej rozglądam sie ale nic na siłe.Ważna dla mnie bedzie ta chwila kiedy bedziemy razem nawet jeśli bede czekał na to długo.

Gość Moniczka dziewictow żle ci
robi na naukę ortografii, bękarcie

Gość ale mi smutno.....
mój był z tym upragnionym, lecz nie jesteśmy ze sobą, to były czasy! - czemu ze sobą nie jesteście? :( czasem myśle jak to byłoby dobrze być z tym pierwszym do końca życia,ale to niestety tylko marzenia bo w życiu bywa inaczej. A potem co..był upragniony ale coś nie wyszło,a następny ma zgryzotę czemu nie jestem dziewicą i żądasz za rozdziewiczenie takiej ceny, - jakiej znowu ceny? mam za duże wymagania bo chce żeby facet też był porządny? nie musi być prawiczkiem dobrze byłoby gdyby był ale to nie jest konieczne to się nie dziw że kpia z ciebie, głupia pisdo - wypraszam sobie nie nądążam za wami tak szybko piszecie

Gość Taka stara krowa
Jak ktos jest normalny to nie ma w gardle "guli" czemu nie byl jej pierwszym. Liczy sie wyglad, inteligencja, zaradnosc itp. Mozna sie przyczepic jak laska zdradza bedac w zwiazku, ale nie o to, ze miala jakies zycie seksualne. Atrakcyjne dziewczyny nie sa dziewicami w wieku 19 lat (atrakcyjne - nie babochlopy i inne dziwadla).

Gość ale mi smutno.....
no to mam nadzieje że wytrwasz w postanowieniu i trafisz na tą właściwą :) tutaj też sie trafiają złośliwi..co ma dziewictwo do ortografii? :O napisała źle ale z innego powodu,dużo ludzi pisze z błędami a większość dawno rozdziewiczona

Gość Taka stara krowa
Jak ktos jest normalny to nie ma w gardle "guli" czemu nie byl jej pierwszym. Liczy sie wyglad, inteligencja, zaradnosc itp. Mozna sie przyczepic jak laska zdradza bedac w zwiazku, ale nie o to, ze miala jakies zycie seksualne. Atrakcyjne dziewczyny nie sa dziewicami w wieku 19 lat (atrakcyjne - nie babochlopy i inne dziwadla).

Gość Prawiczek trzydziestoletni
A ja mam 30 lat i jestem prawiczkiem

Gość ale mi smutno.....
Z tą atrakcyjnością to sie mylisz.Nie twierdze że jestem cudowna ale babochłopem i pasztetem nie jestem na pewno. Brzydsze osoby mają często pierwszy seks za sobą,to bardziej kwestia charakteru.

Gość Moniczka dziewictow żle ci
macie nayebane we łbach z tym dziewictwem, tak czy owak w wieku 40 lat będziecie pluć sobie w brodę, jakie byłyście głupie, kiedy menopauza zapuka a facet poszuka sobie młodszej z mokrą piczką, bo będzie miał serdecznie dosyc, suchego cip[ska.

zmień koleżanki.. wyjdzie ci to na dobre.. bo one na pewno nie mają się z czego śmiać

Gość ghhgjhjk
ja się uważam za atrakcyjną, mam 19 lat i dziewictwo będę tracić dopiero teraz 🖐️ wcześniej nie chciałam mieć faceta

Gość ale mi smutno.....
o czym ty mówisz jakiego "suchego cipska"? :O sądzisz że jak ktoś czeka na kogoś właściwego to nie ma ochoty na seks w ogóle ? ja wiem że mogłabym sie całkowicie otworzyć przed tym jedynym,popęd duży mam,wiem ile potrzebuje sie "samogwałcić" :D

Gość włos_na_4
Taka stara a udowodnij mnie, że nie jest tak jak myślę , gdy kobieta została rozprawiczona z gostkiem, z którym tego chciała będąc w bardzo młodym wieku aby to już mieć za sobą i aby pochwalić się koleżankom ale jemu tylko zależało na rozprawiczeniu kobiety i sobie poszedł w świat to co się dalej dzieje z psychiką kobiety ? chyba tak jest, że szuka kolejnej miłości i znowu pozwala się zaliczyć drugiemu, trzeciemu i piątemu ale mnie interesuje i mam pytanie, czy to jest prawda, gdy ta kobieta kocha się z kolejnym dziesiątym absztyfikantem ale w czasie bzykania myśli nadal o tym swoim pierwszym ?

Gość nakrętka od butelki
ja mam 21 i też jestem dziewicą. nawet sie nie calowałam i nie mialam nigdy chlopaka. brzydka nie jestem- powód taki charakter.

Gość Konskie ryje
Nie dawajcie dupy i tak nikt was nie chce. Gadka o tym, ze czekacie na kogos wyjatkowego jest wasza wymowka z powodu braku powodzenia. Taka prawda. Nie puszczacie sie za drinka, ale pomyslcie o tym, ze wasze kolezanki niedziewice tez sie nie puszczaja nie wiadomo gdzie (zalezy w jakim towarzystwie sie obracacie), ale w przeciwienstwie do was maja facetow. Te, ktore sa dziewicami nie wygladaja fajnie. Taki oto powod waszego dziewictwa.

Gość Konskie ryje
Charakter? Nie sadze. Laski maja rozne charaktery, niektore ciezkie i maja partnerow. Wszystko u ciebie w porzadku z wygladem?

Gość To sobie badzcie dziewicami
Do smierci nawet. Dacie robakom.

Gość ciek
masz głupie koleżanki, że się śmieją, 19lat? jak ja tyle miałam lat to praktycznie każda moja koleżanka była dziewicą, no ale to inne czasy były.........lepsze

Gość ale mi smutno.....
no właśnie gówno prawda.Brzydkie dziewczyny mają facetów. Z moim wyglądem jest dobrze,mogłabym miec wprawdzie piersi większe ale ;) wygląd to najmniejszy problem,a chyba nie myslisz ze bede z pustakiem dla którego tylko wygląd sie liczy i nie bede z kimś po to tylko by "mieć faceta" ale myśl co chcesz

Gość ale mi smutno.....
aha,jeszcze coś.Nigdy nie dam nikomu dupy będe sie kochać albo uprawiać seks ;) a na pewno nie dawać dupy więc tu sie z tobą zgadzam

Gość Taka stara krowa
Ok nie bedziesz dawala dupy. Bedziesz sie kochac lub uprawiac seks. A wiesz, ze to jest to samo, ale w innych slowach?

Gość Dziewice! Komunikat!
Nie dawac dupy!

Gość ale mi smutno...
Ja tak tylko mowie, ze chce byc dziewica a tak na prawde marze o dwoch murzynskich kutasach. Nikt nie chce mnie wyruchac, bom brzydka. Ech....