Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooolllaaa

leczenie schorzeń własnym osoczem

Polecane posty

Gość Antkam
Ja juz miałam zastrzyki z powodu zapalenia ścięgien z osocza i pomogło. Wcześniej miałam rehabilitację, zastrzyki ze sterydu i niestety nie było poprawy. Po osoczu jest super. Ja byłam w Krakowie u dr Więcka on ma kilka gabinetów tu są dokładne adresy www.praktyka.info.pl

Gość gość
Leczyłem kolano komórkami macierzytymi ponieważ miałem poważną kontuzje po upadku na rowerze. Pomogli mi specjalisci z Horizon Medical Center. Mają oni bardzo rozbudowaną oferte i naprawde super specjalistow jesli chodzi o wykorzystanie komórek macierzystych wiec moge polecic naprawde!

Gość maasmes
W klinice Bonadea w Krakowie mozna zapisac sie na leczenie kolana komórkami macierzystymi: https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/zabiegi-ortopedyczne/leczenie-kolan-komorkami-macierzystymi/ Więcej informacji na stronie.Leczenie kolan komórkami macierzystymi przynosi efekty w przypadku zmian przeciążeniowych stawów, chondromalacji, częściowych uszkodzeń więzadeł krzyżowych, uszkodzeń w obrębie tkanki chrzęstnej i łąkotek, a także ubytków chrząstki spowodowanych urazem czy też zwyrodnieniem stawów. W wielu przypadkach mozna uniknąć operacji kolana. TO jak skuteczne będzie leczenie zalezy od naszego stanu, tak więc wszystko powinno zostać rozpatrzone indywidualnie przez lekarza.

Gość Danevo
Wiem, że wiele osób podchodzi sceptycznie do tego typu zabiegów, ale tak już jest, że ludzie obawiają się czegoś nieznanego. Moim zdaniem to przyszłość medycyny, trochę interesuję się tym tematem. Zerknijcie sobie na stronę MedicaLaser http://medicalaser.pl tam mają dość jasno wytłumaczone to, jak wyglądają tego typu zabiegi.

Gość Bogusia

ja miałam wstrzykiwane w oba kolana rok temu. Bezpośrednio do stawów . Nie bolało zupełnie nic absolutnie. ani podczas podawania,ani później. W jedno kolano było podane profilaktycznie, bo w sumie nie za bardzo bolało. Teraz miesiąc temu znowu miałam podane ale przez innego lekarza i wokół stawu. Podczas podawania bolało strasznie -niby podane było znieczulenie,ale bolało, że można było krzyczeć, ale po jakichś 2 godzinach po podaniu dopiero zaczął się ból. Nie mogłam ruszyc palcami u nogi, nie mogłam podnieść nogi, aby się na łóżku położyć-szok. Ból chyba po operacji nie byłby gorszy.Kolano na razie boli i dodatkowo całkiem nie minął ból  tam gdzie było podawane .Nie  wiem co będzie dalej .

Gość Wiktoria

Poddałam się temu zabiegowi półtora roku temu z polecenia doktora po sportowej kontuzji. Polecam zgłosić się do kliniki Orthos, ja byłam w pełni zadowolona z przebiegu zabiegi i opieki, osocze zdziałało cuda. 

Gość Mikołaj

Świetny specjalista w tej dziedzinie to dr Piotr Fudalej z Orthos pod Wrocławiem. Po mojej kontuzji chciałem jak najszybciej wrócić do sportu i udało się. Polecam udać się na konsultacje, wszystkie ważne informacje przedstawione w przystępny i zrozumiały sposób. 

Gość Mirosława

Ja poddałam się takiemu zabiegowi ponieważ miałam okropne blizny po trądziku i przez lata wstydziłam się tego i próbowałam ukrywać się pod toną makijażu ale teraz to juz nie problem. Dzięki lekarzom z gabinetu Moja Estetyka w Rzeszowie udało się wypełnić blizny osoczem i po prostu znikły,  naprawdę to jest świetna sprawa. Polecam serdecznie