Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Co sądzicie o magdzie gessler?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite1
Co mam mysleć ? Raczej nie jest zbyt wrażliwa .

Gość tak mysle ze
za bardzo przeklina, niby kreuje sie na amatorke wykwintnej kuchni i dobrego smaku, ale jak zaczyna rzucac "kurwami", to caly jej urok znika

Gość hula wiatr1
ja jeszcze zniose i obejrze jej program ale perfekcjnej rozenek nie moge jej sluchac ogladac. masakra

ja nie znam tych nowych gwiazd , bo nie oglądam tv od 5 lat .. Nie wiem kto to rozenek , ale o gessler słyszałem .

Mnie czasem denerwuje jej zachowabie w programie Kuchenne Rewolucje!! Czasem zachowuje się jak histeryczka!!

Gość hula wiatr1
rozenek to prowadzaca program perfekcyjna pani domu.

gessler nie ma szacunku do niektórych ludzi . Odnosze wrażenie , ze pozwala sobie na zbyt wiele .

Ja się zastanawiam czy ona taka jest na co dzień czy tylko do tego show, w sumie to czasem jak ja oglądam to się nie dziwie że tak klnie :-/ Jak by nie było jednak do czegoś doszła w życiu:) renomę i markę osiągneła :) tylko teraz pytanie czy te programy oby pomagają restauratora bo ja jak parze na ten syf i brud to bym tam nawet nie poszła po tej rewolucji, bo pięknie by było do zakończenia a potem znów to samo:D Pięknie też ostatnio schudła :) ja jakoś ja lubię :)

Denerwuje mnie i nie mogę patrzeć na te jej kłaki;/ Jak ona może gotować z taka szopa na głowie?!

nasenna a to tez jest ciekawe pytanie, przeciez w kuchni powinno sie miec zwiazane włosy i chyba nawet okrycie :D albo mi sie cos uroiło

Gość kukiereczka
fajna babeczka, podziwiam za fantazje do potraw i wystroju wnętrz

Gość hula wiatr1
kiwi ja juz nawet jej nie ogladam. wogole wydahe mi sie ze podstawiane sa te mieszkania. niewyobrazam sobie takuego syfu w domu miec.

wiadomo agresywna baba robiąca zamęt nie jest zbyt kobieca - na wizji wydaje sie jakby opanowała ją wscieklizna .... Już bardziej podobają mi sie spokojne osoby jak Agnieszka szulim .

hula wiatr1 ja oglądałam odcinek gdzie była jakas młoda matka i jakaś co sie rok temu wprowadziła a pudła dalej stały, te domy sa tak fatalne że az nie wierze aby ktos miał taki syf np na schodach :-/

ja to tak sobie myśle, że w sumie lubie geslerowa ale w kuchni sie strasznie rzadzi, wrzeszczy na ludzi a jak by nie było sama sie nie 3ma zasad higieny:P chodz by to że kazdy je łyżka z jednego gara, wsadzi łyżke do gęby a potem znów do potrawy, ochyda :-/ włosy nie upiete, łap nie myje :-/ dziwne to troszke :P

Już dawno powinni ją wypieprzyć z tymi kudłami. I masz racje trzeba mieć jakieś nakrycie na włosy Znajoma mojej znajomej pracowała w jednej z jej restauracji albo w jakimś hotelu, w którym "gotowała" Gessler i z jej opowieści wynika, że jet niemiła dla ludzi i nie ma do nich szacunku, wcale nie potrafi tak świetnie gotować i bardzo często używa przekleństw.

Gość !!!!!!!!!!!!!!ddhddh
10.07.2012 102kg 10.08.2012 94,2kg 15.08.2012 92,6kg 07.09.2012 90,4kg Ja przepraszam... ale co to jest??-bo chyba nie twoja waga????

Gość hula wiatr1
ogladam ja bo czasami ma racje ze opieprza ludzi. czasami jest naprawde syf w restauracjach. przynajmniej wuemy gdzie nie jadac hehe

nasenna mnie dziwi to jak ona wpada do kuchni i zaczyna wszystko wywalac :D te restauracje ledwo ciagnom a ta im kaze lodówki, patelnie wszystko wymieniac heh

Gość hula wiatr1
a ogladacie teraz odcinek ale beka na maksa.

Według mnie to jest wyreżyserowane, żeby była większa oglądalność haha

Gość Borys - Śląsk
Fajna babka bardzo ją lubię !

Gość autorko syfiaro ty
dodaj do twojej wagi twoj wzrost to znaczy 1,56 to wiemy juz ze jestes taka sama maciura jak ta gessler i stul ryj niesympatyczna kretynko :-O

ja nie jadam raczej na miescie, unikam tego i nie dlatego że sie wstydze bo mam troche kg. zaduzo tylko dlatego bo sie brzydze :-. restauracje restauracjami, ale jak ludzie moga jeść np kebaby, hamburgery i td w budkach??? Przeciez tam nawet bierzacej wody niema wiec jaka tam jest higiena? Albo chińskie, az mi sie nie dobrze robi. . Raz chcialam zamówic chińskie, bardzo dawno temu ale odechciało mi sie jak zobaczyłam faceta w mokrych nogawkach na stole szukajacego czegos u góry.

Gość hula wiatr1
a mi sie wydaje ze nie ze te restauracje takie sa.