Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 95love

Mój pierwszy raz.!

Polecane posty

Gość 95love

Mój pierwszy raz był okropny.! Stało się to 29 lipca.. To było po imprezie. Pojechaliśmy do mnie a że moich rodziców nie było bo byli na urlopie to on został u mnie na noc. Troszkę wypiłam przyznaje. Położyliśmy się na łóżku i zaczęliśmy się całować, on zaczął nalegać żebyśmy to zrobili. Nie dawał mi spokoju więc się zgodziłam. Wiedział że jestem dziewicą.. Wgl nie czułam z tego przyjemności. Dużo wcześniej czytałam o pierwszym razie innych dziewczyn, ale u mnie tak nie było. Na początku wgl mnie nie bolało ale później przez kilka dni strasznie mnie bolało, było mi niedobrze.. Teraz żałuję że się zgodziłam. Mogłam mu po prostu powiedzieć żeby sobie poszedł.. Chciałam spróbować choć mogłam poczekać... Teraz z nim nie jestem.. Okazał się zwykłym ciotą który wykorzysta i zostawi :(

współczuje :o mój 1szy raz też nie był jakiś szczególnie magiczny, ale ja już byłam na to gotowa i nadal jestem z tym facetem.. a co do seksu to każdy kolejny raz jest coraz lepszy :P myślę, ze powinnaś teraz poczekać na kogoś właściwego, kto będzie Cie kochał a Ty jego i nie będzie nawet opcji, że Cie przeleci i zostawi.. ja na takiego kogoś czekałam i wszystkich innych spławiałam, a gdy się wreszcie zjawił też trochę to trwało zanim mu się oddałam:P no ale teraz przynajmniej nie żałuje :) także nie rozpaczaj nad tym czego już odwrócić nie można, nie zrażaj się ani do facetów ani do seksu, po prostu poczekaj na kogoś odpowiedniego :)

Gość Letisha

Moj 1szy raz to totalna porazka 😔Gdy mialam 17lat zostalam zgwalcona na weselu ciotki.Troche wypilam,a gdy poszlam się polozyc z jednych pokoi hotelowych przyszedl obcy chlopak i polozyl sie przy mnie...Probowalam mu tlumaczyc ze ten pokoj jest juz zajety,ale on rozebral sie i polozyl do lozka,a gdy probowalam wyjsc to chwycil mnie za reke i rzucil na lozko i zgwalcil...krzyczalam,ale przy tak glosnej muzyce nikt mnie nie uslyszal.Koszule mial calą we krwi,lozko tez......a ja bylam obolala i pokrwawiona,gdy poszlam do lazienki sie umyc on zasnal a ja ucieklam.Balam sie powiedziec rodzicom czy komukolwiek.Chlopaka nigdy juz nie zobaczylam,bo byl niby z drugiego konca Polski,zareczony i bogaty.Dzis minelo juz ponad 10 lat od tego zdarzenia i juz mam meza i dziecko.A tamto wymazalam z pamieci.

Gość Dvbj

Jak nie macie szacunku do samych siebie to trudno żeby ktoś go miał w stosunku do was 🙄 pierwszy raz powinien być wyjątkowy bo to rzutuje na całe dalsze życie seksualne....

Zle doświadczenia z pierwszego razu blokują i powodują kompleksy same sobie jesteście winne.