Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmkm

Odmówiła, dać spokój, czy nie poddawać się?

Polecane posty

Gość Ku Ku Ru Ku Ku...
tylko akcja jak to nazywasz gdynia cie uleczy. Albo ja spotkasz a ona się ucieszy i będziecie zyć długo i szczesliwie albo prawda cie w koncu wyzwoli, gdy ona powie,ze ma innego. Tylko takie wyjscie widze.

Gość mkmkmkm
W sumie list napisać też chyba warto, wszystko wyjaśni ?? ......................chciałybyście dostać taki list w którym pomimo Waszej niepewności (bo facet po prostu bał się Wam to wyjawić i nie okazywał tego po sobie) pisze, że przez te lata czekał wiernie na Was, że słowo kocham raz wypowiedziane było dla niegio świętym i że jesteście Jego Wielka Miłością, pomimo, że On zdaje sobie sprawę, że być może jest już za późno?

Gość mkmkmkm
...pytanie szczególnie do Pań oczywiście? ....Czy na prawdę naruszyło to by Godność mężczyzny w Waszych oczach? (bo męską dumę pewnie tak)

Gość takaprochnica
Ja otrzymałam kiedyś list z podobnymi wyznaniami i się rozplynelam ze szczęścia :-) inna sprawa, że było już o wieeeeele za późno, cóż... Próbuj! Życzę powodzenia, jesteście wolni oboje, nie tracisz nic, a możesz zyskać wiele.

Gość mkmkmkm
...chciałbym, żeby była wolna...

Gość mkmkmkm
ale nawet jesli jest zajęta może warto jej wysłać?

Gość to wyślij i już
nie ma sensu się zastanawiać czy zajęta czy nie, bo może nawet jesli zajęta to np.nie jest szczęśliwa? Zresztą to, że ma z kimś zdjęcia, albo że widziałeś ich na koncercie nie znaczy, że są parą. Może to jej brat, kuzyn, kolega...

Gość mkmkmkm
nie, no kolega raczej nie, jak się trzymali za ręce.. na 1 fotce

Gość co się dziwisz????
dziewczyna miała na ciebie czekać w nieskończoność, skoro nie potrafiłeś się określić?:O

Gość mkmkmkm
ja wcale nie dziwię, ale to Ona miała problem z określeniem się

Gość mkmkmkm
Ale męczę się już tyle czasu, że moje plany stoją w miejscu, no bo to było mega nieporozumienie z tym rozstaniem

Gość mkmkmkm
ok, zbiorę się i napiszę Jej list, czy jest zajęta, czy nie Napiszę jej o swoich uczuciach, o tym, że byłem jej wierny przez ten czas, i że czekałem , ale zaspałem niestety-czyli przyznam się do swoich błędów i zapytam czy jest szczęśliwa teraz i czy kocha Kogoś innego, no innego wyjścia nie widzę? Niech się dzieje Wola Boska

Gość weź sobie poszukaj jakąś
małolatę,zrób jej dzieciaka, zajmij się obowiązkami i rodziną, to od razu o tamtej zapomnisz - było minęlo🖐️

Gość podniosłam zgubiony kołpak
ale napisz jej taki list odreczny ozdób go serceami itp czemu faceci sa tacy nieromantyczni;;)?

Gość mkmkmkm
odręczny napisać mogę, czemu nie, tylko wysilę się nad charakterem pisma : ) A z małolatami, oj ryzykowna sprawa

Ja uważam, że powinienes urwać kontakt , poczekać aż się sama odezwie ( do 2 miesięcy) jeżeli nie napisze/zadzwoni. Wtedy spróboj jeszcze raz zaproponować jej spotkanie, jeśli nie to KONIEC.

Gość ale jak ona ma sie odezwać
skoro oni się wczesniej ze sobą nie dogadali. Spotykali się przez 4 miesiące, ale żadne nie miało odwagi przyznać się,że coś czuje do tego drugiego. I teraz on mysli,że to ona nie chciała się określić a ona, że on miał ją gdzieś. Nie liczyłbym na to,że ona zrobi jakiś krok. Może też wzdychała, leczyła się z ciebie przez 3 lata i boi się ponownej porażki. Tylko szczera rozmowa może coś zmienic, a jak nie masz możliwości się spotkać,to list.

napisz;) tak ładnie, ładnym pismem;) wiesz jak bedziecie mieli po 80 lat usiadzecie w foteliku a ona wyciagnie ten list...i sobie powspominancie. Moja babcia tak wpsominała dawne listy od 1 meza..boskie uczucie nie znałam go a czytałam jak bardzo ja kochał

a moze jka ty pierwsy umrzesz ona bedzie sobie go czytala..np w wieku 80, 90 lat..piekne

ale mu zyczysz zeby umarł pierwszy:D

Gość vivie
a jak ona... masz rację, jest dokładnie tak jak mówisz, znasz temat, dzięki, że jako facet mnie nie skrytykowałeś, bo wielu unosi się honorem,,a ja sobie mogę ten honor w d.. wsadzić

Gość mkmkmkm
...kolokwialnie mówiąc

nie zycze:) ale faceci zwykle 1wsi umirjaja:D bo zle sie odzywiaja, bo strasi sa od zony itp. ale piekne jest jak on bedzie czyli ktory posłała przyszłej zonie..;) zobaczcie film kupilismy zoo...jak facet kochał zone..ogladał jej fotki, robił jej fotki..uwielbiam takie relacje mozno głebokie;

ten list pewnie bedzie trzymała w kuferku drewnianym.. rozmrzyłam sie.. powinnam sie urodzic w innej epoce trzymam kciuki za twoja wene;) autorze lisciku

Gość mkmkmkm
też oglądam jej fotki, ale na fejsbuku chciałem jej nawet robić fotki, ale robi je ktoś

Gość kolejna prowokacja............
żer dla tłumu

to jest prowo??

Gość vivie
czasami taka "prowokacja" może na prawdę komuś pomóc i rozświetlić sprawę, poukładać myśli

18.09.2012] 19:30 [zgłoś do usunięcia] mkmkmkm odręczny napisać mogę, czemu nie, tylko wysilę się nad charakterem pisma : ) A z małolatami, oj ryzykowna sprawa czekamy:) pewnie cwiczy charakter pisma.. kiedys ludzie pisali atramentem, ale nietrwaly jest. Wybierz długopis:) ps prowo? ale ludzie zawsze uwielbiaja miłosci i im kibicuja. tak bedzie i bylo zawsze,