Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asss assaa

Stara jestem, a wciaz siadam mamie na kolana

Polecane posty

Gość asss assaa

Mma 26 lat, stara dupa, a czasem siade sobie mamie na kolana, jak za starych dobrych czasow i ja przytule. Myslicie ze jest jakis wiek, ze nie wypada tego robic? Np. moje kolezanki nie przytulaja sie z mama, mowia ze sa za stare, a ja kocham mame nad zycie i lubie czasem sie poczuc jak za czasow dziecinstwa.

zazdraszczam. moje relacje z matką są zjebane jak stąd do Australii. Myslicie ze jest jakis wiek, ze nie wypada tego robic? - wypada to dziecko ze zbyt śliskiego kocyka :classic_cool:

Gość asss assaa
Moje relacje z mama tez byly kiedys okropne. Jak mialam 14, 15 lat, wiadomo trudny okres dojrzewania, pamietam, klocilysmy sie bez przerwy. I to byla moja wina, bylam po prostu pyskata bezczelna gowniara. Kilka lat temu wyjechalam za granice, bardzo tesknie za mama bo tylko ja mam i babcie. I one siedza same w Polsce. Widuje je raz na rok. Moze dlatego tak zdziecinnialam, jak przyjezdzam to siadam mamie na kolana, glaszcze ja po glowie, a jak idziemy na spacer to tylko i wylacznie pod pache. Az mi sie ryczec chce jak to pisze :/

Gość ja mam podobnie ...
też siadam mamie na kolanach zwłaszcza jak sobie zartujemy i przypominamy jak to było jak byłam mała :D

Gość czy to fake?
to tak jak u mnie :) jestem w domu 2x w roku, czasem tylko co 7-9 miesięcy, wtedy jeszcze lepiej docenia się Mamę :) też jej siadam na kolanach :D :):):)

Gość asss assaa
Ech, czasem bym chciala rzucic to wszystko w cholere, to cala ZA GRANICE i wrocic do mamy i cieszyc sie wspolnymi chwilami z rodzina, ale w Polsce nie znajde pracy, nie ma szans, wiec musze siedziec jak za kare tutaj, dobrze zarabiam, ale jakim kosztem? Rozlaka z mama, ktorej z roku na rok nie poznaje, bo za kazdym razem jak przylatuje, to mama starzeje sie coraz bardziej. Pierdolony Tusk, jakby mi dal prace, to bym nie musiala tak cierpiec.

Gość ja mam podobnie ...
no ja też nie mam po co wracać aczkolwiek miałam dobrą prace w PL i nie spaliłam mostów za soba. Jestem częscie w domu bo co 4 m-ce no ale i tak sie teskni :(

Gość asss assaa
Ja niestety nie moge sobie pozwolic na wyjazd do domu co 4 miesiace. Szkoda :( Zazwyczaj biore jeden dlugi urlop, raz do roju, tak na 5 tygodni, ogolnie mam 4 tygodnie platnego ale szef mi idzie na reke i daje troszke nieplatnego. Kiedys wzielam 7 tygodni i pojechalam doPolski :) Niestety wszstko co dobre szybko sie konczy.

Gość dhhdshdsd
Siadam tacie na penisa

Gość ja mam podobnie ...
a gdzie jesteś?

Gość asss assaa
Anglia :(

Gość ja mam podobnie ...
ja też :) tyle ze ja sobie mogę wziąść wolne kiedy chce :|