Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa mandarynka11

Proszę doradzcie! Ciąża a seks.

Polecane posty

Witam, proszę aby mi ktoś coś poradził. Jestem na początku drugiego miesiąca ciąży. Kochaliśmy się dzisiaj rano i trochę nas poniosło. Od kiedy jestem w ciąży robilismy to delikatnie, na spokojnie bez większych wstrząsów. Lecz dzisiaj nas poniosło i było ostrzej. dosyć bardzo mnie wytrząsnęło i zastanawiam sie czy dzidziuś tak samo mocno to odczuł... :( nie boli mnie brzuch,nie mam żadnych negatywnych objawów,ale mimo tego martwię się strasznie :( bo skoro biegać w ciąży nie można (a to podczas seksu wydaję mi się były silniejsze wstrząsy) to co mam sobie myśleć o tym... Proszę wypowiedzcie sięco o tym myślicie bo zaraz zwariuję z mysli :(

Gość mamma12
szczerze to watpie zeby cos moglo sie stac no chyba ze skakal po tobie :p ja w ciazy biegalam a sex uprawialismy caly czas i wcale nie byl on niedziki :p jak sie martwisz idz do gina

właściwie to leżelismy oboje na boku, ja tyłem do niego. To się chyba "na łyżeczki nazywa". No ale wttrząsy były dosyć spore. Czytałam przed chwila,że wody płodowe amortyzują wstrząsy.