wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 egzaminy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takakaIa 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 egzamin z zycia :) jak urodze mego najcenniejszego skarba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Kokardą 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Powiem ci że we wrześniu to ja sie cieszę że nie mam poprawek i o egzaminach jeszcze nie myślę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Modliszka22 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 caly listopad - egzaminy roczne na aplikacji radcoskiej, marzec 3013 - egzamin zawodowy radcowski, dopiero niedawno zaczelam sie uczyc i stwierdzam, ze mam za malo czasu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takakaIa 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 z kokardą a ty studiujesz? myslałam że masz dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 kiedy rodzisz swojego skarba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takakaIa 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 w lutym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 oo to całkiem niedaleko :) powodzenia szczęśliwa mamo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtujjy Napisano Wrzesień 14, 2012 ja też o egzaminach jeszcze nie myślę-jeszcze mam wakacje:) Na szczęście poprawek brak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takakaIa 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 eklerka z bitą śmietaną. a ty co, zazdrościsz bezpłodna babo ! Nie poronie bo dbam o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 eklerka , daj spokój , co ty w ogóle piszesz , dziewczyno ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtujjy Napisano Wrzesień 14, 2012 nie denerwujcie się dziewczyny-złę głosy nie idą pod niebiosy:) niech sobie wylewa ten jad, jak jest zgorzkniała babą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za typiara głupia Napisano Wrzesień 14, 2012 Umrze ci ten płód boś z głupia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Kokardą 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 A uważasz że jedno i drugie się wyklucza????????????? Studiuję i właśnie od października mam koniec laby, czyli indywidualnego toku...i wracam na prawdziwe studia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach