Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta ..... . ..

Mój mąż jest czarnoskóry. Jak tutaj może panować takie zacofanie i jak mogą

Polecane posty

Gość Marta ..... . ..

pisać tacy obrzydliwi debile, którzy piszą że nie szanują kobiet, które są z "murzynami" albo "ciapatymi" - to bardzo obrzydliwe określenie świadczące o tym, że ktoś kto je wypowiada jest skończonym idiotą. Cały świat śmieje się z Polski, np. z tego, że Polska i Pakistan to jedyne kraje na świecie, których telewizje publiczne nie transmitowały paraolimpiady. Trzeba wytrzebić ludzi w stylu Korwina-Mikke, wstrętny, chory psychicznie pajac z obleśnym uśmieszkiem.

Gość dsffsfs
olej tych durni najważniejsze, że jesteś szczęśliwa

Gość Marta ..... . ..
A czarnoskórzy ludzie sa wspaniali, umięsnieni i smają takie duże "członki". Potrafią dogodzić kobiecie, nie to co Polaczki :P

Gość Marta ..... . ..
np jak zacofane Polki mogą kwestionować zdrowotne działania murzyńskiej spermy?

Gość weqwweewe
tak,tak ,cały świat się śmieje z ... tanich dziwek z Polski , tak łatwych kobiet nie ma nigdzie,a Ty autorko jesteś tego dobrym przykładem

Gość a mnie wnerwia że
ktoś słowo murzyn uważa za obraźliwe, a jednocześnie sam używa np. słowa polaczek i uważa że to już jest w porządku

jak mawia P.Posłanka Grodzka :koło chuja mi to lata: to i niech Tobie to lata. trzeba być prymitywem skonczonym by kogokolwiek oceniać klasyfikować pod względem koloru skóry. najlepszymi moimi kumplami na studiach byli Zambijczycy. jeden z Nich ożenił się z Polką i miasteczko , w którym mieszka go kocha. i jest z Niego dumne. a koleżanka szczęśliwa

Ferdynand Pryszczyc a żona szczęśliwa z tego powodu że mieli najwięcej kóz z całej tej miejscowości ?:P

Gość bo to jest Polska wlasnie
czasami az sie wstydze, ze pochodze z tego kraju! jak bylam w Uk poznalam wielu czarnoskorych i sa to fajni ludzie!teraz jestem w NL i tez spotykam ich wielu i opinie mam tak sama!Najwazniejsze, ze Ty jestes szczesliwa i nie patrz na to co mowia inni!;)

cienki sarkaz... Chłopak pochodzi z ubogiej wioski w Zambii, tu ukończył studia szybko nauczył się perfekt mówic po polsku , po angielsku już mówił bo tam urzędowy. ma super pracę dwóch super synków. i jest już zasymilowany. i super przybył nam ekstra Polak. pracujący wykształcony i nie nieudacznik jak wielu rdzennych polaczków

Jesli twój mąż jest porządnym człowiekiem to czemu w ogóle przejmujesz się opinią prostych ludzi? Ja na swojej drodze spotykam niestety czarnoskórych którzy nie pracuja tylko snują się po ulicach nacpani w rytm muzyki i są zbyt leniwi by pracować. lub ogólnie coś robić (oprócz dzieci)

Gość Marta ..... . ..
Nie użyłam słowa (a raczej wyrazu) "Polaczek", bo to był podszyw. I jakie dziwki z Polski? Bycie żoną mojego męża oznacza bycie dziwką? Ty się zastanów idioto, bo wyzywanie mnie i innych kobiet od dziwek świadczy o tym, że masz nie po kolei.

Gość marchewiak czesiek
jak si urodzi wam córka to ją obrzeza

Gość wyrodnamatka1
Marta a co cię obchodzi nasze zdanie każdy ma prawo do własnego zdania. Mieszkaj sobie z tym swoim czarnuchem co nas to obchodzi??

Gość Marta ..... . ..
Jakiej wioski? Czy ty nie rozumiesz że kolor skóry to nie pochodzenie? Gdy ktoś ma biały kolor skóry to oznacza, ze pochodzi z jednego konkretnego kraju? Np. wszyscy biali ludzie są z Polski? Nie, są rozsiani po całym świecie, tak samo jak ludzie o czarnej skórze. Mój mąż ma wyższe wykształcenie i w ogóle nie wiem jak ktoś może po nieistotnym kolorze skóry pisać, że on mieszka w jakiejś wiosce plemiennej. Kolor skóry w ogóle nie jest wyznacznikiem tego gdzie ktoś mieszka, jakie ma wykształcenie. Są różne typy ludzi, ale to nie zależy od koloru skóry. Jeżeli ktoś napisze o tym, że Afroamerykanie popełniają więcej przestępst to - może i tak jest, ale się zmienia, a jest spowodowane tym, że przez setki lat byli niewolnikami i przewożeni do Stanów, potem też byli traktowani jak śmieci i izolowani; musieli zamknąć w się we własnej społeczności, stąd mają ten styl "wywyższania się", bo przez setki lat ich rasa była poniżana. W dzisiejszych czasach to ulega zmianie, ale jeszcze trochę potrwa zanim przestaną istnieć te "getta" w USA i zatrą się granice między "rasami".

Gość Marta ..... . ..
Czarnuchem? Co za zacofany kraj... To jest najgorsza obelga jaką możesz skierować wobec czarnoskórego, w USA używanie tego słowa po angielsku jest karane! Zacofany kraj, w którym każdy może stosować mowę nienawiści i uważa, że to jest wolność słowa... Mowę nienawiści wobec ludzi innego wyznania, innego pochodzenia, innego koloru skóry, innej orientacji... To chore... A jak się czegoś domagają to... legalizacji narkotyków, żenujące...

Marta ..... . .. ja akurat pisałem o przypadku kolegi Ferdynanda Prysznica P.S. piszesz że Polacy są zacofani, a Afryka to co :P nie jest zacofana ?

Gość Marta ..... . ..
A dlaczego Afryka? Mój mąż nie jest Afrykańczykiem. I poza tym jak piszesz o Afryce, to pisz o Europie, bo Afryka to nie jeden kraj.

Gość wyrodnamatka1
To jakaś prowokatorka. Najpierw nazywa polaków polaczkami a potem płacze że ktoś nazwał jej męża czarnuchem :D a co on żółty w końcu jest czy czarny :P jak by mnie nazwano białaską to bynajmniej bym nad tym nie ubolewała, tylko te czarne małpy ze wszystkim mają problem. :O

Nie przejmuj się, tylko prymitywni ludzie będą Cię krytykować. Tyle jadu w ludziach w dzisiejszych czasach.

Gość Marta ..... . ..
Pisałam, że to był podszyw, może być jednak uważniej czytała.

Gość Marta ..... . ..
Czarne małpy, jak możesz tak pisać o moim mężu, nienawidzę cię.

no to jak mam pisać o Europie to raczej słowo "zacofanie" tu nie pasuje. Afryka to kolebka ludzkości (i raczej od tamtej pory nic się nie zmieniło). A co do naszego kontynentu to Europa zawsze się broniła przed przybyszami z innego kontynentu np. muzułmanami

Gość Marta ..... . ..
Polska to wstyd Europy, to możesz napisać. Nie piszę, że wszyscy ludzie są tutaj głupi, ale z tego co widzę w internecie i na osiedlach bloków mieszkalnych to jest sporo bardzo głupich i zacofanych z marginesu...

Gość udowodnij to
Marto ze swiat smieje sie z Polski, przytocz tutaj jakies dowody? Ja mieszkam w UK od 7 lat i spotykam sie z tutejszymi ludzmi i wiem, ze tutaj tez jest rasizm i dyskryminacja czarnych, ale sami sa sobie winni z wiekszoscia z nich nie da sie pracowac, bo jak nimi zarzadzasz to z byle powodu szopke robia i wyzywaja od rasistow... A jak tak ci Polska jest zacofana to pojedz do orginalnego kraju twojego meza, niech ci sie pochwali jak to jego kraj sie rozwinal...

Marta nie słuchaj tych bredni tutaj- najważniejsze,że ty jesteś szczęśliwa ze swoim mężem i wam się dobrze układa.:) Sama mam czarnoskórych znajomych i nikt ich w moim otoczeniu nie obraża,to chyba tylko w internecie tacy frustraci siedzą.

Musisz przed samą sobą odpowiedzieć czy aby twoja mentalność nie jest zaściankowa. Tak jak cie czytam to uważam że wybrałaś akurat czarnego żeby się wyróżniać