Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa oszaleje

poród

Polecane posty

ja wiem z czego ta złośliwość wynika.... z przypadło ści każdego polaka którą jest zazdrość

Gość sdfjhkjsh
A czego Ci zazdroszczę? :)

i jesteś jeszcze tchórzliwa bo zmieniłaś nick pewnie jesteś ta beznadziejna mama 6latki :))

Gość sdfjhkjsh
heheh nie, nie jestem mamą 6 latki. Niczyją mamą nie jestem. A niezależnie od zmiany nicku i tak pozostaję anonimowa.

Gość sdfjhkjsh
No nadal nie wiem. Gdybym zazdrościła rosnącego brzucha to na pewno nie Tobie. Tylko jakiejś bardziej ogarniętej kobiecie :)

Gość dobra kobieta i matka
hej taka, nie sluchaj tych głupich bab

Gość yukki
mnie te biodra zafascynowały :) popatrzyłam na tabelkę rozmiarów i 65 cm to dziewczynka o wzroście ok 115 cm ma. Biust - talia - biodra, podobno ideła to 90-60-90 Ale to nie istotne -tak cie tylko rożśmieszam, zeby Ci czas szybciej płynął.

Gość aaaa oszaleje
umyłam jedno okno i się zmęczyłam strasznie :D a okna mam ogólnie małe bo na poddaszu mieszkamy hmm yukki hahah no to jestem mała dziewczynka no :D tylko, że ja ten obwód bioder mierzyłam na spodniach że tak powiem :P i tak wyszło 65 cm około. bo tak to nie pamiętam moich wymiarów sprzed ciąży, nigdy nie miała potrzeby się mierzyć.

Gość Mjta
Takala to nie ja pisze z innego nicu a ty to chyba masz z 16 lat bo dorosla kobieta a tym bardziej przyszla matka takich glupot nie wypisuje smieszna jestes:-):-):-)

Gość aaaa oszaleje
aaaa oszaleje Wielkim nietaktem jest wypominac komus bledy w wymowie lub w pisowni... wiecej kultury wiesniaki znow rodze ten wpis to nie ja!

Mjta bo ona tak napisała że to tak zabrzmiało. Ja wiem że nie mozna tak zaprognozować terminu, wiec sie spytałam o co jej chodzi (autorce)

Gość aaaa oszaleje
oj tam, oj tam...Lepiej dalej sie podniecajmy co zrobic zeby szybciej urodzic.... :D

Gość aaaa oszaleje
nie no wychodze z tego forum jakaś durna baba sie nudzi i bedzie pierdoły pod moim nickiem pisać :/ uciekam stąd.

Gość Mjta
Autorko wogule sie nie przejmuj tymi glupymi wpisami komus sie znudzi wkoncu

Gość Mjta
TakakaIa ile ty masz lat?i w ktorym tygodniu ciazy jestes?

w 20 tygodniu :) już w lutym przyjdzie na świat moje maleństwo. A ty w którym tygodniu ?

Gość Mjta
TakakaIa ja juz wczesniej pisalam ze mam 5 miesiecznego synka:-)

Gość TAKAZLA
UWAGA NA PODSZYWACZA!! osoba "takakaIa" odszywa sie pod "takakala" w wpisuje w swoim nicku zamiast " l " to duze " i " - " I " takakala - oryginał takakaIa - podszyw

Gość aaaa oszaleje
Normalnie wyszorowałam wczoraj wszystkie okna w domu, potem poleźliśmy na dłuuugi 2 godzinny spacer a na koniec przytulanki z moim lubym i dalej nic nie rusza...ani skurczy nawet minimalnych ani nic. A mały dziś tak intensywnie się rusza ze szok i głównie bardzo nisko go czuję! Czy to coś znaczy? mam nadzieję, że się nie odwrócił dupką do dołu. czy ktoś sobie może wywołał poród tym olejkiem rycynowym? czy to jest bezpieczne w ogóle?

Gość to takie uczucie,jakby motyl
sperma przyspiesza poród u mnie tak było. kochalismy się, a za 2-3 godziny zaczęło się.

Gość aaaa oszaleje
tego tez próbowaliśmy jak napisałam wczoraj w nocy i nic, echo. jedyne co się dzieje, to trochę boli mnie podbrzusze, ale nie cały czas no i brzuch twardy jak kamień się robi, ale to pewnie dlatego, że mały mi się tam rozpycha. Choć dziś od rana mi ciągle nie dobrze jest diabli wiedzą czemu.

Jeszcze jedno mi się przypomniało. Gdzies około 2 tygodnie przed ropzwiązaniem brzucszek się obniża. Kiedy Ci się obniżył ? To widać stojąc przed lustrem oraz czuć wyraźna ulge w oddychaniu - maluszek nie naciska już tak na przeponę ;) No i oczywiście to nie jest regułą - te dwa tygodnie ale znana od dekad zasada ;)

Gość aaaa oszaleje
hmmm mi się brzuch obniżył już jakiś czas temu, ulgę w oddychaniu odczułam już na początku miesiąca, koło 3, 4 września. Dziś brzuch już jest bardzo nisko, słyszałam o zasadzie, że jeśli między biust a brzuszek mieści się na płasko cała dłoń to to jest kwestia paru dni, ale jakoś się to nie sprawdza, bo dobry tydzień już się tam mieści i nic. Wczoraj minął termin mojego porodu...