Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa oszaleje

poród

Polecane posty

Gość aaaa oszaleje
takakala kończę :) bo głupoty piszesz straszniste :P idę szorować te okna w końcu :) dzięki dziewczyny za porady i podniesienie na duchu :) myślę, że urodzę sn :) miłego dnia :)

Gość Mjta
Ale dlaczego zboczone?lekarze nawet zalecaja sex w ciazy latwiej sie rodzi i wiez miedzy rodzicami jest silniejsza:-)w takie zabobony wierzysz?

Gość aaaa oszaleje
tak odeszły mi wody w tej chiwli Ty śmieszny podszywie :P

Gość aaaa oszaleje
terminy podaje sie w datach dziewczyno! nie w godzinach, jesteś Ty w ogóle w ciąży? bo coś mi się nie wydaje hmm

Gość aaaa oszaleje
GŁÓWKE WIDAC...!

Gość aaaa oszaleje
MAM TERMIN na 16 dziś i już sie nie moge doczekac...

wiem że się podaje na dzień, a ty napisałaś tak nie komunikatywnie że można było zrozumieć że albo o godzinie 16 albo o godzinie 20

Gość Mjta
Ale sie usmialam termin w godzinach;-):-Dale jaja:-)autorko daj znac jak ci poszlo jak juz bedziesz po napewno dasz rade sn:-)trzymam kciuki

Gość aaaa oszaleje
napisałam że na 16 czyli w tą niedzielę. spadam bo się podszywa jakiś śmieszny człowiek ;)

Gość aaaa oszaleje
już urodziłam, ale śliczny jest ten moj ufoludek :D

Gość aaaa oszaleje
Mjta odezwę się na pewno, pozdrawiam i dziękuję ;)

Gość aaaa oszaleje
Ktoś sie po mnie podszywa a ja juz urodzilam, a ten ktos mi mowi, ze jeszcze nie urodzilam.... Pomocy :D pokrecone to, ale powiedzcie mi czym uciac pepowine :D

Gość yukki
tak naprawde co ma być to będzie :) mi lekarka 31-go stycznia powiedziała, że przynamniej 2 tygodnie bo a ni śladu rozwarcia, a 3 lutego urodziłam :) Między wizytą u niej a porodem niecałe 3 doby minęły. Możesz chodzić? Jak tak to dużo spaceruj, możesz po schodach, albo spróbuj umyc podłogę - tylko tak szmata i na kolana :P WIem jak to brzmi, ale popytaj babci albo starszych ciotek - pielenie ogródka i mycie podłogi jako przyspieszacze porodu. :) Postaw walizkę przy drzwaich i spokojnie czekaj. A i chyba biodra masz w inym miejscu niż reszta kobiet, bo 65 cm to może 12 latka, ma a nie dorosła kobieta :P

Gość Mjta
Lec myc okna moze akurat pomoze:-D:-D i do 16 sie wyrobisz:-D:-D

Gość aaaa oszaleje
yukki mam 21 lat i na prawdę obwód moich bioder wynosił przed ciążą 65 cm. jestem taka szczupła od zawsze, ważyłam przed ciążą 45 kilo teraz 58. więc jakoś dużo też nie przytyłam.

Gość sdfjhkjsh
takakalka "nie chcem" mu zrobić krzywdy. To już wiem dlaczego takie teorie wymyślasz. Dokształć się, zamiast wypisywać głupoty i się ośmieszać.

Gość sdfjhkjsh
Pisze się "nie chcę", a nie "nie chcem". Takie pisanie i wysławianie się jest charakterystyczne dla osób słabo wykształconych.

Gość sdfjhkjsh
Pisze się "nie chcę", a nie "nie chcem". Takie pisanie i wysławianie się jest charakterystyczne dla osób słabo wykształconych.

Gość sdfjhkjsh
Nie, to nie była literówka :). Literówką byłoby napisanie "e" zamiast "ę". Wydaje mi się, że jesteś osobą niedouczoną i stąd masz takie dziwne przeświadczenia.

sdfjhkjsh apoza tym jak się wcześniej nnie udzielałaś to teraz też się nie udzielaj

Gość sdfjhkjsh
e od m na klawiaturze leżą bardzo daleko od siebie :) No nic pozdrawiam i zdrowego malucha życzę. Ale na pewno będzie zdrowy bo go żaden penis w główkę nie pukał. Przepraszam za złośliwość.

Gość sdfjhkjsh
Nie ma nic niekulturalnego w moich wpisach, poza tą drobną złośliwością.