Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17stka

okres

Polecane posty

Gość 17stka

Witaam! Mam 17 lat i spóźnia mi sie okres, przeważnie miewam miesiączki regularnie, co 29-32 dni . Z moim chłopakiem owszem współżyjemy ale bardzo dobrze się zabezpieczamy robiłam oczywiście test ciążowy i wyszedł negatywny. Niedawno miałam problemy typu grzybica czy coś takiego wyleczyłam to clotrimazolum i tantum rosa, jakoś przeszło. nie wiem jak myślicie, co może mi być że spóźnia mi się miesiączka? Do ginekologa narazie nie moge iść bo nie mam do kogo bo mój ginekolog jest na urlopie

Gość może zagramy
Ginekolog na urlopie a wszyscy inni wymarli jak mamuty.

Gość nigdy nie byłaś
U ginekologa , taka jest prawda :)

Test ciążowy nie wyjdzie od razu było by trzeba zrobić test ten bardziej wiarygodny hcg. Ale powinnaś i tak iść z tym do lekarza, mi się tak spóźniał i się okazało że mam torbiela na jednym z jajników i dlatego tak się działo.

Gość na czym polega
to Wasze zabezpieczanie? Coś węszę, że gumka i po gumce na golasa, prawda?

Gość 17stka
anija21, czy jak miałaś torbiel na jajniku to miałaś nabrzmiałe piersi i bolące i bóle w podbrzuszu jak przed miesiączką? no moja ciąża jest raczej bardzo wątpliwa, test robiłam 2 tygodnie po stosunku a jesli trzeba wiedziec to nie kończy we mnie i robimy to z gumką, nie wiem, bardzo się martwie mam juz 37 dzień a miesiączki nie ma