Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bazawiedzy

rozmowy przez tel. publicznie-żenada

Polecane posty

Gość Lili 8
Zgadzam się z autorką! Mnie strasznie wkurza jak ktoś w kolejce w sklepie drze mordę do telefonu, próbuję się owtedy ostentacyjnie odsuwać jak ktoś drze mordę wprost do mojego ucha, jednak nie zawsze jest łatwo odsunąć się wkolejce :/ Nie rozumiem tego, ja się krępuję jak mam rozmawiać w sklepie o jakichś prywatnych sprawach , mówię, że jestem w sklepie i odzzwonię za 10 min i już. Czy to takie trudne?

czytam, czytam i się zastanawiam dlaczego ludzie są tacy drobiazgowi. czy to jest poważny problem, że ktoś rozmawia przez telefon? czy przeszkadza Wam to żyć? psuje nastrój? ostatnio zauważam, że ludziom wiele rzeczy przeszkadza :-(

no łwasnie dlaczego niektórzy potrafią pwoiedzieć"nie teraz, oddzwonie"? Chyba niektórzy traktują faktycznie podróż jako miejsce do rozmawiania. Wiem, ze podróż jest długa czasem, ale moze lepiej poczytac, albo posłuchac muzy

Gość Lili 8
Dziś w sklepie jakiś śmierdzący frajer centralnie za mną darł mordę do telefonu udając wielkiego biznesmena, że niby to tamto musi załatwić, a śmierdział potem, nie dość że waliło od niego to jeszcze darł mordę mi do ucha Myślałam, że się zżygam :O Zero klultury, brak wychowania. Co zrobić

pussy...to nie tak, sądze ze jesli jeżdzisz komunikacją spotkała sie z tym zjawiskiem. Podkreslam, ze nie jest to ogromny porblem dla mnie, nie mniej jest to dziwne zjawisko

Gość Lili 8
Tak, psuje mi to nastrój!!!!!!! Nie mam ochoty wysłuchiwać śmierdziela wrzeszczącego bez kultury, która przeszkadza swoim chamstwem na pewno nie tylko mi, a pewnie przede wszystkim kasjerce

głośne rozmowy przeszkadzają zarówno w pracy, autobusie, cz wy sklpeie nie oszukujmy sie; jak ktoś rozmawia dyskretnie to już swiadczy o nim ze ma kulture i liczy sie z innymi. Jak ktoś sie drze to trudno zeby nie przeszkadzało.

Gość Lili 8
Dokładnie. Te osoby, co piszą, że to wcale nie przeszkadza i nie ma się o co czepiać z chęcią stanęłabym za nimi i darła się do ucha, że toooooo i tamtoooooooo muszę załtwić , skoro im to przecież nie przeszkadza :D