Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8765t4d

dlaczeg dlaczego dlaczego dlaczego :(

Polecane posty

Gość 8765t4d

dlaczego przez miesiąc nie miałam żadnego pryszcza a jutro idę na wesele z nowym facetem i wylazł mi gigantyczny prychol na brodzie i czole :(( boże jakie ja mam szczęście ;(((((((((((

Gość cafeterina
dobrze, że Ci nogi nie urwało

Gość Gieniek w gomakach
Ja też tak mam , jak jest jakas impreza to mi akurat pryszcz wyskakuje !

Gość 8765t4d
kupiłam śliczną sukienkę, buty, kosmetyki i teraz wszystko o dpe rozbić bo wyglądam jak debil, jak ja wyjdę na zdjęciach i kamerze :( i jeszcze mój nowy facet na którym chciałam zrobić wrażenie. Zmasakrowałam pryszcza na czole i wyglądam jakby dostała postrzał :(

Gość 8765t4d
jak to zakryć jak spod podkład widać :((((((((((((((((

Gość hfhfhfgh
mi codziennie na twarzy wychodzi jakis pryszcz i co mam zrobić?

Gość 8765t4d
ale nie taki jak mi teraz, to nie pryszcz to jakieś gule które zyją swoim zyciem :o

Problem w tym, że bardzo chcesz zrobić dobre wrażenie. Olej to i będzie Ci lżej.

Gość 8765t4d
JacekJ no a ty byś nie chciał ? Nie chce źle wyglądać tym bardziej na weselu przy moim nowym facecie :(

Gość Hyyyvftggtgghfvftg
Dobry podklad

Gość 8765t4d
mam dobry i dalej widac mam korektor i jeszcze barziej podkresla pryszcza niż kryje.

ja w takiej sytuacji bylam przed weselem kuzyna mojego męża a wtedy narzeczonego.. nie dało sie zakryć i wycisnęłam pryszcza... nie lubie tego robić ale cóz.... następnego dnia dużo zaczerwienienia nie było widać, i położyłam podkład na twarz i po sprawie... :) jak jest duży to wyciśnij zaczerwienienie bedzie ci łatwiej ukryć

Gość 8765t4d
zmasakrowałam już sobie czoło, nic nie wycisnełam a jeszcze bardziej spuchło, na brodzie nawet nie tykam :( chyba nie pójdę, powiem że mam grype żołądkową :(

Gość stjudentkaaaaa
pamietam jak mi kiedyś przed randką nie dośc ze wyszedł wielki pryszcz na środku brody (pisząc wielki mam na myśli naprawdę olbrzyma, takiego to jeszcze nigdy nie miałam) to jeszcze wielkie zimno na dolnej wardze. Odwołałam randkę tłumacząc się że zle się czuje i chłopak pomyślał że go kantuje i już wiecej nie pisał. Teraz z tego się śmieję ale wtedy tragedia

Gość hiena,699
jak się można takimi bzdurami przejmowac idiotki

Wiem, że nie chcesz tak wyglądać. Tylko co możesz zrobić? Czasami los daje nam coś czego nie możesz zmienić. Możesz tylko zdecydować jak do tego podejść, jak zareagować. Przecież nie pójdziesz z plasterkiem na twarzy ... A Twój facet jeśli kocha Cię za zalety charakteru, nie będzie patrzył na pryszcza :)

Gość 8765t4d
"nie będzie patrzył na pryszcza" taaa :o

... jeśli kocha Twoją dusze. Jeśli kocha Twoją buzię, piersi, tyłek - będzie smutny i może się odkochać. Ale co to za kochanie ...

Gość 8765t4d
ale to nie czas na miłośc na razie znamy się kilka tygodni więc daleko jeszcze do prawdziwego uczucia, na razie na pewno podobamy się sobie fizycznie...

No to zobaczysz jak zareaguje i czy umie wspierać. Zobaczysz czy będzie się z Ciebie nabijał czy pocieszał. Przetestujesz go przy okazji ;) Każde zdarzenie, sytuacja w życiu może być lekcją. Lekcją z której czegoś się można nauczyć, dowiedzieć.

Gość 8765t4d
Na pewno nie wyśmieje tego jestem pewna ale jak każda kobieta chce wyglądać na takich imprezach świetnie a tu nie ma jak :o pozdrawiam :)

Gość Butelka wina
Szukaj apteki. Kup benzacne. To mocniejsze. To masc. Mnie zawsze ratuje. Tyko najlepiej na noc dać. Też tak miałam jak ty. Tylko że mój był na policzku. Dałam, następnego dnia był owszem, ale przygladzil się i naszedl ropa tak że mogłam go wycisnąć i został czerwony ślad. Znowu posmarowalam maścia i trochę lepiej było. Benzacne jest super