Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katraw

pytanie do kobiet!!!! kompleks

Polecane posty

Gość katraw

mój kompleks to duże owłosienie ciała, ręce i klat to tak jeszcze ujdzie no ale nogi i tyłek to masakra a ze jestem brunetem no to włosy są ciemne, grube i geste. choć mam duże powodzenie u kobiet to i tak wstydzę sie tego strasznie, bliskości z kobietą. czy taka wada wam przeszkadza u mężczyzny, brzydzi was? proszę o szczere wypowiedzi?

Gość Ashhly
To raczej nie wada a walor :)Ciemni owłosieni faceci są bardzo sexi

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
mnie brzydzą takie orangutany

Gość ..............,....
wolałbyś wyglądać jak dziecko? dla mnie nie ma się czym przejmować a jak znajdziesz kobietę która będzie cię kochać to nie będzie zwracać uwagi na to, jaki masz tyłek bo wielu facetów taki ma i nawet o tym nie myślą

@katrwa Pytałeś kobiet, ale ja się włączę. Na 100% są kobiety które będą od Ciebie uciekać z tego powodu i na 100% istnieją kobiety którym to się spodoba. Więc spokojna głowa, jest szansa że trafisz na swoją kobietę dla której będziesz seksi.

Gość dziunia ef
Owłosione nogi u faceta no norma. A tyłek? Myslę, że u kochanego faceta to i owłosiony tyłek bym pokochała.

Gość kdhfjsdbhfklsdmjfdldsfnds
Jeśli mam być szczera to, jest to okropne ;/ Moje koleżanki też nie lubią owłosionych facetów. Pewnie w miejscu intymnym też busz? to dopiero masakra ;/

Gość doremmi
Intymne miejsce u faceta bez buszu? Masakra.

Niektóre dziewczyny to lubią, niektóre nie, ale "obrzydzenie" to chyba za duże słowo. Jeżeli masz na tym punkcie kompleks, to zafunduj sobie laserową likwidację owłosienia. Trochę zapłacisz, ale będziesz miał z tym spokój do końca życia.

No chyba żartujesz? To ohydne! Potem te kłaki są w pościeli i wszędzie ;/ Przyjemniej jest jak jest gładko i milutko..

Zmien nastawienie to nie jest wada tylko cecha osobnicza. I nie nie przeszkadza. Zreszta sam piszesz, ze masz powodzenie

kdcostam, zlituj sie Klaki w poscieli? Intymne miejsce z buszem masakra? Ty chcesz faceta czy dziecko?

Gość Renkaaa
Mi nie przeszkadza, mi przeszkadza jak facet jest gładki. Golić to może co najwyżej twarz, więc luz :)

Faceta, prawdziwego zadbanego faceta z zadbanym miejscem intymnym! Dziecko? Od kobiet wymaga się depilacji i jakoś nie nazywa się jej dzieckiem. Zwymiotowałabym gdyby do czegoś doszło i by się okazało, że mężczyzna jest tam 'niezadbany'.

Gość katraw
żadnych kłaków nie ma w pościeli nie przesadzaj kobieto!!!!

kdhfjsdbhfklsdmjfdldsfnds tępaczko, to jest kwestia gustu, a nie dbania o siebie. Skoro od Ciebie ktoś wymaga depilacji to masz problem. 🖐️

Gość Renkaaa
AHAHAHAHA, a ode mnie nikt depilacji nie wymaga, współczuję Ci, że masz takiego faceta ;] katraw - naprawdę, nie masz powodów do zmartwień :)

odstrecza mnie cos takiego jak wlochy u faceta,spotkalam w swoim zyciu faceta ktory mial duze niebieskie oczy,sniada cere i zero wlochow tzn nie zero ale tak jak nalezy na nogach owszem,na klacie lekko i to wszystko,tacy mi sie najbardziej podobaja

kobieto nie myl dbania o siebie z goleniem miejsc intymnych, kurcze a co bys zrobila gdyby gladziutki, wygolony facet mial mastke pod napletkiem? Zadbany bylby czy nie? Jakos nikt odemnie depilacji nie wymagal, a gdyby wymagal to powiedziala bym bardzo grzecznie ze nie przywyklam spotykac sie z pedofilami.

poza tym zakladasz ten temat ktorys raz,wiekszosci kobiet to sie podoba wiec sie tym nie martw :D

mial rowniez lecutko owlosione rece, i do tego z przeblyskiem blondu :D,ale jego matka byla rodowita Greczynka a Ojciec Ukraincem :D

Gość @@perelka
Ja nie lubie jak facet ma owlosienie na plecach, klata, tylek mi nie przeszkadza. Moj chlopak jak zaczelam z nim byc to nic nie wskazywalo, ze bedzie miec bujne owlosienie. Teraz od czasu do czasu gole mu plecy, no ale przeciez nie zerwe z nim z tego powodu. Wiec autorze nie przejmuj sie, kwestia gustu. Jedne dziweczyny wola owlosienie, inne nie, zalezy na kogo trafisz.

Gość Lili 8
mi się podobają włosy na klacie!!! Nie przjmuj się!!!

Gość Owlosienie może byc
Byle żeby nie na plecach i tylku ...

Gość grushhhka
ja lubię dżungle :D