Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TatianaWhite

Nauczyciel sie ze mnie wysmiewa...co robic?

Polecane posty

Go艣膰 TatianaWhite

Witam. Nie wiem od czego zaczac...jest to nauczyciel pewnego przedmiotu, ostatnio na lekcji chyba mu przeszkodzilam bo smialam sie z kolezankami, a on mi powiedzial ze mam zrobic jakies tam zadanie na nastepny dzien, zrobilam to zadanie , kazal mi wyjsc na srodek klasy i ciagle sie smial, ze zle ze cos tam i wgl.....wkurzal mnie swoim zacowaniem ale czytalam dalej...gdy juz skonczylam powiedzial ze kompletnie zle to zrobilam i zadal mi kolejna prace na nastepna lekcje.....pozniej znowu robil sobie ze mnie dowcipy przy klasie i cos tam...czy on mnie chcial upokozyc? a moze mu sie po prostu podobam? o co moze temu nauczycielowi chodzic????? jesli by mnie lubil to chyba by mnie tak nie dreczyl , prawda?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 skad ty sobie to wzielas
ze mu sie podobasz? hahaha on z ciebie drwi :D!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dociskacz posratny
nie pierdziel si臋 kosz mu na g艂ow臋 i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
z mojej ladnej kolezanki tak sie nie wysmiewa, ale ona jest grzeczna i siedzi cicho, w ogole generalnie ten nauczyciel jest jakis dziwny, nawet nie ma obraczki a ma z jakies 40 lat.........i jeszcze dziwnie sie na nia gapi, jakby chcial no wiecie....Aha i powiedzial mi jeszcze zebym tylko uwazala zeby nie dostac oceny niedostatecznej na koniec roku,.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lili 8
Popro艣 go najpierw, 偶eby Ci臋 tak nie traktowa艂, a je艣li sytuacja si臋 nie zmieni powiedz o tym wychowaczyni / ulubionej nauczycielce / mamie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lili 8
Musz臋 Ci臋 zmartwi膰, ale wg mnie na 100 % mu si臋 nie podobasz, tylko nie藕le si臋 wkurzy艂 na Ciebie, ale nie ma prawa Ci臋 wy艣miewa膰 i robi膰 przykro艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lllkkaaa
Ja tez mialam nauczyciela w liceum, ktory wysmiewal sie z innych uczniow. Nie tylko ze mnie. On ogolnie byl taki, ze lubil sie nabijac z ludzi. Mnie nazwal Pirania przy calej klasie i od tamtej pory ta ksywka przylgnela do mnie i wszyscy w klasie nazywali mnie Pirania :o Innych tez roznie nazywal. Smial sie z cudzych nazwisk, jak ktos mial lekko zabawne nazwisko to zaraz byl na jego radarze. Stare czasy, to juz dawno minelo. Z tego co pamietam, to nawet nikt nigdy nie poszedl na skarge do dyrektorki. Jesli chodzi o nauczanie, to byl dobry. Tylko lubial sie nabijac z ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie madra glowo
chce ci pokazac jak to jest jak sie kogos wysmiewa. sama napisalas, ze sie smialas na jego lekcji.. nastolatki sa strasznie glupiutkie, dziekuje bogu, ze juz nia nie jestem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
on sie podoba tej mojej kolezance,ja jej nie rozumiem przeciez on jest wstretny....! no ale generalnie polowe lekcji przeznaczyl na jakies dziwne rozmowy ze mna........i wysmiewanie sie....w pewnym momencie sie wkurzylam i powiedzialam zeby mi nie przerywal jak czytam to jest nienormalne jakies

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
ale ja sie nie wysmiewalam z kogos tylko smialam sie z dowcipu kolezanki ...to jest jakies pokrecone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
czyli jesli to nie minie to mam to zglosic do dyrektorki tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
????????? moze ktos wie co mam robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
zeby tylko lekka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
ale Historycy to dziwni ludzie , nie da sie zaprzeczyc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sie przygl膮dam
powiedz mu czy m贸g艂by przsta膰 suszy膰 z臋by mad toba bo sie martwisz 偶e mu muszka wleci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TatianaWhite
hahaha swietne

Udost臋pnij ten post

no w艂a艣nie powiedz mu 偶eby si臋 odpierdoli艂 bo inaczej przyjdziesz z tatem albo z wujem i inaczej sobie pogadaj膮 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post