Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytacz forum

Opinie slawnych osob na temat Rhov

Polecane posty

Gość Czytacz forum

Jerzy Owsiak , tworca Wosp : Ja doceniam takie o-o-o-soby ktore mimo przeciwnisci daja sobie rade w zy zy zy zyciu.Warto do do do cenic , ze mimo przykrosci jakie jak spotkaly nie poddala sie.Z reszta my wszyscy mozemy jej po po po pomoc, wystarczy tylko urzadzic ogolnokrajowa zbiorke.Acha , 40 pro pro procent dla mnie.Roba co chceta , siema! Donald Tusk , premier , pilkarz , satyryk : Mnie o tej pani nic nie wiadomo , sluzby specjalne nie informowaly mnie kim jest. W ogole dajcie mi juz wszyscy swiety spokoj , ide pocharatac w gale , gdzie Schetyna ? Znow sie spoznia , bede go musial porzadnie opierdolic. Wislawa Szymborska poetka , komunistka : ........................ Janusz Korwin Mikke , polityk : Ja oczywiscie niczego do takich osob nie mam , ale absolutnie w iternecie powinno sie pokazywac tylko zdjecia ludzi pieknych , mlodych i silnych.W ogole fora internetowe mozna porownac z olimpiada.Czy istnieja fora dla motocyklistow , raperow , dziennikarzy , a prosze pana , prosze mi powiedziec , czy ktos widzial forum internetowe dla debili , moze zalozmy takie forum ? Co ?! Juz takie istnieje ... Pojde lepiej pograc w brydza , oczywiscie tego dla yntelygentow i pieknisiow. Jaroslaw Kaczynski , polityk : Sytuacja w jakiej znalazla sie Rhov , to tylko i wylacznie wina Tuska ! Ten czlowiek jest winien calej tej sytuacji , to on odpowiada za wszystkie nieszczescia jakie spotkaly te biedna dziewczyne.Lecz gdy my dojdziemy do wladzy Rhov dostanie dobrze platna posade na jaka zasluguje , a Tusk stanie przed trybunalem stanu , albo lepiej , pod szubienica. Jozef Wojciechowski , wlasciciel Polonii Warszawa : Ostatni raz bylem biedny w 1979 . Natalia Siwiec , celebrytka : Pieprzcie sie , dopoki nie zaplacicie , nie rusze nawet swymi plast-ustami.

Gość to Ty jeszcze nie spisz?
a kto pójdzie jutro do roboty ?