Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie kwiaty ale bez przesady,

Przeczytajcie jaka mi wyslal facet paczke niespodzianke z Niemiec do Polski !

Polecane posty

Z wierzchu piękne pudełeczko rozowe, w ktorych na zyczenie pakuja w DHL. W srodku jego koszulka, płatki róż z których zrobił sie prawie kompost, stokrotki miniaturki UWAGA w doniczce polowa ziemi sie wysypala do srodka pudelka !!! o_o ktore po tej "wycieczce" 6 dniowej uwiędły ale zaraz po wyjeciu z paczki zaczelam je reanimowac wiec moze je odratuje. DO tego krotki list naspisany na kartce do drukarki. List po polsku z błędami, że teskni itp. To mnie najbardziej ucieszylo bo on jest Niemcem i dopiero go ucze polskiego, Aha i jego zdj z dziecinstwa... Z jednej strony sie ciesze, ze jest w jakis tam sposob romantyczny i z sie stara ( jeszcze miesiac nie bedziemy sie widziec bo jestem w Polsce) ale z drugiej strony czy to nie dziecinne na faceta 27 letniego ? czy nie lepiej byloby wyslac czekoladki ?

Gość KOKSUSEKPIK
ta a potem urodzisz i ci zabierze dzieciaka

Gość ghjkl;
ojej. Miło z jego strony :) a że się nie udało to wiesz.... przynajmniej się starał

Gość lubie kwiaty ale bez przesad
a no i jeszcze było tam dildo, myslicie ze on cos sugeruje czy po prostu maja taki zwyczaj w niemczech?

Z wierzchu piękne pudełeczko rozowe, w ktorych na zyczenie pakuja w DHL. W srodku jego koszulka, płatki róż z których zrobił sie prawie kompost, :D :classic_cool: 🖐️ ))

to wyzej to pdoszyw.. tak stanowczo za dlugo mimo, ze mieszkam w malej miescinie na podkarpaciu :D .. on to wyslal w sobote, dostalam wczoraj.. chyba, ze dopiero w poniedzialek paczka poszla w obiega

obieg

no to jak on wysyłał dhl-em to nie podejrzewał nawet że aż 6 dni to szło będzie oni powinni dostarczyć w ciągu kilku godź. to nie jego wina zażalenie na dhl trzeba złożyć

Gość simian raticus 666
najgorzej na świecie mają żydzi, murzyni, cyganie i polacy! W TEJ KOLEJNOŚCI! SZWABY I KACAPY ZNISZCZYLI POLSKĘ! ŃIEMCY I RUSCY TO NAJWIĘKSI WRODZY POLSKI! USA POLSCE I POLAKOM PRZYJAZNE NIE JEST! SRAM NA AMERYKAŃCÓW Z USA I SRAM NA POLACZKÓW, KTÓRZY POLSKĘ DLA PIENIĘDZY OPUŚCILI! NIE RUCHAJCIE POLEK! sram na emigrantów i imigrantów też! najgorzej na świecie mają żydzi, murzyni, cyganie i polacy! W TEJ KOLEJNOŚCI! SZWABY I KACAPY ZNISZCZYLI POLSKĘ! ŃIEMCY I RUSCY TO NAJWIĘKSI WRODZY POLSKI! USA POLSCE I POLAKOM PRZYJAZNE NIE JEST! SRAM NA AMERYKAŃCÓW Z USA I SRAM NA POLACZKÓW, KTÓRZY POLSKĘ DLA PIENIĘDZY OPUŚCILI! NIE RUCHAJCIE POLEK! sram na emigrantów i imigrantów też!

Gość sto lat samotnośći
miłe i romantyczne :)

Problem w tym, że kompletnie się nie postarał, nawet chyba przez chwilę nie zastanowił się nad tym co robi. Słowem... matoł, w dodatku totalne bezguście, gratuluję 🖐️

nie to nie prowo :D jak zrobilam zdjecie i wyslalam siostrze mmsem to tez nie wierzyla :D

w zyciu nie powinna isc paczka tyle czasu z DE to raz,poza tym o ile to nie prowo to radze ci spieeprzac na suchy las,bo romantycy w tym typie to zazwyczaj niezle zyeby,a juz szkopy to w ogole :D :classic_cool: 🖐️ ))

moja siostra zamowila ost. na allegro rolki dla synka i UPS'em szły 4 dni - a odleglosc miedzy miastami 360 km :/

Gość dddddddddddjfjfjjfjfjf
zaplacil 17 euro, jak wysylal w sobote,w srode paczka jest u Ciebie, tak to idzie....

jestem z nim od kwietnia i narazie nic nie wskazuje na to, ze to zj... ale napewno uciekne jesli bede czuc sie zagrozona :)

no chyba ze z DE wyszla w pare godzin,a utknela w PL w kazdym badz razie radze ci zeby cie instynkt samozachowawczy nie zawiodl,bo ja jakbym cos takiego dostala to by mnie ten ktos nigdy wiecej nie zobaczyl,powinna ci sie lampka czerwona zapalic :classic_cool:

to dlaczego dostalam ja dopiero w piatek rano ? ucierpialy na tym tylko glupie kwiatki, ale skoro juz tak piszecie, ze paczka szla za dlugo to tez sie zaczelam nad tym zastanawiac :o

o no prosze, w jakis czesci Niemiec mieszkasz ? poznalam tam duzo jego kolegow Niemcow i kazdy normalny :P Jego ojciec od kilku lat jest w zwiazku z Polka mlodsza o kilkanascie lat i on ja traktuje jak ksiezniczke

Gość nie da sie na czarnoo
Dormund 🖐️ ))

Gość nie da sie na czarnoo
Dortmund*