Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 30tkaaaa

mam 30 lat i wlasnie uswiadomilam sobie ze ciezki mi bedzie znalezc faceta

Polecane posty

Gość samotna 30tkaaaa

bo wiekszosc juz zonata i dzieciata:( ah

Gość Sufler
W tym wieku masz małe szanse. Poczekaj na śmierć

Gość samotna 30tkaaaa
:(

Gość Jest sporo fajnych wolnych
mężczyzn i to takich porządnych, którzy nigdy nie zdradzą. A dlaczego ? Bo dla kobiet do ok. 25-26 roku życia porządny facet=nudny facet, ze względu na to, że te kobiety nie myślą o stabilizacji i poważnym stałym związku z mężczyzną.

Czy ci fajni i porządni wolni ogłaszają się na portalach randkowych? Czy można ich spotkać w jakichś miejscach publicznych? Jakich?

Gość samotna 30tkaaaa
portale internetowe odpadaja nie jestem przekonana do takiej formy

Gość samotna 30tkaaaa
dla mnie to upokarzające i takie.....desperackie:O

Gość kup sobie kota
już czas

Gość samotna 30tkaaaa
nie mam pojecia, ale wydaje mi sie ze troche juz za pozno,wiekszosc jest zajeta

Głowa do góry ja mam 26 lat i właśnie rozstałam się z facetem z którym miałam wziąć ślub. Teraz nie w głowie mi małżeństwo. Rób tylko to co czujesz. Za granicą jest bardzo dużo singli którzy nie wstydzą się wieku. Polska to Polska.....10 lat za murzynami.... Zacznij wychodzić gdziekolwiek ale nie z myślą, że idziesz na łowy. Jak nie masz przyjaciół to zapisz się np na samoobrone dla kobiet tam poznasz koleżanki albo na jakieś karate tam jest wiele ludzi, którzy mają jakieś wartości w sobie. Na dyskotekę możesz iść ze znajomymi aby sie pobawić poszaleć na parkiecie.... Powodzenia :) Uśmiechaj się dużo!

Wiadomo, że większość jest zajęta. Osobnicy, którzy się ostali bez wątpienia to trudniejsze przypadki ( z różnych względów). Ale poznanie faceta nie jest niemożliwe. Skoro nie masz pomysłu gdize takowego poznać, polecam Ci mimo wszystko portale. Tam poznaje się większość osób aktualnie, w Twoim wieku. Tryb życia jaki wiodą 30latkowie nie pozwala na poznanie kogoś w tzw. realu. Poza tym, osoby zalogowane na portalach to te same osoby, które widizsz np. pracy, na ulicy, w sklepie etc. Otwórz się na internetowe znajomości. Trzeba jednak zachowac dużą czujność. Jak to w życiu w ogóle.

Gość krisss
moze poszukaj wsrod rozwodnikow?

"chgw Czy ci fajni i porządni wolni ogłaszają się na portalach randkowych?" - Są tam i porządni jednak jest ich tam bardzo bardzo mało. Większość mężczyzn jak zresztą i kobiet tam szuka tylko seksu. 1 1 "co za debil sufler A co porządnego pozna w barze a może na dyskotece, a może na ławce w parku, a może w kościele o przypadkiem go szturchnie itd... Raczej młodszego nie będzie szukała a po 30stce ktoś może okazać się żonaty i siara...." 2 2 O mnie kobiety mówią, że jestem ten porządny i właśnie najczęściej można mnie spotkać w parku czy na spacerze z siostrzeńcem w wózku. Najważniejsze to nie myśleć , że jak facet jedzie z dzieckiem w wózku to od razu musi być to jego ojciec bo może być to wujek w dodatku wolny:P 3 3 "samotna 30tkaaaa nie mam pojecia, ale wydaje mi sie ze troche juz za pozno,wiekszosc jest zajeta " 4 4 Ja akurat jestem nawet przed 25 i na teraz nie zamierzam się z nikim wiązać. Koncentruje się na wykształceniu, później znalezieniu stałej pracy i zdobyciu własnego mieszkania wtedy pomyśle o związku i ewentualnym zakładaniu rodziny bo dopiero ze stałą pracą i własnym dachem nad głową będę mógł Jej zapewnić bezpieczny byt.

Raczej nie pomogłeś w niczym Autorce. jakoś nie sądzę, aby Ona szukała młodszego, a facet ok.30tki jeśli pcha przed sobą wózek to zapewne z własnym dzieckiem. Poza tym jakoś nie sądzę, by Autorka miała taką osobowość, by w parku "napadać" na facetów;)

Gość krisss
duzo zalezy od tego jak autorka wyglada i czy czas jej nie posunal:) bo jesli jest atrakcyjna to nie powinno byc az tak zle, ale jesli prowadzila sie niesportowo, to niestety czas nie dziala na jej korzysc

"a facet ok.30tki jeśli pcha przed sobą wózek to zapewne z własnym dzieckiem." I to jest właśnie błędne myślenie bo nie zawsze tak jest.

Skoro samotny facet pcha wózek nie ze swoim dzieckiem to jedyna nadzieja taka, że to on zaczepi naszą Autorkę.

Gość zergg
ja mam 30 lat i jestem samotny, chciałbym się zakochać ale nie widzę za bardzo odpowiednich kandydatek do żeniaczki, a to jednak bardzo poważna decyzja. wolne kobiety w moim wieku to najczęściej samotne matki z dziećmi, a także osoby nieatrakcyjne i z wykręconą psychiką. obecnie spotykam się z wolną kobietą poznaną na portalu randkowym, ale jest różnica wieku 17 lat i na pewno nie będzie z tego nic więcej, prócz gorącej znajomości. w głębi serca marzę o wielkiej miłości, niestety coraz mniej wierzę w nią. podobnie jak w istnienie fajnych rówieśniczek, myślę że jeśli w ogóle uda mi się znaleźć odpowiednią kobietę, to będzie ona młodsza.

Gość Sufler
Jest trochę prawiczków bez doświadczenia albo tacy co latają z kwatka na kwiatek

Gość samotna 30tkaaaa
chyba nie mam juz szans

Gość ziutasss
jaki jest sens majac 30 lat szukac rowiesniczki? jesli facet ma 30 lat i nie moze znalezc sobie kobiety to albo jest bardzo nieatrakcyjny fizycznie albo bardzo niezaradny zyciowo

Gość jstemjestemtutaj
Ja znam sporo par ktore sie poznaly przez portale randkowe i sa w zwiazkach maja rodziny dzieci.

Gość samotna 30tkaaaa
wole smierc:D

Gość do zergg
różnica 17 lat i ty twierdzisz, że spotykasz się z kobietą? buhahahha pedofil jesteś

Gość jak skreślasz faceta z powodu
braku doświadczenia to na pewno będziesz sama bo CI co mają doświadczenie to albo zajęci albo biorą chętne na seks młodsze

Gość Sufler
30-17 = 13 Niezły pedofilski pedofil