Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 30tkaaaa

mam 30 lat i wlasnie uswiadomilam sobie ze ciezki mi bedzie znalezc faceta

Polecane posty

Gość krisss
autorka szuka normalnego faceta, a nie jakiejs zyciowej pierdoly, jak ktos w tym wieku nie ma doswiadczenia to juz nie bedzie mial

Gość Pierdoła bo seksu nie miał?
to może lepiej kogoś kto ciągle zdradza albo jakiś ruchacz tylko do seksu

To jest zbyt duże uproszczenie pisać, że jeśli facet ma za sobą przeszłość ( a kto nie ma w wieku 30 i 30+?) to szuka młodszej na seks. To nie jest prawdą. Na pewno dotyczy to jakiegoś %, ale nie 100%

Gość krisss
a moze lepiej ktos kto ma normalne zycie seksualne? znasz tylko 2 typy: prawiczek i zdradzcz?

A czemu uważasz, że prawiczek to niby ktoś nienormalny? Znasz tylko doświadczonych normalnych i prawiczków nienormalnych? Prawiczek to taki sam normalny mężczyzna z tym, że nie znalazł odpowiedniej kobiety.

Gość krisss
a zonaci?

Gość krisss
dlatego uwazam, ze nienormalny, bo normalni ludzie uprawiaja seks, jesli nie uprawiaja to znaczy ze cos z nimi jest nie tak

Gość samotna 30tkaaaa
dla mnie to tez dziwne ze facet w wieku 30 lat nie ma dosw o ile kobiete jeszcze zrozumiem to faceta juz nie

Gość zergg
ona ma 47, myślałem że to oczywiste. powodzenie jakieś tam mam, ale problemem jest brak fajnych rówieśniczek na horyzoncie.

"samotna 30tkaaaa dla mnie to tez dziwne ze facet w wieku 30 lat nie ma dosw o ile kobiete jeszcze zrozumiem to faceta juz nie" A czemu kobieta może nie mieć doświadczenia a facet już musowo? Czemu Twoim zdaniem kobieta nie ma w tym wieku doświadczenia?

skoro 30 letni prawiczek to ktoś nienormalny to dziewica w tym wieku też jest nie normalna.

Gość Franklin Okine
Jeżeli dziewczyna nie podrywa takiego 30 latka to jest on prawiczkiem. To nie jego wina.

zergg, co znaczy "fajna" wg Ciebie? Portale randkowe są pełne fajnych kobiet. ładnych, seksownych etc. z ciekawymi opisami. Uważasz, że to wszystko ściema?

Gość krisss
no 30 letnia dziewica to tez nie jest normalne zjawisko

Gość krisss
wybacz, ale portale randkowe nie sa pelne fajnych kobiet:)

Gość samotna 30tkaaaa
no nie, ale jakos bardziej jestem w stanie zrozumiec:D

Gość zergg
chgw ja mam tylko na fotce i tam jest malutko fajnych kobiet, a jak już znajdzie się jakaś ciekawa to dostaje 200 zaproszeń dziennie i z góry traktuje cie jak zboczeńca. podobno na innych portalach jest lepiej, ale wszystkie są na wstępie płatne, a mi już chyba przeszła ochota i nadzieja. musze isc

Gość krisss
no ja tez, bo to oznaka swoistej czystosci;) natomiast 30 letni prawiczek to oznaka powaznych zaburzen popedu

Gość samotna 30tkaaaa
cycki mi juz wisza, czy faceci lubia zwisy?

Gość 567856
samotna 30tkaaaa no nie, ale jakos bardziej jestem w stanie zrozumiec powiedz czemu? bo co kobieta?

Gość 567856
krisss no ja tez, bo to oznaka swoistej czystosci natomiast 30 letni prawiczek to oznaka powaznych zaburzen popedu Pffff to kobieta nie jest czysta tylko ma też zaburzenia z popędem a pewnie i psychiczna jakaś!! A coi to facet zwierze ,też może szukać odpowiedniej kobiety.

samotna 30tkaaaa- Pomyliłaś się, bo to działa na odwrót. Jak kobieta nie jest przeruchana, to znaczy że coś z nią nie tak, bo kobieta ma seks na zawołanie z kim tylko chce, a facet nie może sobie poruchać, bo kobiety obcym nie chcą dawać, no chyba że chcesz mi powiedzieć że jak by przyszedł do ciebie facet i chciał z tobą się kochać, to ty byś mu dała. A uwierz mi że jak ty byś poszła do faceta i chciała się z nim kochać, to on by był zachwycony. Więc kobieta co ma 30 lat i jest dziewicą to jest z nią coś nie tak, a facet w wieku 30 lat u jest prawiczkiem to wszystko z nim ok, po prostu nie miał okazji poruchać, bo mu żadna nie chciała dać.

Gość samotna 30tkaaaa
nie trzymam moczu, czy to duzy problem dla faceta?

Gość hiuhuihiu
po prostu nie miał okazji poruchać, bo mu żadna nie chciała dać. wiec skoro zadna mu nie chciala dac przez tyle lat, to znaczy, ze COS Z NIM JEST NIE TAK🖐️

Czyli żeby dopchać się do takiej naprawdę fajnej trzeba też być fajnym pewnie. A nie przeciętnym. To może trzeba by trochę z wymagań zejść?

Gość Franklin Okine
Ciekawe jak to jest ? Czy to prawda że nawet przystojny facet jak nie podrywa to nie ma dziewczyny ?

Gość A jak facet 29 lat
czyli przed 30 pójdzie do burdelu i nie będzie już prawiczkiem to będzie już normalny i będziesz mogła dać mu szanse bo w końcu nie będzie już prawiczkiem?