Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 30tkaaaa

mam 30 lat i wlasnie uswiadomilam sobie ze ciezki mi bedzie znalezc faceta

Polecane posty

Gość Wacław Wspaniały
"mozesz napisac wiecej o tym push and pull?" Jedna z metod manipulacji mająca na celu...w zasadzie nie wiem...- chyba na wybitnym zrażeniu do siebie faceta. Bardzo często stosowana przez kobiety (im bardziej pusta tym silniej stosowana)... Poznajesz dziewczyne np. na imprezie...fajnie się z nią bawisz...zauroczyła Cię....daje Ci numer... jak na drugi dzień dzwonisz aby się umówić nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy. Jest to forma sprawdzenia jak jesteś zdesperowany... Rezultat? Jak jesteś zdesperowany i dalej piszesz i wydzwaniasz to zostaniesz skreślony (wierz mi) Jak zastosujesz kontratak na "Push and Pull" czyli "chlodnik" polegający na nie pisaniu i nie dzwonieniu a na jej późniejszą propozycje spotkania odpowiadasz mniej entuzjastycznie to zdziałasz wiecej. Osobiście te gierki działaja na młodych chlopaków niczego nieświadomych lub z małą pewnościa siebie. Ja na "P&P" reaguje w sposób, że umawiam się z inną i jak ta inna nie zrobi na mnie wrażenia to ewentualnie moge umówić się z pierwszą. Szanujmy się a będzie wszystko ok

Gość Wacław Wspaniały
Do Naturalnej i Szczerej PUA uczy jak zaciagać dziewczyny do łóżka, ale nie uczy jak budować z nimi życia. To odrębny temat i osobiście powiem Ci, że zawodowca nawet byś nie poznała że jest PUA. Kiedys mnie interesowała ta tematyka ale jednak wolę zaciągac kobiety nie do łóżka a do swojego życia :-)

Gość krisss
naturalna- bo jak ktos jest inteligentny to latwo rozpozna czy ktos ma to wyuczone czy po prostu "to" ma;) ale niektore pojedyncze tricki czasami sie przydaja, albo chociaz warto wiedziec, ze istnieja

Gość mam zly dzien
tez mam 30lat, tez jestem sama,wiekszosc facetow ktorych spotykam w pracy np jest zonatych, podrywaja mnie mlodsi ok 21-24 a ro pewnie ze wzgl na moj dziecinny typ urody, w dodatku jestem blondynka i wszyscy mysla ze mam gora 23 lata, faceci w moim wieku na mnie nie zwracaja uwagi

Gość naturalna i szczera
Waclaw- a to mowisz o RA, czyli Relationship Artist;) owszem, niektore te 'techniki' sa interesujace ale tez trzeba trafic na podatny grunt - jak zawsze:)

Gość krisss
ok, dziekuje za odpowiedz, domyslalem sie, ze to to, ale chcialem sie upewnic

Gość naturalna i szczera
pisze tak moze dlatego, ze moj bliski kumpel jest specem od NSL, PUA itd - po szkoleniach, sam jest trenerem;) wiec znam temat dosc dobrze- od niego. i fakt, facet na brak powodzenia nie narzeka:) a wiazac na stałe, zenic sie po prostu nie chce. rowniez ze wzgledu na tryb zycia, jaki prowadzi. osobiscie jednak uwazam, ze powodzenie zalezy głownie od posiadanej, wrodzonej charyzmy - pewnie, ze mozna sie pewnych trikow nauczyc i pomóc sobie rozwinac skrzydla w ten sposob - ale jak jestes pustakiem i nudziarzem zdeterminowanym w ten sposob genetycznie, to PUA niewiele pomoze.

Gość krisss
tak, charyzma to trafne okreslenie

Gość To facet wierny kobiecie
"To facet wierny kobiecie :Są mężczyźni, którzy nie myślą kutasem tylko sercem i nie potrafią kochać się z kobietą bez miłości, uczuć krisss :no spoko, ale tacy faceci sa zniewiesciali i koncza zazwyczaj wylewajac swoje zale na babskim forum kobiety nie lubia tego typu faceta" -Zakładając, że jest taki facet i nie jest on zniewieściały i nie wylewa żali na babskim forum to wchodzi jeszcze w granice normalności?

Gość krisss
jest tam jakas grupa klasycznych romantykow, ale ja sie nie spotkalem

"jest tam jakas grupa klasycznych romantykow, ale ja sie nie spotkalem" ­ Wymordowałyście wszystkich. Mam nadzieję, że było warto.

Gość krisss
jeszcze do tamtego od uczuc: musisz byc troche bardziej gruboskorny, bo inaczej bedziesz przez cale zycie popychadlem dla kobiet, a jesli jakims cudem jakas cie zechce, to bedzie cie wykorzystywac, albo nawet zdradzac, a na koncu cie zostawi, z kobietami trzeba postepowac twardo, bo inaczej wejdzie ci na glowe, wiec przestan rozprawiac o jakichs uczuciach, tylko mamy sobote, wez zrob cos ze soba i idz wieczorem z kumplami w miasto zarywac panienki w lokalach

Gość Wacław Wspaniały
Krisss dobrze prawisz. Ja tam ruszam wieczorem w miasto i pewnie jakąś poderwę. Zobaczy się natomiast czy bedzie warta, żeby się przy niej zakręcić

Gość patrasekk
Do mnie żadna się nie uśmiecha. Nie podobam im się

Gość mgpjpg4jrja
ja mam 27 lat i mam chłopaka 2 lata młodszego - tak też mozna :)