Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gajon1

Kto słucha disco polo??

Polecane posty

Gość Gajon1

Jak można słuchać takiej wiochy??

hehehe kiedys taka muzyka byla na topi.....mam kolezanke,ktora kocha DISCO - POLO i bedac u niej musze sluchac tej muzyki i czesto p-lacze ze smiechu:P

Gość Gajon1
Moim zdaniem tylko ludzie ograniczeni umysłowo tego słuchają. Nie wiem gdzie to było kiedyś na topie, bo na pewno nie w moim mieście. Może na wsiach i małych mieścinach słuchano tego syfu

Gajon - zalezy ile masz lat! Ja pamietam jak 1wszy raz poscicli ta muzyke w tv i wszyscy sluchali!

Gość Gajon1
mam lat więcej niż Ty

Wiocha? Ale ludowa muzyka, ta naprawdę wiejska i prosta, też ma swój urok. Kwestia wykonania. Nie każdy ma głos nadający się do udziału w występach operowych. :classic_cool: Pamiętam taki kncert disco polo, który się odbył w sali kongresowej w PKiN.

Gość Gajon1
Na pewno mniej :) No chyba nie masz powyżej 40-tki? :)

Gość Gajon1
Kafeteriusze słuchają disco polo

Gość Gajon1
przynajmniej mają głos :)

Co to znaczy słuchać? Nie poszukuję takiej muzyki np na youtubie, jak już to alpejskiego jodłowania prędzej. :classic_cool:

Gość ldm
To jest tak, nikt nie slucha - wszyscy znają.

W Mazowszu występowali najwięksi ówcześni śpiewacy operowi, no często się zdarzało. To jedna z niewielu rzeczy, która w miarę wyszła komunistom.

10:15 [zgłoś do usunięcia] ldm To jest tak, nikt nie slucha - wszyscy znają. } Dokładnie, tak. Większość się wstydzi i pisze że to wiocha. :classic_cool:

ldm - dokladnie....nikt nie slucha a zna:P Na jakims programie na sateliscie pokazuja czasem KROLA DISCO POLO.....kiedys to poogladalam przez jakies 15 min.i w ogole nie rozumiem takich ludzi hehehe

Gość ldm
Polowa weselnych hitów wywodzi sie z disco polo - i wszyscy sie bawią, nikt nie mowi ze wiocha :D ale tak glupio sie przyznać.... :P

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
myrek stary śledziu przeżuciłeś się na disco polo:D

Gość Gajon1
Wolę heavy metal od tego chłamu

Gość Gajon1
Wesela też uważam za wiochę

Nikt nie słucha, wszyscy znają a już na pewno wszyscy na weselach przy tym tańczą :D

Gość poliglotta
Dzisiaj większość polskich nastolatków słucha disco polo, bo niestety takie goowna puszczają w radiach- Jula, Sylwia Grzeszczak, Marina, Rafał Brzozowski i reszta. Te pioseneczki niczym się nie różnią od przebojów Szazy albo Boysów. Czasami mam wrażenie, że Marcin Miller pisze bardziej ambitne i mądrzejsze teksty niż te panienki.

No to ja wolę muzykę poważną od całego tego chłamu, ale np dla Elizy po paru głębszych na rodzinnej imprezie(czy na innej) czy też Metalica, to by było co najmniej dziwne. :D Nie jestem na tyle obeznany muzycznie by się wymądrzać, ale niektóre kawałki tz "metalowe" bywają uboższe muzycznie od disco polo.

Gość Gajon1
dla mnie muzyka disco polo jest tworzona pod zabite dechami wsie dla ludzi z ilorazem inteligencji do 50

gajon1 -> Dlaczego metal jest niby lepszy? Nie słucham disco polo żeby szukać tego na yt ale nie uważam żeby wszystkie piosenki były fatalne.

Gość Gajon1
wszystko jest lepsze od disco polo - metal, rap, techno, rock. Trzeba być głuchym jak pień by słuchać tych idiotycznych tekstów i muzyki - to nie jest muzyka

hehehe niby nikt jej nie lubi ale do dzis sa koncerty disco-polo Metal...to nie dla mnie:P Zrszta,wszyustko jest dla wszystkich i niech kazdy slucha to co lubi:P PS.Moj dziadek lubi disco hehehe

Nie napisałeś czemu metal jest lepszy. Wiesz, ktoś kto słucha namiętnie dp może napisać to samo co Ty o ludziach słuchających metalu :D