Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Jak często zmieniacie pościel???

Polecane posty

Gość łoj łojjjjjjjjjjjj
jagoda jak to ty sie nie pocisz???to ty z kosmitka jesteś??bo każdy człowiek się poci!bez wyjątku|!!!

Gość iuhoifhpih
ja mieszkam we francji i tutaj ludzie to raczej z rana prysznic biora a nie na wieczor

Gość to się zdziwicie..............
biorę prysznic zależy od potrzeby latem czasami 3, 4 razy dziennie. Zimą raz dziennie lub co drugi dzień jak mi zimno i mam lenia. Za to niezależnie od pory roku podmywam się pod prysznicem dwa lub trzy razy dziennie, zależy kiedy zrobię grubszą sprawę :P bo z obsranym tyłkiem nie będę chodziła jak Was interesuje to ze szczegółami, tak samo zęby rano, wieczorem i przed wyjściem z domu jak mam wolne, no i dwa razy dziennie twarz, pachy i stopy, włosy co drugi dzień. Wracając do właściwego tematu pościel zmieniam w zależności od potrzeby latem ze 2 razy w tygodniu, tak normalnie co 2,3 tygodnie. Raz w roku piorę wsady, od wiosny do jesieni raz w tygodniu na balkon na kilka godzin i w duże mrozy żeby wybiło zarazki i roztocza. Nie prasuję bo mi szkoda życia na to.

Gość Żyrardowianka
Zazwyczaj raz w tygodniu,chyba że jakiś wypadek się zdarzy. I jak jest ciepło to codziennie wyrzucam na balkon żeby się wietrzyła bo lubię pod taką świeżą spać :)

łoj łojjjjjjjjjjjj jagoda jak to ty sie nie pocisz???to ty z kosmitka jesteś??bo każdy człowiek się poci!bez wyjątku|!!!" A gdzie ja napisalam, ze sie nie poce??? Pokaz mi. :)