Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Jak często zmieniacie pościel???

Polecane posty

Gość padłam normalnie hahah
kontakt mojej skóry z czymś nieświeżym hahahaha czyścioszka a pośćiel zmienia raz na miesiąc hahahahha

Gość w życiu nie będę prasować
kąpiecie się rano, a wieczorem nie???

woli rano jak siw w nocy spoci hahahah po całym dniu idzide brudna do wyra nie, no leze :D

1xna miesiac :O o rany! Dlaczego sie nie myjecie wieczorem? Przeciez po calym dniu bieganiny to sie czlowiek zapoci niemilosiernie, no a jak sie spi z mezem to przeciez mozna liczyc na milosne usciski.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ale ja się kąpię rano i dla mnie po kąpieli świeżosc musi byc, napisałam, że mam w dupie w jaką pościel się kładę. :P

Jeju dziewczyny, jakbym wieczorem śmierdziała to bym się umyła. :O

nie pojmuję jak można iść urąbanym całym spać wieczorem bez choćby wzięcia prysznica:O masakra:O

I przepraszam, ale nie idę brudna do wyra. Pachnę jeszcze balsamem z rana. :P :classic_cool:

jak można przed snem nie umyć dypy, nie umyć sie pod pachami, ... ja piedole. Ja bym sie z Tobą brzydziła do łóżka położyć, słowo daje

Ja nikogo nie oceniam, mnie by brzydziło wstac rano i się ubrac i ogarniac bez kąpieli.

Nie wiem dlaczego Wy wieczorem śmierdzicie..?

gdybym miała czekać z myciem aż zacznę śmierdzieć, to faktycznie może raz na kilka dniu musiałbym się myć, bo nawet nie wiem kiedy zaczęłabym śmierdzieć dlatego, że myję się codziennie normalny człowiek nie czeka z myciem aż zacznie śmierdzieć tylko zmywa z siebie brud po całym dniu wieczorem podczas kapieli czy prysznica

ee no i to jest kolejna kwestia. Nigdy nie jem w pościeli, zawsze się z mężem kąpiemy także przed snem, nigdy nie pozwalam nikomu nawet usiąść na mojej pościeli (kiedy np w weekend wpadnie na chwilę ktoś w odwiedziny, a łóżko jest zasłane, ale z pościelą na zewnątrz, a nie schowaną do środka). Mam pewność, że pościel przez ten miesiąc jest niezmiennie czysta. Do innej koleżanki- no przykro mi ale tu mam hopla, pościel wyprana ale nie wyprasowana z każdej strony, składając, aż do kostki, kiedy to po nawleczeniu widać jeszcze kanty, jest dla mnie pościelą równie wartą, co wyrzyganą przez psa.

ja się nie kąpię tylko biorę prysznic i robię to rano i wieczorem, czyśccioszku, który kładzie się do łóżka z brudnym dupskiem:O seks też uprawiacie bez uprzedniego umycia się wieczorem?:O

mój czas jest zbyt cenny by tracić go na prasowanie:D naprawdę są w życiu rzeczy bardziej godne uwagi i nie będę tracić swojego czasu na prasowanie jak to robiła moja matka i nawet majtki nam prasowała:O

pachniesz balsamem z rana, czytac nie moge, robi mi się niedobrze

Ja też nie czekam aż zacznę śmierdziec, nie wyobrażam sobie poranku bez prysznica. Otwieram oczy i idę pod prysznic. Nie wiem dlaczego uważasz, że kąpiąc się rano wieczorem się śmierdzi? Ja tak nie mam, może Ty? Jak mówię, czuję jeszcze zapach balsamu. A uwierz mi na punkcie zapachu mam ogromną obsesję i wszystko wącham.

Gość a tak z ciekawości zapytam
jak to na kafe po co zaraz się wyzywacie od brudasów ja biore prysznic rano i wieczorem, w piżamie max 2-3 dni śpię, ale nie obchodzi mnie ile razy kąpie się mój sąsiad, przyjaciel czy wróg- jego dupa i jego sprawa, co się zaraz tak oburzacie :) dodam jeszcze że w pościeli z nami śpią dwa koty sierściuchy :) a tak żebyście się pobulwersowali jeszcze :)

Ja też majtki prasuje i skarpetki nawet. :D :D :D :D :D A po za tym nie rozumiem tej dyskusji. Ty uważasz, że jestem ohydna, bo kąpię się rano, a ja z kolei nie wyobrażam sobie wykąpac się na wieczór i rano wstac i się ubrac i tyle. Ty lubisz inaczej i ja inaczej, nie rozumiem w czym masz problem?

rano się myje i nie wyobrazam sobie iść do łóżka zeby się nie umyć. Nawet jak wracam z imprezy to zmywam mejkap i sie myję, to takie normalne. Eh, obrzydziłas mnie

Ty potrafisz chociaż czytać ze zrozumieniem?:O napisałam Ci , że ja prysznic biorę RANO i WIECZOREM no chyba, że to nie do mnie było

Gość o żesz kurdeeee
tylko brudasy kładą sie spac bez kąpieli czy pysznica obrzydliwe! dobre,pachnie balsamem z rana ha ha ha a potem ? nie chce nawet myslec o zapachu intymnych czesci ciała,fuj

w życie nie będę...-> dlatego mówię, że to mój hopel, ale tak mam i już. Ja nawet nie lubię prasować, ale pościeli jeszcze nigdy w życiu mi się nie zdarzyło założyć niewyprasowanej, bo się nie mogę przemóc. Ogólnie- ja też nie wyobrażam sobie pójść do łóżka brudnym... :O dlatego tak sobie myślę, że mogę zmieniać raz na miesiąc, bo w końcu dbam, by nic brudnego, łącznie ze mną, jej nie dotykało ;)

maz ma ochote na sex z Tobą ? :/ taka pachnaca rannym balsamem ? ;/

pytam raz jeszcze: seks wieczorem też uprawiacie bez wzięcia prysznica?

Oh tak mi przykro, moje życie straciło sens. Na osłodę Ci dodam, że prawie codziennie się kąpię na wieczór, ale tak o bez włosów, włosy myję rano pod prysznicem. Ale jak już mówiłam nie zwracam wieczorem na to uwagi, właściwie wszystko mi jedno.

Gość a tak z ciekawości zapytam
a jak byłam młodsza zdarzało się że wracaliśmy z mężem z imprezy i tacy brudni w pełnym mejkapię :) i czasem nawet w majtkach po całym dniu kładliśmy się do łóżka :) a nawet czasem zdążyliśmy się bzyknąć tak na brudasa :) eh, to były czasy :) brakuje mi tego :)

Gość o żesz kurdeeee
daj jej spokój,kto by chciał pójśc z nią do łozka skoro sie nie umyła?no chyba ,ze ten balsam..he he he

to na osłodę i ja Ci dodam, że włosy również myję rano:D

ojeju to napisałam Wam już post wyżej, żeby trochę Wam ulżyc bo tak Wam się szkoda mojego męża zrobiło. :D :D :D