Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzień Dobry .:)

Zasada na randkach - kazda dama placi sama

Polecane posty

Gość nieateista
zazdroszcze wam dziewuchy bo wy macie lepiej w seksie 1 mozecie ile razy chcecie 2 nie macie problemow ze wzwodem 3 z wiekiem macie coraz lepsza przyjemnosc i wieksza chcice 4 macie o wiele wiecej przyjemnosci z masturbacji 5 wymyslaja dla was wibratory i inne przyrzady 6 samo to ze krzyczycie co swiadczy ze macie lepiej bo facet nigdy nie ma tak dobrze zeby krzyczal 7 macie wiecej stref erogenncy 8 mozecie to robic z kobieta i z mezczyzna (dwoch facetow jest czyms mniej akceptowanym) 9 macie o wiele wrazliwsza lechtaczke i punkt g niz glowka penisa 10 wasz orgazm pochwowy ogarnia cale cialo moze trwac dluzej i wydziela sie wiecej hormonow szczescia 11 macie o wiele latwiej w znaklezieniu partnera do seksu 12 mozecie nawet miec kobiecy wytrysk dlatego wam zazdrosze

Gość jestemjestemtutaj
to są brednie wyssane z palca fakt to jest taki ze brakuje wam kasy i nie macie na co zgonic to zganiacie na zbyt duze wymagania kobiet.

Gość obserwatortematu
t sa fakty, zadne go nie podwazysz, bo nie masz jka

Gość obserwatortematu
co do wymagan kobiet to Dzis w Rzeczpospolitej jest artykul, podnoszacy bardzo istotny problem w spoleczenstwie, prawie w ogole niezauwazalny, zwlaszcza przez kobiety. Problemem tym jest wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem mezczyzn, wymagania ktore sa sprzeczne i nierealne. Wiele kobiet, zwlaszcza tych singielek narzeka ze dzisiejsi faceci to dno, ze sa slabi, pytaja sie gdzie Ci mezczyzni. Narzekaja na jakosc facetow mowiac ze przez to sa skazania na samotnosc - typowa singielka mowi ze jest sama bo nie ma wartosciowego faceta z ktorym by sie mogla zwiazac. Kobiety nie zauwazaja ze wymagaja od facetwo nierealnych rzeczy. Faceci sie gubia, nie spelniaja wymagan kobiet, przez to sie czuja gorzej,traca pewnosc siebie i staja sie jeszcze mniej atrakcyjni dla kobiet. Drogie panie spojrzce na te wymagania. "Czy prawdziwy mężczyzna ma zachowywać się jak macho czy być miękki i grzeczny, nie tracąc nic ze swojej atrakcyjności? Zdaniem Boba Hanssona mężczyźni żyją pod presją dostosowywania się do wielu norm. Mają obowiązek utrzymania rodziny, nie mogą okazywać uczuć i mają być silni. Szwedzi za najbardziej męską cechę uważają „roztaczanie poczucia bezpieczeństwa", a za najmniej męską niemożność utrzymania swej rodziny twierdzi. To trzeba zmienić.Pisarz Inti Chavez Perez również jest zdania, że wielu mężczyzn czuje się przygniecionych istniejącymi stereotypami. Rola mężczyzny dusi nas i nie pozwala być w pełni człowiekiem podkreśla.Podobnie uważa Pr Strm, autor książki „Ucisk mężczyzn i władza kobiet". Od mężczyzn żąda się, by byli delikatni i otwarci na ideały równouprawnienia, a jednocześnie pielęgnowali cechy tradycyjnie uznawane za męskie. Nie sposób tego pogodzić . Drogie panie, zanim zaczniecie narzekac na facetow, szczegolnie polskich faceto spojrzcie na siebie.

Gość obserwatortematu
Kilka sprzecznych wymagan kobiet. Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy To tylko czubek gory lodowy. Takich sprzecznych wymagan kobiet wzgledem facetow mozna mnozyc i mnozyc Prof. Szlendak o sprzecznych wymaganiach kobiet Kobiety rozszerzają listę cech, których oczekują od mężczyzny. Chcą, żeby był on jednocześnie, w pewnych sferach, władczy i dominujący, jak mężczyzna tradycyjny. Z drugiej strony pragną partnera czułego i opiekuńczego. W rzeczywistości taki idealny typ, łączący te dwa przeciwieństwa, nie istnieje. Niestety jest to jedną z przyczyn pozostawania kobiet bez partnera. Nie znajdując go na studiach czy w miejscu pracy, nie decydują się na założenie rodziny.

Gość Temat do bani
Smiac mi sie chce tacy macho tu pisza,koneserzy i ciagle na kafe sie zala jak cioty.jak polki be poderwijcie inne, ale pewnie w zasadniczej angielskiego nie ucza.gentelmeni od tego owego, co to raz w turcji na wczasach byli.widac w pl, na ulicach, co dziesiaty zadbany, rezta do utylizacji, smierdzicie panowie wlosy beudne otyli i z czym do ludzi.szukajcie ze wschodniej granicy beda zachwycone.albo blachary tapeciary.to co macie w genach od ojcow to porazka.moi znajomi spoza pl amaja oabraz poalaka alkoholika bijacego kobiety.i sie pytajaa czemu sie na kobietach nie znacie.ot takie spedalone parchy z was pozostaly.

Czarny Aleksander....dobre ujales. ja mysle ze zanim sie zacznie wymagac od kogos...trzeba sie zastanowic czy tym samym wymogom sie sprosta. jeansy sa ok-nawet b niz ok.;)

Gość Slyszeliscie o savoir vivre?
Na seksie swiat nie stoi małolaty ;)

poranny kac...... (99% ze to mazda) i nie ..nie jestem materialistka..:) tylko w jakim celu zalaczasz fote auta......

Gość obserwatortematu
a dlaczego to facet ma podrywac kobiete? z jakiej paki? mamy rownouprawnienie

Gość jestemjestemtutaj
simaa tez widziałam ta fotke i zaraz mi sie skojarzylo z tym moim kolega co przy barze chwalil sie kasa a potem klal w domu na dziewczyny ze sa puste i sa materialistkami.

Gość Ale z was barany i idiotki żal
No to nie porywaj chłopaku a kto ci każe hehehe

Gość obserwatortematu
haha proponuje zeby kobiety nie malowaly sie, nie ubieraly ladnie by potem sie nie zalic sie ze faceci sa pusci by leca tylko na wyglad

Gość obserwatortematu
a kto mowi ze podrywam? mamy rownouprawnienie gdyby zostawic kobietom podrywanie to z ich zdecdyowaniem to ludzkosc by wymarla w przeciagu 100 lat

Gość Oj ludzie rozumu ni macie
Hahaha obserwatorze od siedmiu boleści widze zes gowniarz ale zdradzę ci tajemnice stara jak swiat - mężczyzna ( nie ty) wybiera kobietę która jego wybierze.

Gość obserwatortematu
hahahaa, dobry zarcik, masz wiecje?

Gość Ale pieprzycie głupoty
Malutki , nie mam juz czasu was czytać miłej soboty

jestem exhibicja jest ok....ale bez przesady. ja zauwazylam jedna hipokryzje tak realnie jak i wirtualnie.......to mezczyzni narzekaja na morale i zasady obecnie panujace czesciej anizeli kobiety.pytam po co? kompleksy?doswiadczenia zyciowe...? ja za cholere nie chcialabym miec grafiku na zycie........dlatego ze to uluda zluda i nuda. zasady ok..ale one ewoluuja..jak i priorytety. facet placi ..?ok kobieta placi .?ok no jesli im z tym dobrze..kolejne ok problem jest wtedy kiedy brak dystansu i tak naprawde nie mierzy sie sil na zamiary. sponsoring?soryy..to jest uklad. milosc..fajnie nie ma recepty...grunt to moralnosc -i by budzac sie rano bez ale spojrzec w swoje odbicie i powiedziec ..JESTEM OK.,

Gość facet z klasaaa
alez panie zamilkly

Gość ohohaha
Zlota rada dla wszystkich facetow, ktorzy szukaja wartosciowych kobiet - a chca zweryfikowac najmniejszym nakladem finansowym czy nie trafili na idiotke jak na niejedna z tego tematu: Pierwsze spotkanie - zawsze w parku. Kazdy pokrywa jedynie dojazd. Radze sobie zestawic kilka prostych pytan, (wplatanych mimowoli w rozmowe) ktore moga zwiekszyc wasze szanse poznania czy trafilo sie na kretynke badz - czy na w miare normalna kobiete. Jesli nie wyidealizujecie partnerki na pierwszym spotkaniu - pytajac o pewne szczegoly mozna wylapac czy trafilo sie na utrzymanke, roszczeniowa kretynke czy emocjonalne pudlo.

Gość gość
Dla mnie to czy facet traktuje mnie ele-ancko jest wyznacznikiem te-o ko-o poznalam. Jak traktuje mnie jak dame to pozwala mi być wobec siebie dama.i nie dwa spotkania tylko conajmniej miesiac dwa musi udawadniac czy zaslu-je. I nie licze na pieniadze bo umowmy sie ze dwadziescia trzydziesci zl na spotkaniu to nie sa pieniadze...i przynajmniej tyle musze wydac -oszczac -o w domu. Ja mam wlasne lokum ,prowadze firme,mam dwadziescia pare lat i nie msze liczyc na faceta ale oczekuje ze mezczyzna bedzie sie potrafil zac-owac jak mezczyzna skoro ja daje z siebie wszystko. A Ci ktorzy nie c-ca zaprosic kobiety z przyjemnoscia ze to robia bo łaski nie potrzebuje,zwykle sami by c-etnie korzystali i niepokojacym jest fakt ze coraz wiecej jest c-loptasiow ktorzy by sie c-cieli usmiec-nac i dostac od kobiety. Dla mnie to brak -onoru u faceta. Bo biedny facet jak koc-a to podzieli sie tym co ma. C-ytrosc u faceta to o-romna wada. I tyc- ktorzy twierdza ze tak samo kobieta c-ce jak mezczyzna oswiece ze atrakcyjna kobieta ma propozycje na kazdym kroku,nie mowiac juz o watpliwej reputacji portalac- na ktoryc- w cia-u miesiaca moze dostac pare tysiecy wiadomosci od mezczyzn i wsrod nic- moze wybrac takie-o ktory prezentuje soba zarowno wartosc intelektualna i duc-owa, miec atrakcyjna aparycje i nie byc wampirem ekonomicznym. Bylam wielokronie zapraszana i nie wyobrazam sobie zeby facet robil łaske ze wydal dwadziescia zl bo to jest dla mnie smieszne. Ja zwykle mowie ze zaplace a mezczyzna mowi ze nie ma takiej mozliwosci bo nie bylby mezczyzna -dyby nie zaplacil. I spedzenie cale-o zycia ze sknera ktora wypomni kazde pare zlotyc- ktore wydal na ser bialy ktory prawie w calosci zjadl sam to wizja przerazajaca. Dla mnie laski nie robi. Szkoda mi tracic czasu na ko-os dla ko-o bede sie musiala starac mniej bo on sie stara nie wystarczajaco. Niec- posiedzi sam,przemysli i doceni.Przeciez nikt nie wyma-a od faceta pors-aka i willi z basenem a troc-e klasy wypada miec ...I wstyd ze facet cos takie-o wo-ole pisze bo łyka takiej odzalowanej kawy bym sie nie c-ciala napic i kazdej jednej minuty spedzonej z taka osoba bym zalowala...Ja mam klase i wyma-am czulosci i klasy od faceta. I nie -odze sie na mniej niz dobrze. I dla wiadomosci takie-o super sknery to moje statystyki wy-ladaja tak ze na przynajmniej dwie setki facetow ktore mnie zaprosily tylko cztery przypadki byly watpliwej jakosci. Dwa pierwsze mnie odrzucily od razu. Facet juz nie mial szans c-ocby nie wiem co powiedzial bo sytuacja byla zbyt zniesmaczajaca,w trzeciem pomyslalam ze przeciez troc-e trzeba komus pomoc jak jest w trudnej sytuacji i sep potrafil z satysfakcja usmiec-ac sie jak placilam za zakupy. Żarl prawie dwa miesiace za moje,mieszkal u mnie a na koniec okazalo sie ze ma zone i piatke dzieci i do pracy mu wcale nie spieszno. I cia-nalby ile mo-l za czule slowa,nawet na benzyne potrafil prosic. Albo udawal z mamusia w ostatniej c-wili ze nie zadzialala karta ktora powinna zadzialac. Celowo wtedy nie wzielam torebki. Opad szczeny? Facet ma miec. A jak -o nie stac na ele-ancka kobiete to niec- szuka takiej ktora nie zna swojej wartosci i ktora nie wie co facet jej moze zaoferowac. Ja wiem.

Gość gość
Kiedys facet zaprosil mnie na spacer w zimie. Minus osiem a on c-cial usiasc na lawce w parku. Wysmialam -o i powiedzialam zeby odezwal sie w lecie z takimi propozycjami.

Gość gość
Facet powinien zaoferowac dama powinna odmowic. Albo na zasadzie ja place teraz Ty nastepnym razem. Jestem kobieta I zawsze Tak robilam Glupio mi bylo cokolwiek brac wiec nie pozwalalam placic za siebie. No chyba ze ktos sie bardzo upieral wtedy placilam nastepnym razem