Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legia loosers

stawanie się mężczyzną

Polecane posty

Gość Legia loosers

gdzieś wyczytałem aby facet stał się prawdziwym mężczyzną powinien przebywać w towarzystwie mężczyzn i robić to co oni. co byście zalecali mi bym robił w tym temacie (nie mam ojca ani wujka ani dziadka)

Gość Legia loosers
jesli będę sobą w tym sensie jaki jestem obecnie to raczej nie będę obiektem pożądania kobiet...

Gość Legia loosers
nie jestem maniakiem, zwyczajnie brak mi pewności siebie w stosunku do kobiet i facetów, to m.in.przez wychowanie bez ojca i męskiego autorytetu, wzorca

czas zrobić coś by pewność siebie wzrosła, może nowa fryzura, koszula? niby błahostki ale myślę że pomagają:) wybierz się gdzieś z osobami którymi lubisz przebywać, to cię podbuduje:)

Gość Legia loosers
fryzurę mam ok - krótko ścięte włosy, taka jest dla mnie najlepsza koszul do ubrania się mam wiele cięzko mi zebrać jakichś ludzi na jakiś event bo ja mam nietypowe zainteresowania (choć nie są one jakieś dziwne). lubię uprawiać sport ale dzisiejsza młodzież raczej tego nie lubi

lubi lubi:) myślę, ze jesteś męski ale mało w to wierzysz:) może szczera rozmowa z koleżanką by pomogła? zapytaj czego Ci brakuje i co mógłbyś zmienić:)

Gość Legia loosers
wstydzę się pytać koleżanek o takie rzeczy. rozumiem że ma to być taka na której w ogóle mi nie zależy? prościej mi się pisze z obcymi w necie...

Gość Siłownia!
Idź na siłownie, zbudujesz trochę masy i siły. Dupeczki lubią silnych typów:-D