Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja ***

test ciążowy a tebletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość maja ***

dziewczyny czy mogę zrobić test ciążowy gdy biorę tabsy ? chodzi mi o to czy wyjdzie wiarygodny wynik ?

Gość maja ***
aha dzięki ! na ulotce jest napisane : Jakie czynniki mogą wpłynąć na wynik testu? Jeżeli przeprowadzisz test zgodnie z instrukcją użycia, wynik testu powinien być dokładny. Jednak pewne leki zawierające hormon HCG i niezwykle rzadko wystupująące choroby mogą fałszować wynik testu. Spożycie alkoholu, przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych, leków przeciwbólowych lub antybiotyków nie ma wpływu na wynik testu. a w aptece aptekarka powiedziała mi,że wynik może wyjść nie wiarygodny

Gość jaki naród takiego ma
widocznie aptekarka bardziej sie zna niż producent :D Pytanie po co robisz test skoro bierzesz tabletki anty???

Gość maja ***
chcę zrobić test ponieważ biorę jednoskładnikowe tabsy i zastanawiam się czy czasami przy stosowaniu ich nie zaciążyłam.. dziwnie boli mnie podbrzusze,może to wina tych tapsów

Gość maja ***
*tabsów

w czasie ciąży podbrzusze nie boli :) Pewnie pęcherz przeziębiłaś albo przydatki

Gość maja ***
oj to cię ździwię mnie podczas ciąży podbrzusze bolało :( i brałam luteinę dopochwowo. zrobiłam test i wyszła I kreska :) oby tylko to był wiarygodny wynik

może bolało, ale pod koniec ciąży kiedy macica uciskała na pęcherz. A nie na początku.. No cóż, każdy widać ma inne odczucia :) Zdziwić piszemy przez Z a nie Ź :)

Gość maja ***
co do tego bólu podbrzusza to może jest tak jak piszesz,pewnie coś przeziębiłam i muszę umówić się do lekarza dzięki za odpowiedzi !!!

Gość maja ***
oj sorki za byki :( lekkiego stresa mam :( nie wszystkie dziewczyny jednakowo przechodzą ciąże,mnie na początku podbrzusze pobolewało po luteinie przechodziło,lecz gdy odstawiłam to znów ból się pojawiał :( ale naszczęście wszystko skończyło się dobrze i moja córka ma już 8 msc :)