Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinusoida0

uczucie pełności opuchniecia przed okresem juz nie mogę.,..

Polecane posty

Gość sinusoida0

i tak jest za kazdym razem! cokolwiek zjem już balon! ledwo się ruszam, nogi jakby grubsze brzuch grubszy, na gębie też czuje:O obwiniam się ze przytyłam ze ciężko że za duzo zjadłam a jem wtedy najmniej bo nie mogę. czuje sie okropnie.. i to jest uczucie przed okresem tak z tydzien po czym w krakcie jak już dostanę okres to mija i ba! czuje sie wyjatkowo lekko nawet skóra serio jakby ''wstapila ''się:P nie wiem jak to opisac ale jest super lekko i moge jesc ile chce i nic nie czuje ze jem! jest na to sposob?:( macie tak? od czego to zalezy

Gość ente
to ja się podczepię pod topik.... brałam przez tydzień antybiotyk, okres spóźnia mi się 2 tyg, robiłam test - negatywny, czy możliwe, że to od antybiotyku?

Gość sinusoida0
i ta herbatka pomaga serio?

Gość gibona
na pewno zatrzymujesz wodę w tym czasie jak większość kobiet, ja kupiłam Aqua Femin i biorę na 10-7 dni przed okresem i czuję się lepiej nie jestem wzdęta i jakaś opuchnięta polecam!

Gość sinusoida0
dzieki:) ja jednak mam trudnosci w połykaniu tabletek tzn nie połknę duzych nawet małych czy srednich espumisan tylko:P a ten aqua femin to mozna tez pic?