Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tifosia

Chlopak zamknal mnie w mieszkaniu , nie moge wyjsc, co robic ?

Polecane posty

Gość f45g4
idz do jakiejkolwiek pracy,wynajmij sobie coś,albo nawet pokój jeden i już,chcesz żyć z psycholem?

Gość Tifosia
Chce isc na impreze , jestem towarzyska osoba , lubie sie bawic , przebywac z ludzmi. On nie moze tego zrozumiec , ciagle mnie kontroluje.

ale ty jestes perfidna i glupia. mieszkasz z nim, traktuje cie jak śmiecia i więzi a ty nam piszesz że do rodzicow nie wrocisz, ze nie masz pracy on cie utrzymuje a ty nic nie robisz? tak ci poprostu wygodnie!!! dziewczyno szanuj sie! jescze troche i zacznie cie bić zobaczysz

Gość Tifosia
Wolalabys mieszkac z przystojnym zaradnym mezczyzna , ustwionym , z dobra praca i pozycja , a moze sama lub z rowiesnikiem m ktory jezdzi stuletnim gratem i mieszka z rodzicami ?

mam nadzieję, że to jakieś głupie prowo, ale odkąd zaglądam na forum nie mogę uwierzyć, że na świecie jest tylu idiotów... Autorko, ostatnim postem sama sobie odpowiedziałaś.. Skoro on taki cudowny, to uszy po sobie, zakasać rękawki i mopa w łapkę.. Pan i władca będzie zadowolony.. Wiążecie się dziewczyny z jakimiś psychopatami, a potem miliony postów na forach "on mnie bije, co zrobić... jestem w ciąży, a on znika na całe dnie i pije... zdradza mnie i poniża, ale nie mam się gdzie wyprowadzić... " ..

Gość f45g4
ja lecisz na jego kasę to nie żal się jak ci żle,bo to lubisz:/

Gość Tifosia
Bo ten czlowiek jak kazdy ma swoje wady i zalety , nie ma ludzi nieskazitelnych. A ja musze myslec przede wszystkim o sobie i o swojej przyszlosci. Nie chce zostac sama , nie poradzilabym sobie , jestem przywyczajona do pewnego poziomu zycia , z ktorego trudno by mi bylo zrezygnowac.Poza tym rodzice , nie wybaczylibym mi , gdyby od niego odeszla.On jest przez nich bardzo lubiany , choc na poczatku , gdy go jeszcze nie znali , mieli pretensje , ze wiaze sie ze sporo starszym mezczyzna.Gdy go poznalil, zmienili jednak zdanie i teraz stal sie ich ulubiencem.

Gość dcvs
no to jak lubisz być niewolnicą i być jego własnością to twoja sprawa,widać dla kasy niektórzy są zdolni do największych poświęceń

Gość żal mi kobiet
które są pozbawione wszelkiej godności i akceptują związki z katami ale jak sobie pościelisz tak się wyśpisz zrobi Ci dzieci i wtedy będziesz bez wyjścia

Gość Tifosia
To smutne , ze tak piszecie , On nie jest zadnym taktem , po prostu jest zazdrosny i zaborczy do przesady . Poza tym , zapewnia mi bezpieczenstwo finansowe , o ktorym bedac sama lub z jakims rowiesnikiem , moglabym sobie tylko pomarzyc :/

Gość Tifosia
Jak myslicie , czy powinnam zadzwonic do niego teraz i jeszcze raz poproscic ? Moze pozwoli mi wyjsc , teraz gdy troche wypil , moze zmieknie . A wy nie macie prawa mnie oceniac , nie wiecie co przeszlam w zyciu ,gdyby nie on moglabym sobie pomarzyc o wlasnym aucie , wyjsciach do kosmetyczki i fryzjera , czy chociaz o glupim kinie :/

Gość Atrementowa lady
A nie mówiłem, że to poświęcenie. :D Powody są tylko inne, nie jest to miłość tej kobiety, do tego faceta.

Gość Niyaaaaa82
Skoro ludzie nie mogą go oceniać to nie wiem czemu piszesz o tym na forum :/ To jest ograniczanie twojej wolności, łamanie prawa a ty go bronisz. To jest twój wybór- albo takie życie, albo coś z tym zrobisz nie da się okrakiem żeby zostać z nim ale żeby się zmienił - to nie zależy od Ciebie! Być może kiedyś to zauważysz.

Gość Uroczy Szymuś
A mnie się wydaje, że to nie jest wysoka cena za ten poziom życia. Powinna po prostu przywyknąć do takiego traktowania.

Gość fgjuutgjiy
glupia jestes inawet sie nie tlumacz ciezka przeszlocia ja bym 1000 x bardziej wolala czulego i wrazliwego chlopaka ktory by mi sie poobal z ubogiej rodziny niz takiego skurwysyna z kasa. ty go nie kochasz, nie szanujesz sie, dajesz soba pomiatac za pare groszy

Gość zawiedziony1410
jak zostaniesz prostytutką będziesz mieć wszystko co teraz plus wolność prostytutki są w lepszej sytuacji od Ciebie, pomyśl chwilę ;-)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuw
a ja rozumiem tego kolesia z tego co piszesz to jestes zwyklą koorwą, utrzymanka, koles placi i wymaga, to nie twoj ukochany tylko szef, zresz za jego pieniadze to rob co Ci kaze

Gość deeaadeeaaaaa
ehe. Skoro jestes z nim tylko dla pieniędzy to czego oczekujesz? Ja bym na Twoim miejscu spieprzała jak najdalej od tego typka i zaczęła życie od nowa. Ile masz lat? Możesz się na razie przeprowadzic do rodzicow, isc na jakies studia czy cos. Nke warto marnowac życia z takim psycholem.

Gość ja pier,,,dole
nie wiem kto głupszy Ty czy on.Piszesz co robic,slusarz odpada,policja odpada wiec co ci zostaje jak telefon do ukochanego :D:D z placzem o ulaskawienie :D:D Przyzwyczailas sie do dobrego zycia ale co zrobisz jak on cie zapyli i wyjebie z chaty wrocisz do tej swojej malej miesciny do nie lubianych rodzicow i bedziesz ryczec zeby cie przygarneli.Nie mozna go krytykowac no w sumie nie bo ty godzisz sie na takie traktowanie a jak jest tak zazdrosny i zaborczy jak piszesz to tylko patrzec jak ci napierdoli ale co tam wiecej fioletu na oczy i bedzie git.Jestes tak samo bystra jak woda w kiblu

Gość ja niemoge co za bzdura
Co masz zrobic jak Ci pisza co to Ty nie bo kasa sie utnie a moze daj adres ktos na kafe napewno siedzi z tej miejscowosci to ci pomoze :D Intelekt masz jak moja rybka w akwarium a to glonojad :D

Gość Tifosia
Po prostu zostawiemie go nie nie wchodzi w gre , zostawiemie jego rowna sie zostawieniu mojego dotychczasowego zycia ktore z malymi wyjatkami bardzo mi sie Podoba , choc ostatnio wszystko sie popsulo.On narzeka , ze zbyt wiele go kosztuje , ze wyciagam od niego pieniadze ... Nie obawiam sie , jednak by mogl mnie zostawic , nigdy do tego nie dopuszcze.

Gość zawiedziony1410
i co on widzi w Tobie?

Gość zawiedziony1410
lepiej sprzątaj i siedź cicho w domu, bo nie masz za wiele do zaoferowania z tego co piszesz.

Gość vrvrt
to siedz w sobotni wieczór na kafe zamiast na imprezie bo pan i władca cię zamknął:Dtylko wiedz że dla większości tu to jest żałosne

Gość Tifosia
A dla mnie najbardziej zalosna jest bieda , wiec wole siedziec tutaj i miec wszystko , niz zyc wolna i nedzy.

Gość vrvrt
no nie wiem bo dla ciebie to jest bieda jak nie możesz wyjść do kosmetyczki ,fryzjera i mieć auta,sama to napisałaś ,moim zdaniem jesteś próżna po prostu,niektórzy mają gorzej ale mają godność

Gość ksksks123512
niestety niektóre kobiety są puste jak dna butelek po piwie, pozdro