Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tifosia

Chlopak zamknal mnie w mieszkaniu , nie moge wyjsc, co robic ?

Polecane posty

Gość Tifosia
Wzajemnie :)

Gość Tifosia
Wzajemnie :)

Gość Tifosia
Hehe , no coz ja juz wrocilam z zakupow , bylo calkiem fajnie i juz zdazylismy sie pogodzic.Wasze cenne rady jak widac nie sa nic warte :)

Gość fdverv
do czasu aż zamknie cię na tydzień w piwnicy za karę:D

Gość Tifosia
Nie mamy piwnicy , niestety chlopcze , w przeciwienstwie do Ciebie nie mieszkamy w Familoku :)

Gość fdverv
nie jestem chłopcem tylko kobietą która przesyła wyrazy współczucia z powodu mieszkania z psychopatą:)

Gość Tifosia
Nie musisz mi wspolczuc , nie potrzebuje tego , to wlasnie ja , powinnam Ci wspolczuc , ze nie potrafisz tak jak ja , brac zycia we wlasne rece. A za jakis czas , moze juz byc za pozno ...

Gość o maj god
a ja juz myslalam, ze to powazna sytuacja:O

Gość fdverv
ja nie porafię?ty mnie nie znasz żeby to stwierdzić a ja mogę powiedzieć że ty żyjąc na garnuszku faceta i będąc uzależniona od niego nie potrafisz wziąść życia w swoje ręce

Gość Tifosia
Moze i zyje na garnuszku ,ale buduje sobie przyszlosc , przyszlosc dla samej siebie . Nie jestem w stanie dojsc tak wysoko jak moj wybranek , wiec chce przynajmniej skorzystac z jego sukcesu. Za pare lat nie bede juz tak atrakcyjna jak dzis , wiec biore zycie za pysk :)

Gość refvtgfrtgfdtgh
Hahaha, nie Ty życie, tylko Twój fagas Ciebie :D

Gość Tifosia
Od razu widac , ze wywodzisz sie z rynsztoku :)

Tifosia. Teraz zamyka, potem będzie bił, następnie przywiąże do kaloryfera (nie nabijam się). A wiesz czemu on Cie poniża? Czemu Cię dręczy - bo jesteś ofiarą. Weszłaś w rolę ofiary, on w rolę pana i władcy. Weszłaś w rolę ofiary być może nieświadomie - jednak teraz już wiesz że jesteś w tej roli. Jeśli z niej wyjdziesz - to zbuntujesz się i będziesz miała lepiej. Chcesz przestać być ofiarą?

Gość Tifosia
Nie jestem ofiara , to ja jestem pania , nie ofiara . Pania zycia i pania we wlasnym domu , a nie mieszkajaca kontem u rodzicow przegrana ofiara. Ale Wy nigdy tego nie zrozumiecie , nikt kto choc raz nie skosztowal high-life'u nie jest w stanie pojac jak bardzo on uzaleznia :)

Gość julka19x
to ma byc high live? to ja juz bym wolala tego kolesia co na rowerze pomyka niz jakiegos psychopate

Gość Tifosia
Wspolczuje Ci ambicji. Ja mierze nieco wyzej niz Ty . W koncu zrozumiesz , ze w zyciu trzeba kierowac sie wlasnymi zasadami. A co moze Ci zaoferowac ktos jezdzacy na rowerze ? W ogole , jakby to wygladalo . Mloda , zadbana , dosc ladna dziewczyna i chlopak z rowerem :/ Nigdy bym nie dopuscila do takiej zalosnej sytuacji.