Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tifosia

Chlopak zamknal mnie w mieszkaniu , nie moge wyjsc, co robic ?

Polecane posty

Gość spdf
Przecież to jest zwykły sponsoring ;/ a zostań se z nim i życie zmarnuj, skoro kasa ważniejsza. Faktycznie żadnej pracy nie znajdziesz, bo za głupia jesteś.

Gość Tifosia
Prozna ? Ja po prostu chce zyc na poziomie , a ten poziom moze zagwarantowac mi niewielu mezczyzn , mezczyzn ZARAdnych :)

Gość spdf
No to se znajdź innego, który Ci takie życie zapewni, skoro jesteś taka wspaniała

Gość Tifosia
To nie jest takie latwe m znalsc odpowiedniego mezczyzne spelniajacego wszystkie moje wymagania , chocnie jest ich oczywiscie dosc sporo , ale dla mnie nie liczy sie wyglad , lecz wlasnie zaradnosc zyciowa , ktora w naszym kraju posiada niewielu mezczyzn , a jesli juz sa tacy , to tak jak moj wybranek , sa juz grubo po 30 :)

Gość julka19x
co ci moge napisac... jestes dziiwka ale to juz wiesz, rob co chcesz tylko potem nie placz bo nie sluchasz rad co ci tu piszemy, Ja bym takiego frajera szybko pogonila i wolala nawet wrocic do mamy z podkulonym ogonem i w przyszlosci znalezc kogos normalnego

Gość vrvrt
Ale nie uważasz że wolnośc jest ważniejsza?Co z tego że masz kasę jak nie masz swobody bo cię facet więzi i tresuje jak psa?Niedługo zabierze ci kosmetyki i połowę ciuchów bo powie że zbyt wyzywająco się ubierasz i jest zazdrosny ,z takim facetem napewno nie będziesz szczęsliwa

Gość vrvrt
myślisz że masz kasę ale tak naprawdę to on rządzi tym i ty nie masz nic do gadania,jak będzie chciał to ci wszystko zabierze,za karę.

Gość Tifosia
Najwazniejsze , ze jestem szczesliwa sama ze soba ,mam to o czym inne w moim wieku moga tylko pomarzyc , i chwile , gdy opowiadam im o swoim zyciu i o tym co robilam , co kupilam , gdzie bylam sa w stanie wszystko mi wynagrodzic. A gdy slysze ze chlopak jedmj nie moze znalezc pracy i jezdzi rowerem dziekuje Bpgu , ze dal mi szanse na cos lepszego :)

Gość vrvrt
Czyli dla ciebie szczęscie to jest kasa,a nie prawdziwa miłość ,wolność,godność,współczuję

Gość julka19x
jaja chyba sobie robisz, to ze jakis facet jezdzi rowerem to nie znaczy ze wszyscy,to wlasnie ty siedzisz w klatce na łasce swojego pana.Jast tysiace innych facetow wiele lepszych niz ten twoj wladca ale ty widzisz tylko jego bo co? jesc da i nie bije narazie,jeszcze...

Gość Tifosia
Mowie o prawdziwym zyciu , te frazesy sa fajne , lecz w rzeczywistosci trzeba myslec innymi kategoriami .

Gość vrvrt
JA też mówię o prawdziwym życiu,wpadłabym w depresję i nerwicę jak bym miała zyć z facetem który tak mnie traktuje i zadne ciuchy i kasa by tego nie zmieniły ,wolę normalne życie ,może być nawet biedniejsze ale normalne z normalnymi ludzmi

Gość julka19x
skoro trzeba myslec inaczej to siedz dalej zamknieta w mieszkaniu,wlacz sobie film jakis i nie zapomnij ugotowac kolacji bo jak PAN wroci to mu sie nalezy full service

Gość Tifosia
Wole gotowac jemu i wiedziec , ze jest tak a nie inny , ale jestem przy nim bezpieczna , niz gotowac sobie lub jakiemus prostakowi , ktory nawet nie umialby tego docenic a do tego nie smierdzialby groszem...

Gość spdf
"jestem przy nim bezpieczna" heh :D

Gość vrvrt
taa jesteś bezpieczna,teraz cię zamknął a za chwilę nie wiadomo co mu szczeli do głowy,zwiąże cię ,pobije....dziewczyno pomyśl o czym ty mówisz

Gość Tifosia
Chodzilo mi o bezpieczenstwo w sensie finansowym ...

Gość sdfghjkl
tej gowniarze sie nie dziwie ze dla zabicia czasu bzdety pisze, ale wam ze na takie gowno odpowiadacie????????????? chyba ze jestescie na jej poziomie:O

Gość abcdefnsisksksan
nie wierzę,że zyją takie debilki na tym świecie

Gość vrvrt
domyślam się że to prowo ale z drugiej strony tyle kobiet leci na kasę że nie wiadomo dokońca..

Gość Tifosia
Wyzywac jest latwo , trudniej wziac zycie we wlasne rece.Latwiej jest krytykowac kogos innego niz samemu cos ze soba zrobic.Nie wiecie nic o prawdziwym zyciu , egzystujecie tylko w swiecie wirtualnym. Tutaj mozecie urzadzac swiat wedlug wlasnych regul , ale w realnym to nie wy ustalacie reguly gry.

Gość Czerń to ZUO!!
Dzwoń na Policje. Ślusarz bez nich nie ruszy drzwi bo go twój oskarży o włamanie. Pozbawienie kogoś wolności bez wyroku sądu to przestępstwo, i to ciężkie.

Gość co za poziom
Więc czemu się żalisz pusta dziewucho że ci źle? Zamyka cię bo masz mentalność niewolnika, kupuje cię za swoje pieniądze i wymaga. A ty się godzisz! I jeszcze zachwalasz na co cię stać, ale tak naprawdę to on to robi dla siebie, ponieważ dla niego to też inwestycja, póki co się mu opłacająca. Jak zbrzydniesz to cię wykopie i kupi sobie nową pustą idiotke. I co, wtedy będziesz biegała za tym, co na rowerze pomyka? Żal mi cię bo jesteś taka głupia, że to powinno być karalne.

Gość Tifosia
Ja chce wykorzystac swoja szanse na lepsze zycie w przeciwienstwie do Was.Nie pozwole sie tak latwo wyrzucic , dlatego za wszelka cene bede dazyc do slubu.Bedzie to dla mnie zabezpieczenie na wypadek takiego scenariusza , o jakim mowicie.Nie pozowole zrobic z siebie idiotki , Wam w podobnych sytuacjach radze to sam , jesli macie dobra partie na meza , powinnyscie jak najszybciej dazyc do sformalizowania zwiazku.W razie problemow , nie zostaniecie przynajmniej bez grosza przy duszy jak niektore.

Gość Tifosia
Do zamka dolnego nie mam kluczy :( A poza tym moge juz wyjsc :)

po co pytasz co masz robic? skoro i tak nie sluchasz, a dodatkowo mowisz, ze tak Ci dobrze... Zadzwon do niego i powiedz, ze jestes wolnym czlowiekiem i natychmiast ma wrocic i otworzyc Ci drzwi, bo tez masz prawo do spotkania ze znajomymi, proste.

Gość Tifosia
Dzis juz chlopak chyba bedzie milszy l nawet zaproponowal wspolne wyjscie na zakupy :) Jak widac , zdarzaja nam sie gorsze dni , jednak na ogol jest wspaniale ijestem szczesliwa :)

Gość takiej
żal mi cię:)