Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idź z tym przesłaniem

sesja poprawkowa a choroba i zwolnienie od lekarza

Polecane posty

do dziekanatu nie mam jak teraz dzwonić, i nie wiem, jestem chora i w teorii mam tydzień zwolnienia, wypadły mi 2 egzaminy wtedy,jeden był wczoraj,a na drugi chyba dam radę iść. nikt mi się nie przyczepi, że w pod koniec zwolnienia na drugi przychodzę? bo nie chce sobie zaległości i problemów robić a czuję się coraz lepiej więc myślę, że dam radę nie wiem w ogóle jak będzie z tym jednym,czy będę mieć jakieś problemy czy nie i dlatego też wolałabym co jestem w stanie napisać w przepisowym terminie czy to zależy od uniwerka?

Gość ale co to kogo obchodzi?
poprawki ani egzaminy nie sa obowiazkowe. to twoj problem ze nie mozesz przyjsc,specjalnie dla ciebie nie beda przychodzic. taka prawda

serio? no dobrze, że mówisz bo się nie zorientowałam... pytałam o co innego, czy w trakcie zwolnienia mogę "wybierać"egzaminy i nikt się nie będzie czepiał. bo skoro będę czuła się lepiej to głupio siedzieć w domu i sobie tylko zaległości robić, a ktoś mi powiedział, że mogę mieć problemy z tego tytułu i dlatego wolę się zapytać, bo się nie znam, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji

i jakoś w regulaminie zaznaczono, że przy usprawiedliwionej nieobecności jest możliwość innego terminu. dziwna uczelnia co?że takie rzeczy ich obchodzą i zamieszczają je w regulaminie.

Gość wasi faceci sa oblesni...popro
ale o co sie maja czepiac? idziesz i tyle chodzi oto,ze ten jeden egzamin co opuscilas masz miec w innym terminie czy co?

bo ktoś mi nagadał, że jak mam zwolnienie z zajęć na uczelni i nie jestem obecna na jednym egzaminie to na drugim też być nie mogę, skoro nie byłam na pierwszym bo mi unieważnią ten drugi, dziwne dla mnei ale jestem kompletnie niedoświadczona w czymś takim bo nie wiem czy w dziekanacie się usprawiedliwiam (więc to jakoś będzie odnotowane chyba) czy u konkretnego prowadzącego. czyli bez problemu idę na drugi egzamin jeszcze w trakcie trwania zwolnienia i tylko z pierwszego się rozliczam?

A mozesz napisac na co wzielas zwolnienie?

zapalenie cewki moczowej:/a to ma jakieś znaczenie? bo tego nie ma wypisanego i tak, bo raczej intymna sprawa

ma znaczenie. bo zapalenie cewki moczowej moze przejsc bardzo szybko,wiec powinni zrozumiem i nie podejrzewac ze chcialas ich oklamac i zyskac wiecej czasu na tamten egzamin

to najwyzej jakby sie czepiali to powiesz o co chodzilo.ale nie beda raczej,ze wzgledu na to ze nie wiedza jaki byl powod zwolnienia a zwolnienie mozesz miec wypisane na rozne przypadlosci(np.zemdlalas,mialas biegunke etc etc )

dzięki za odpowiedź:) wiadomo, że jak coś to powiem to nie jest nic aż tak strasznego choć no nie wiem na razie za bardzo z kim to wszystko będę załatwiać a na ten drugi pójdę normalnie, myślę, że nikt się nie skubnie nawet a jak tak to chyba też im różnicy nie sprawi dużej (no mam nadzieję, że pójdę bo już mi przechodzi właściwie)