Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sierotka Marianna

Nienawidzę swojego ojca nieudacznika, któremu brak jaj i nie umie obronic kobiet

Polecane posty

Gość Sierotka Marianna

...y. To nieudacznik, który nawet nie potrafi mnie obronić przed swoim niewychowanym synem (moim bratem), który dwa razy nie zdał w pierwszej klasie technikum, ma 18 lat i nic nie robi w domu poza bałaganem, doi kasę z rodziców na bzdury... nikogo nie szanuje a dzisiaj nazwał mnie bez powodu "dziwką i szmatą jebaną" i kazał mi wypierdalać...:( ktoś też ma taką patologiczną rodzinę? chcę się już stąd wyrwać... odciąć... mam już ich dość... powiedziałam ojcu aby wyciągnął jakieś konsekwencje a skończyło się awanturą, bo "co on ma z nim zrobić?"... moje argumenty, że to kto jeśli nie on... że to on jest ojcem i w końcu powinien zacząć wychowywać syna a ja domagam się dla siebie szacunku jakoś do niego nie trafiały... PS. nie jestem dziwką i szmatą, jakby ktoś miał wątpliwości... mój brat wyłądowuje na mnie swoje frustracje... ja studiuję, dorabiam sobie, gotuję w domu, pomagam w pracy mamie, sprzątam dom... sporo robię. On nie robi nic... i mnie wyzywa... pocieszcie Inny facet chyba skopałby takiemu synalkowi tyłek, nie?

Gość Chujenne Rewolucje
moja diagnoza: masz kompleks penisa i lecisz na brata, frustracje seksualne chciałabys odreagowac na ojcu, ale on nie ma kompleksu i trzyma ze swoją płcią

Gość Nadieżda
Mhm, ale jest gatunek rodziców, którzy "kochają" swoje dzieci

Gość Sierotka Marianna
zostałam obrażona, potraktowana jak śmieć... oczekuję, że mój ojciec stanie na wysokości zadania i będzie mnie bronił. Nieważne, czy te słowa padają od kogoś obcego czy od brata... a tu takie coś... Aha. Brat mi to powiedział, bo zmuszałam go aby posprzątał PO SOBIE w łazience. W łazience, którą sprzątałam kilka godzin w południe :(

Gość Sierotka Marianna
to się wydarzyło 4 godziny temu a ja nadal mam gulę w gardle i się trzęsę...

Gość Sierotka Marianna
nikt nic nie powie? wszyscy mają ojców ja należy?

Nie wiem czy wiesz, ale 18 letni chłopak jest dorosły. Jego nie da się w tym wieku wychować. Masz ciężko i dajesz się trochę wykorzystywać. Co Cię trzyma w domu? Jak się dobrze uczysz - dostaniesz stypendium.

Gość Xd to ja
Siema mam podobnie Xd ale przemyślcie to co piszecie wkońcu trzeba sobie wybaczać sory za błendy wybaczcie xD a wogule po 18sce możecie się wyprowadzić byle by praca była

Gość Xd to ja
czerpcie nauke ze wszystkiego co was spotka pozdrawiam was

Gość Xd to ja
Bym zapomniał XD nie bądźcie tacy w przyszłości jako samotni w życiu jak i dla własnych dzieci tobybyło za bolesne raczej