Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla kochana oby

Jak mezatki uwodza zonatych facetow?

Polecane posty

Ja chyba nie potrafie, nauczcie mnie!!馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ty pytasz ja odpowiadam
A co wolnych facet贸w ju偶 nie ma ?

Udost臋pnij ten post

Po co wolny mezatce? Jeszcze sie zakocha i bedzie klopot, bedzie chcial walczyc o mnie z moim mezem:O Facet juz wybrany jest (niekochliwy, szczesliwy w malzenstwie, dzieciaty, otwarty na nowosci a do tego boski z wygladu-czyli idealny kochanek), cel czyli uwiedzenie jest, potrzebuje tylko sposobu, wiec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pyskata---------dupka
jak nie ma chemii miedzy wami to mozesz sobie chciec

Udost臋pnij ten post

Nie o to to chodzi, po prostu mnie kreci konkretny zonaty, pewnie gdyby byl wolny rozwiez by mnie krecil. Chemia jest;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艂anarzeczonka
spytaj si臋 jego 偶ony:):P

Udost臋pnij ten post

Nie da sie, on nie chce nas sobie przedstawic (czyli jednak liczy na cos nie?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezprzesadyz
a po co Ci kochanek?

Udost臋pnij ten post

Oczywiscie, ze z jego strony tez i to wcale nie mniejsza niz z mojej:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vbnm,oi
"nie po偶膮daj 偶ony bli藕niego swego, ani 偶adnej rzeczy, kt贸ra jego jest.."

Udost臋pnij ten post

Po co? No do pieszczot wszelakich, co tylko fantazja podopowie:):)

Udost臋pnij ten post

He he on nie jest wierzacy, przykro mi;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezprzesadyz
czyli nie umia艂a艣 wybra膰 sobie m臋偶a kt贸ry CI臋 zadowala... proste...

Udost臋pnij ten post

Maz mnie zadowala akurat, ale nie ma to zadnego znaczenia. Nie zauroczylyscie sie nigdy, ze nie wiecie o co chodzi? Chce go miec i tyle, mam wrazenie ze bedzie niesamowicie, wiem to:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezprzesadyz
mam nadzieje ze twoj m膮偶 si臋 o tym dowie...

Udost臋pnij ten post

Ale o czym? Poradz mi cos to bedzie mial sie o czym ewentualnie dowiedziec:)

Udost臋pnij ten post

Skoro nie chcecie pomoc to zrobie mu laske z zaskoczenia, chyba sie nie obrazi:)

Udost臋pnij ten post

Myslalam, ze pisza tu madrzejsi i bardziej doswiadczeni ludzie, jednak pomylka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksi臋偶niczka Kr贸la Artura
jestem w tym samym miejscu co ty jest facet jest chemia ja m臋偶atka on akurat wolny ale tak bardzo mnie kr臋ci ze nie umiem si臋 ogarn膮 czasem mnie podwozi na przystanek mam wtedy ochot臋 wog贸艂e nie wysiada膰 z jego auta

Udost臋pnij ten post

Milo, ze ktos towarzyszy w niedoli:) Sluchaj, a nie mozesz go pocalowac na pozegnanie w policzek? Ciekawe jak sie zachowa...

Udost臋pnij ten post

my razem pracujemy nie chce tal nachalnie on chyba tez sie boi i czesto sobie t艂umaczy ze nie wolno bo raz nakeca si臋 patrzy mi w oczy rzuca sie pod biurko zeby mi poda膰 艂膮dowarke itp a nastepnym razem jest oficjalny s艂u偶bowy i taki zwyczajny mysla艂m zeby go jak wychodze z auta dotkn膮膰 w reke tak delikatnie i powiedzie膰 pa

Udost臋pnij ten post

No to faktycznie podobna sytuacja, jak sie wyglupimy bedzie troche dziwnie tak sie codziennie spotykac i rozmawiac jakby nic sie nie stalo:D Twoj pewnie bedzie Cie badal zeby sprawdzic na ile moze sobie pozwolic. Moj juz wie co moze (czyli wszystko) ale jakos nagle glupio zwolnil, przyjaznic mu sie zachcialo:O Chyba ze fucking friend to jestem za:D

Udost臋pnij ten post

ja juz mu dawa艂am do zrozumienia ze hm jestem zainteresowana raz nawet powiedzia艂am mu ze bardzo mu do twarzy w krawacie itp on ca艂yczas bardzo mi w pracy pomaga ale tylko w pracy i jak mnie podwozi to jest mi艂o on pyta czy juz wysiadam ja zawsze m贸wie ze niestety juz i tak patrzymy na siebie......... i ja wychodz臋 i m贸wimy sobie PA widze ze on chce nie wydaje mi sie wiem to na pewno tylko jak to dalej rozkr臋cic jak mu delikatnie pokazac ze czas na co艣 wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla kochanka oby
No wiesz, akurat u Was inicjatywa czegos smielszego powinna wyjsc od Ciebie jako zakazanego owocu. Jak dla mnie to buzi w policzek jest calkiem na miejscu, powaznie:) Albo jak Cie bedzie chcial nastepnym razem podwiezc to powiedz, ze jestes glodna albo masz ochote na cos slodkiego i moze zaproponuje Ci swoje towarzystwo, co myslisz? My sie na swoj widok cieszymy jak gowniarze, nie ma dnia bez chociaz krotkiej rozmowy. Podobac mu sie na pewno podobam, raz ze widze jak sie zachowuje, jak patrzy, dwa ze sam powiedzial, ze robir na nim ogromne wrazenie i to tylko kokieteria z mojej strony ze zdaje sie nie widziec jego zainteresowania. Na poczatku sobie zartowalismy w stylu ja mowilam, ze zona pewnie nie narzeka w lozku, a on ze nie ma powodu by narzekac a jak nie wierze to mi chetnie udowodni, ja ze juz nie moge sie doczekac itp. Albo on mowil o swoich fantazjach, ja ze jak bedzie szukal chetnej do ich spelnienia moze sie do mnie zglosic, on ze na pewno to zrobi. Ale im dluzej sie znamy tym mniej takich tekstow, flirtu, wiecej za to wzajemnej pomocy, zwierzen, doradzania. Nie wiem o co chodzi:(

Udost臋pnij ten post

No wiesz, akurat u Was inicjatywa czegos smielszego powinna wyjsc od Ciebie jako zakazanego owocu. Jak dla mnie to buzi w policzek jest calkiem na miejscu, powaznie:) Albo jak Cie bedzie chcial nastepnym razem podwiezc to powiedz, ze jestes glodna albo masz ochote na cos slodkiego i moze zaproponuje Ci swoje towarzystwo, co myslisz? My sie na swoj widok cieszymy jak gowniarze, nie ma dnia bez chociaz krotkiej rozmowy. Podobac mu sie na pewno podobam, raz ze widze jak sie zachowuje, jak patrzy, dwa ze sam powiedzial, ze robir na nim ogromne wrazenie i to tylko kokieteria z mojej strony ze zdaje sie nie widziec jego zainteresowania. Na poczatku sobie zartowalismy w stylu ja mowilam, ze zona pewnie nie narzeka w lozku, a on ze nie ma powodu by narzekac a jak nie wierze to mi chetnie udowodni, ja ze juz nie moge sie doczekac itp. Albo on mowil o swoich fantazjach, ja ze jak bedzie szukal chetnej do ich spelnienia moze sie do mnie zglosic, on ze na pewno to zrobi. Ale im dluzej sie znamy tym mniej takich tekstow, flirtu, wiecej za to wzajemnej pomocy, zwierzen, doradzania. Nie wiem o co chodzi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m膮dralla....
Sodoma i Gomora...jak Was 偶onka parasolk膮 po 艂bach nak艂adzie to zobaczycie

Udost臋pnij ten post

Nie rozumiem po co jednoznacznie dawal mi do zrozumienia ze chcialby romansu, a od kiedy wie, ze i ja bardzo chetnie nagle zmienil swoj stosunek do mnie. Myslicie ze chcial tylko potwierdzic swoja atrakcyjnosc, podbudowac ego i wystarczyla mu sama swiadomosc mojej checi a do czynow nie zamierza sie posuwac?

Udost臋pnij ten post