Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla kochana oby

Jak mezatki uwodza zonatych facetow?

Polecane posty

Go艣膰 krisss
mysle, ze tak

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ksi臋偶niczka Kr贸la Artura
przysz艂a a ja jako艣 nie potrafie sie kocha膰 z mezem mysl膮c o nim , nie kochamy si臋 juz od d艂u偶szego czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko, a nie obi艂 Ci jeszcze
michy ? bo ja bym Ci to zrobi艂a, bez zbytniego wysi艂ku, jakby艣 si臋gn臋艂a po MOJEGO m臋偶a !!!

Udost臋pnij ten post

spr贸buje z tym ramieniem ale nie jutro poczekam zobacze jak bedzie wygl膮da艂o jego zainteresowanie moj膮 osob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjadisdsui
zbyt dobrze macie to wam si臋 w dupach poprzewraca艂o! Co wy robicie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
ok, informuj o postepach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂a kochanka oby
Tez mysle, ze to niezly pomysl, w sensie lepsze to niz nic;) Kurcze tylko ja jestem taka bezposrednia, ze potrafie powiedziec wprost facetowi, ze mi sie podoba?馃槶 Powiedz mu na pozegnanie "pa przystojniaku" Moj jak widzi ze wychodze mowi czasem "szkoda ze juz idziesz". Ja oczywiscie "a co, masz jakies plany zwiazane ze mna?:P" albo "dlaczego?", a on sie peszy i cos tam rzuci w stylu "myslalem, ze zostaniesz jeszcze chwile" ale nic nie proponuje. Raz jechalam z nim autem (zazwyczaj wracam na piechote albo inny kolega mnie podwozi badz przyjezdza po mnie maz) to masowalam mu kark, bo uznalam, ze spiety wyjatkowo jest (ciekawe dlaczego:D), nie powiem zeby mu sie nie podobalo. A co do seksu z malzonkiem to tez jakos ostatnio nieczesto niestety dla niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko, ode mnie mia艂aby艣
wpierdol zapewniony, jak tylko si臋gn臋艂aby艣 po MOJEGO ! to informacja do wszystkich innych kurewek. Nie wszystkie zony s膮 delikatne, cho膰 czasem na takie subtelne wygl膮daj膮. Ja akurat mam delikatny wygl膮d a przypierdoli膰 potrafi臋, oj potrafi臋.

Udost臋pnij ten post

@przysz艂a kochanka oby Uwierz mi 偶e tak jest. Kiedy kobieta ma kochanka pojawia si臋 u niej amnezja - "tak na prawd臋 nigdy go nie kocha艂am" - tak zapewniacie, dodaj膮c 偶e ten nowy jest jedyn膮 prawdziw膮 mi艂o艣ci膮. kiedy po kilku latach poznacie nowego w ten sam spos贸b m贸wicie o starym kochanku. I to wbrew temu 偶e kiedy艣 z nimi by艂y艣cie naprawd臋 szcz臋艣liwe. I naj艣mieszniejsze jest w tym to 偶e nie kieruje Wami 艣wiadomo艣膰 ale chemia. Chemiczna zupa z hormon贸w, kt贸r膮 wy bierzecie za przeznaczenie.

Udost臋pnij ten post

PanNaOb艂o艣ciach to fakt ze z mezem na poczatku tez bylo inaczej, ciekawiej. Ale tylko na poczatku, potem zaczela sie rutyna, mimo wszystko jestem przekonana ze wybralam dobrze choc wiadomo idealnie nie jest. Ten kolega jest naprawde wyjatkowy, moj wymarzony ideal i nie daruje sobie jesli go nie zalicze. Wczesniej tylko 2 razy w zyciu spotkalam mezczyzn, ktorzy naprawde mnie soba zainteresowali, ale nie posunelam sie do niczego wiecej poza kolezenskim flirtem, bo mialam zasady a oni obraczki i prawde mowiac do dzis zaluje. Wiecej tego bledu nie popelnie. A kolezanka od przemocy niech lepiej uwaza, bo moze sobie spieprzyc nie tylko zwiazek ale i zycie przez ta swoja msciwosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko, ode mnie mia艂aby艣
Uwa偶a膰 to powinna艣 ty marnoto-autorko, 偶eby艣 nie natrafi艂a na mnie lub moje przyjaci贸艂ki.

Udost臋pnij ten post

Ja poki co jestem okej bo nic zlego nie zrobilam.Zreszta nie uwazasz, ze to mezowi nalezy sie kara za zdrade? Obca kobieta-kochanka meza przeciez Ci wiernosci czy uczciwosci nie przysiegala wiec? To i ode mnie rada bedzie dla mezatek - nie trzymajcie tych swoich ukochanych na zbyt krotkiej smyczy, bo jak choc na chwile spuscicie to pobiegna gdzie oczy poniosa i odbija sobie za te wszystkie lata niewoli:) Zaczynam zalowac, ze zabrobilam mojemu narzekac na zone, chyba pora mu pozwolic, w koncu nikt go lepiej nie zrozumie niz ja...i nie pocieszy:) I nie uswiadomi, ze w przeciwienstwie do zony dalabym mu tyle swobody ile by potrzebowal - w koncu mezczyzna potrzebuje miec czas dla siebie, a jak go pozytkuje to jego sprawa. Przynajmniej niech tak mysli, ciekawe co by sie dzialo:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestes przysz艂膮 prostytutk膮?
Kolezanka ma racj臋 te偶 spu艣ci艂abym ci manto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krisss
obciagaj dobrze mezowi, to zadna kochanka ci nie zagrozi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobry trudny nieotwarty zamek
"on wspominal o jednym powazniejszym romansie (wyszedl na jaw niestety ale mu wybaczyla) i paru jednorazowych przygodach, ale stwierdzil ze jest gotowy jeszcze raz zaryzykowac cos powazniejszego i teraz wie, jakich bledow sie wystrzegac." - to chyba jest prowo,albo co艣 藕le zrozumia艂am.Na og贸lnej za艂o偶y艂a艣 taki sam temat i z tego co napisa艂a艣 wychodzi艂o 偶e ten facet wydaje sie by膰 porz膮dny i nic nie wskazywa艂o na to,偶e zdradza艂. A skoro zdradza艂 problemu nie powinna艣 mie膰 偶adnego by go uwie艣膰.Nawet w tej sytuacji nie 偶al mi tej jego 偶ony,sama sobie winna 偶e mu wybaczy艂a.Kurwiarz nigdy sie nie zmienia,a nawet je艣li to tylko gdy dostanie od 偶ycia po dupie,nie gdy mu wybacz膮 czyli dadz膮 przyzwolenie na kolejne zdrady. "no ja nie mowie, zeby rozwalac malzenstwo, bo romans ma byc tylko odskocznia od codziennosci" - zdrada rozwala ma艂偶e艅stwo,bo 艂amie sie przysi臋ge,oszukuje partnera,a zreszt膮...jak sie wyda to ju偶 jest koniec a wyda膰 sie mo偶e zawsze.Dla mnie ma艂偶e艅stwo z facetem kt贸ry szuka romans贸w nie mia艂oby 偶adnej warto艣ci,on nie mia艂by warto艣ci jako cz艂owiek.Gdyby zreszt膮 zwi膮zek by艂 udany nie potrzeba by by艂o od niego ucieka膰,szuka膰 odskoczni.Ludzie kt贸rzy tak niepowa偶nie i lekko traktuj膮 zdrad臋 ,"a co tam,to tylko zabawa,tylko seks przecie偶" nie nadaj膮 si臋 do 偶adnego zwi膮zku. "Ale sam poruszyl raz temat i mowil, ze nawet najwierniejszy i najporzadniejszy mezczyzna ulegnie gdy trafi na odpowiednia kobiete i pytal mnie czy bylabym zdolna zdradzic meza." - ee 艣miechu warte,g艂upi kuriwarz chce sie wybieli膰 偶e niby jest normalny bo taki jak ka偶dy.Lepiej gdyby powiedzia艂 偶e ka偶dy zdradza,po co pierdoli膰 o wierno艣ci i porz膮dno艣ci jak zdrada jest tego zaprzeczeniem? najwierniejszy mezczyzna nie zdradzi,bo wtedy juz nie jest najwierniejszy,proste. "Podczas seksu wydziela si臋 hormon (nie pami臋tam ju偶 kt贸ry) kt贸ry powoduje 偶e b臋dziesz stara艂a si臋 dochowa膰 wierno艣ci kochankowi i zacznie wydawa膰 ci si臋 偶e nie kochasz ju偶 m臋偶a." - haha :D:D jasne jasne :D:D czy ty w og贸le wiesz co piszesz cz艂owieku? piszesz 偶e kobieta nie jest zdolna do poligamii a zaraz sam sobie zaprzeczasz: "Kiedy kobieta ma kochanka pojawia si臋 u niej amnezja - "tak na prawd臋 nigdy go nie kocha艂am" - tak zapewniacie, dodaj膮c 偶e ten nowy jest jedyn膮 prawdziw膮 mi艂o艣ci膮. kiedy po kilku latach poznacie nowego w ten sam spos贸b m贸wicie o starym kochanku." -gdyby kobiety by艂y takimi monogamistkami,to by nimi by艂y..czyli nie by艂oby opcji 偶e zdradz膮 m臋偶a i pokochaj膮 innego. Mono to w ko艅cu tylko jeden,nie? A jednak kobiety zdradzaj膮,potrafi膮 mie膰 kilku kochank贸w naraz wie膰 grubo sie pomyli艂e艣. Zreszt膮 to by nie mia艂o sensu gdyby ka偶dy facet by艂 poli i ka偶da babka mono - bo 偶eby jakikolwiek zwi膮zek byl udany to musz膮 sie dobra膰 albo dwie osoby poli albo dwie osoby mono.W przeciwnym razie predzej czy pozniej zacznie zgrzyta膰. A w naturze te偶 musi by膰 jakie艣 tam zr贸偶nicowanie,nie wszystko takie sztywne i schematyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla kochanka oby
Dzieki za wypowiedz:) Faktycznie zalozylam tez topik na ogolnym, to nie jest prowo, chcialabym sie z nim przespac chocby jednorazowo. Czy on jest porzadny...trudno stwierdzic tak naprawde. Pewnie nie bo gdyby byl nie gadalby ze mna o takich rzeczach. z drugiej strony nie widzialam zeby gadal z innymi dziewczynami poza przywitaniem sie i jesli maja jakas sprawe do zalatwienia oraz jak wspomnialam kiedy widzi, ze rozmawiam z innymi kolegami. Ci z ktorymi o nim rozmawialam twierdza, ze jest porzadny w sensie bardzo grzeczny, uprzejmy, ale wycofany i zamkniety w sobie. No nie wyglada na flirciarza i tyle. Temat zdrad wyszedl dopiero gdy rozmawialismy o wiernosci, byc moze mowil prawde ale rownie dobrze mogl klamac, zeby wyjsc na maczo w moich oczach lub zebym nie miala poczucia ze psuje porzadnego faceta. Oj wiadomo jak to jest z tym meskim przechwalaniem sie:P Mniemam ze sam sie waha czy skorzystac czy nie albo jak sugerowala jedna z dziewczyna na topiku chcial sie w ten sposob dowartosciowac, bo cos nie tak z jego malym:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmimi
zostaw go on jest moj tyle w tym temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morellllita
autorko z jakiego miasta lub wsi jeste艣?

Udost臋pnij ten post

no bez przesady:D

Udost臋pnij ten post

@dobry trudny nieotwarty zamek ""Podczas seksu wydziela si臋 hormon (nie pami臋tam ju偶 kt贸ry) kt贸ry powoduje 偶e b臋dziesz stara艂a si臋 dochowa膰 wierno艣ci kochankowi i zacznie wydawa膰 ci si臋 偶e nie kochasz ju偶 m臋偶a." - haha jasne jasne czy ty w og贸le wiesz co piszesz cz艂owieku? " wiem o czym pisz臋 - o oksytocynie: http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/anatomia/oksytocyna-hormon-milosci_36649.html co prawda to pierwszy lepszy link z netu a nie ten kt贸ry czyta艂em o zdradach ale wystarczy

Udost臋pnij ten post

ja boje sie isc jutro do pracy boje sie ze kolega sobie wyt艂umaczy艂 wszystko przez wekemd i juz nie chce

Udost臋pnij ten post

@dobry trudny nieotwarty zamek "piszesz 偶e kobieta nie jest zdolna do poligamii a zaraz sam sobie zaprzeczasz: "Kiedy kobieta ma kochanka pojawia si臋 u niej amnezja - "tak na prawd臋 nigdy go nie kocha艂am" - tak zapewniacie, dodaj膮c 偶e ten nowy jest jedyn膮 prawdziw膮 mi艂o艣ci膮. kiedy po kilku latach poznacie nowego w ten sam spos贸b m贸wicie o starym kochanku." -gdyby kobiety by艂y takimi monogamistkami,to by nimi by艂y..czyli nie by艂oby opcji 偶e zdradz膮 m臋偶a i pokochaj膮 innego. Mono to w ko艅cu tylko jeden,nie? A jednak kobiety zdradzaj膮,potrafi膮 mie膰 kilku kochank贸w naraz wie膰 grubo sie pomyli艂e艣." Nie s膮dz臋. Nie myl mi艂o艣ci ze zwi膮zkiem. Wi臋kszo艣膰 kobiet tkwi w tych tr贸jk膮tach nie z wyboru czy mi艂o艣ci do wszystkich partner贸w, ale dlatego 偶e nie mo偶e by膰 z tym jednym. Mentalnie s膮 monogamiczne - to warunki sprawiaj膮 偶e musz膮 udawa膰 mi艂o艣膰 do jednego z partner贸w - najcz臋艣ciej m臋偶a, bo np straci艂yby dzieci lub status spo艂eczny.

Udost臋pnij ten post

Nie mysl tyle, co bedzie to bedzie:) Na pewno nie przestalas mu sie nagle podobac, nic niewlasciwego nie robisz muskajac jego reke, bez obaw:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja ale zmieniam nikkk
z ksiezniczki :) bo w pracy jestem i jeszcze kto膮 zobaczy heh jak tam u was dzi艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ubaw po pahcy
o ja piernicz臋 :D :D :D :D :D >>>>> to ja zmieniam nick.... co za pustostan

Udost臋pnij ten post